reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Celinko - przede wszystkim do leżaczka nie powinno się wkładać noworodka, dopiero 2-3 miesięczne niemowlę najwcześniej. No, ale wówczas sprawdza się znakomicie! :tak:

Dzieki Leika za doinformowanie.
Przeraza mnie to, ile jeszcze rzeczy nie wiem na temat dzieci. Najbardziej boje sie wprowadzania pokarmow- kiedy co mozna zaczac podawac dziecku. Licze na Wasza pomoc w przyszlym roku ;-)

Ja dostałam jak Julka miała 1,5 miesiaca i od tego czasu korzystała z niego.. oczywiście nie lezała w nim cały dzień.. Poproscie dziadków o wczesniejszego zajączka i lezaczek w koszyczku:):-) (nasz przyniosło dzieciatko)

to ja z tym leżaczkiem też jeszcze się wstrzymam - ja niby mam taki zwykły, bez pałąka, beż drgań i możliwości kołyski - taki najprostszy jest - ale strasznie podoba mi się ten fishera i chyba go kupię, ale potem :tak:
a póki co jestem dumna z męża! w końcu łóżeczko złożył i w pokoju taki porządek nastał :-) jeszcze tylko pudła trzeba przejrzeć - jak tak zerknęłam do nich to stwierdzam, że jest mnóstwo ciuszków w rozmiarze 56 i 62 - więc na pewno już nic nie będę kupowała :tak:
a to łóżeczko Oli :-D

Załączniki

• 20081020238.jpg
    20081020238.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 65
  • 20081020239.jpg
    20081020239.jpg
    157 KB · Wyświetleń: 66
Mamjakty super łozeczko!! My nasze bedziemy składać dopiero jak sie dzidzia urodzi.i w koncu zdecydujemy gdzie bedzie stało... Z doswiadczenia powiem Ci zebyś postarała sie o njakąs szafeczke, półeczke koło łozeczka po rawej stronie przy przewijaku -zeby miec gdzie postawić pudełko z chusteczkami, kremik , sól czy patyczki albo oliwke czy miseczke z woda do mycia oczek.. ja sie przez tydzień meczyłam a potem wszystko pod reka i nie masz stresu czy brac za kazdym razem malucha jak cos zapomnisz czy go zostawiac na przewijaku.. bo a nóż zrobi pierwszy obrót i spadnie na ziemie..

Ostatnia edycja:
mamjakty - jak to świetnie wygląda :-) fajową masz karuzelkę z rybkami!! Jejku jak tak patrze na twoje łóżeczko to z chęcią sama bym już złożyła swoje:sorry2:mam takie zwykłe po kuzynce ale teściowa już się zaofiarowała i odłożyła nam na nowe a stare zostawię w domu w razie odwiedzin:-D

reklama
MAMJAKTY piekne łóżeczko a jaka śliczna karuzelka z rybkami:))ja już się nie mogę doczekać kupna łózeczka...ale tez nie bedzie zlozone dopiero po porodzie.. zreszta w listopadzie zaczynamy remont wec by sie ukurzyło..

Do góry