reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Celinko - przede wszystkim do leżaczka nie powinno się wkładać noworodka, dopiero 2-3 miesięczne niemowlę najwcześniej. No, ale wówczas sprawdza się znakomicie! :tak:

Dzieki Leika za doinformowanie.
Przeraza mnie to, ile jeszcze rzeczy nie wiem na temat dzieci. Najbardziej boje sie wprowadzania pokarmow- kiedy co mozna zaczac podawac dziecku. Licze na Wasza pomoc w przyszlym roku ;-)

Ja dostałam jak Julka miała 1,5 miesiaca i od tego czasu korzystała z niego.. oczywiście nie lezała w nim cały dzień.. Poproscie dziadków o wczesniejszego zajączka i lezaczek w koszyczku:):-) (nasz przyniosło dzieciatko)

to ja z tym leżaczkiem też jeszcze się wstrzymam - ja niby mam taki zwykły, bez pałąka, beż drgań i możliwości kołyski - taki najprostszy jest - ale strasznie podoba mi się ten fishera i chyba go kupię, ale potem :tak:
a póki co jestem dumna z męża! w końcu łóżeczko złożył i w pokoju taki porządek nastał :-) jeszcze tylko pudła trzeba przejrzeć - jak tak zerknęłam do nich to stwierdzam, że jest mnóstwo ciuszków w rozmiarze 56 i 62 - więc na pewno już nic nie będę kupowała :tak:
a to łóżeczko Oli :-D

Załączniki

• 20081020238.jpg
    20081020238.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 20081020239.jpg
    20081020239.jpg
    157 KB · Wyświetleń: 63
Mamjakty super łozeczko!! My nasze bedziemy składać dopiero jak sie dzidzia urodzi.i w koncu zdecydujemy gdzie bedzie stało... Z doswiadczenia powiem Ci zebyś postarała sie o njakąs szafeczke, półeczke koło łozeczka po rawej stronie przy przewijaku -zeby miec gdzie postawić pudełko z chusteczkami, kremik , sól czy patyczki albo oliwke czy miseczke z woda do mycia oczek.. ja sie przez tydzień meczyłam a potem wszystko pod reka i nie masz stresu czy brac za kazdym razem malucha jak cos zapomnisz czy go zostawiac na przewijaku.. bo a nóż zrobi pierwszy obrót i spadnie na ziemie..

Ostatnia edycja:
mamjakty - jak to świetnie wygląda :-) fajową masz karuzelkę z rybkami!! Jejku jak tak patrze na twoje łóżeczko to z chęcią sama bym już złożyła swoje:sorry2:mam takie zwykłe po kuzynce ale teściowa już się zaofiarowała i odłożyła nam na nowe a stare zostawię w domu w razie odwiedzin:-D

reklama
MAMJAKTY piekne łóżeczko a jaka śliczna karuzelka z rybkami:))ja już się nie mogę doczekać kupna łózeczka...ale tez nie bedzie zlozone dopiero po porodzie.. zreszta w listopadzie zaczynamy remont wec by sie ukurzyło..

Do góry