reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Pysia - leżaczek rewelacja!!!Ja wczoraj widziałam fajną huśtawkę a'la leżaczek firmy Graco, śliczna ale droga i tylko dla maluszków bo nie sądze żeby większy brzdąc się w niej zmieścił- cana przerażająca prawie 900,00:-p:-p

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

ja znów przesadziłam z wydawaniem pieniędzy... kupiłam te pajacyki co Klaudia linka wklejała, no i na tę książkę co Melulu polecała się skusiłam i dodatkowo na jeszcze jedna jakąś... a ten leżaczek tak mnie kusi... ale nie, najwyżej już potem zakupimy - muszę się kontrolować :sorry2: co to będzie w przyszłości, w ogóle niezorganizowana jestem co do wydawania pieniędzy..

Mamjakty to chyba nie dotyczy tylko Ciebie:tak: No bo jak tu sie oprzeć widząc te wszystkie śliczności, szczególnie czekając na to swoje wymarzone Maleństwo? Sama siebie przekonuję, że jestem przecież ekonomistką i jakoś rozsądniej powinnam podejść do tematu, ale mnie powstrzymują głównie pojawiające się siwe włosy na głowie mojego mężusia;-)

ten leżaczek jest super i też się nad nim zastanawiamy. Bo przeważnie te leżaczki bujaczki są tylko do 9 kg a ten to nawet moja Olcia mogła by sobie siadać.

Dziwczyny ja tez sobie ostatnio wypatrzylam lezaczek, ktory mi sie podoba, ale obejrzalam go w sklepie i stwierdzilam, ze zadna rewelacja. Lepiej zobaczyc go na zywo, a dopiero potem przez net kupowac.

No to ja chyba tez go zamówię :tak::-D.
W sumie, już wszystko mam, prócz pościeli, bo do Natalki mam 2, ale jak będę prać, to jeszze jedną musze mieć na zmianę. Chyba jutro kupię, no a ostatnio ni nie kupiłam, to leżaczek się przyda. Moja koleżanka kwietniówek rodzi w listopadzie i też go kupiła, mówi że super :rofl2::-p:-), to się chyba skuszę :tak:.

PYSIA ja też własnie ten leżaczek chce kupić.. tylko tak jak większość z was czekamy na przypływ gotówki!! On jest bardzo fajny a moja kolezanka, ktora urodzila w lipcu stwierdziła ze nie moze bez niego funkcjonowac wiec i ja kupie:))

reklama
Ja mam podobny lezaczek tez z fishera i jestem zadolwolona.. (moj miał jeszcze taka płozę do przodu wyciaganą że nie hustał sie tylko był taki lezacy bardziej wtedy...
Z fisera mozna kupowac w ciemno bo ma naprawde super towary ja mam kilka rzeczy i jestem Bardzo zadowolona!!
Kupiłam sobue koszule nocnąa - taka zwykła z targu za 30 zł rozpinana Były jescze takie zakładane ale sie bałam ze w takiej moze byc chłodno bo duzy dekolt ma...

I zamówiłam szkła do okularów bo wczoraj mi sie rozleciały..

Ostatnia edycja:
Do góry