reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ten lezaczek ma tez moja kolezanka i bardzo zadowolona! Chyba jest wiec dobry, bo widac, ze chodliwy.

Malpko, co do wozkow Jane to faktycznie w Polsce ponoc z serwisem masakra. Czeka sie tygodniami. Ja sie zdecydowalam, ale ja do hiszpanskiego producenta mam rzut beretem. W Polsce to nie wiem, chyba bym dala sobie spokoj.

Ania, u nas we Francji tez wozie taniej niz w Polsce :-) Za moj w kraju musialabym zaplacic dobre 600 zlotych wiecej. I gdzie tu logika...biedne te Polki ;-)

reklama
Dziewczyny a wiecie jak mogę zamówić pościel z Glucka?? Bo na ich stronie głównej to chyba tylko hurtem można:-:)wściekła/y:a u mnie w wiosce nie ma salonu:-p:-pa zastanawiam się nad tymi nowymi modelami WARNER BROS...intensywne kolorki ale fajne!!!!!
Dzisiaj doszły do mnie zamówione bodziaczki z krótkim rękawkiem-są super!!!!!!Polecam wszystkim!!!!Koszt tylko 20zł!!!!!!!!!:tak:
5 szt body z krótkim rękawem RÓŻOWE 50/56 (450799430) - Aukcje internetowe Allegro

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Ja mam podobny lezaczek tez z fishera i jestem zadolwolona.. (moj miał jeszcze taka płozę do przodu wyciaganą że nie hustał sie tylko był taki lezacy bardziej wtedy...
Z fisera mozna kupowac w ciemno bo ma naprawde super towary ja mam kilka rzeczy i jestem Bardzo zadowolona!!
Kupiłam sobue koszule nocnąa - taka zwykła z targu za 30 zł rozpinana Były jescze takie zakładane ale sie bałam ze w takiej moze byc chłodno bo duzy dekolt ma...

I zamówiłam szkła do okularów bo wczoraj mi sie rozleciały..

To mamy taki sam bujaczek-lezaczek. Teraz go złozyłam, bo Janek z jniego nie korzysta.
A co do Fishera, to mi nie sprawdził sie pod wzgledem jakości szczeniaczek-uczniaczek, łapka przestała działac i nosek szwankuje. A że kupiłam w markecie, to po miesiącu rachunek dziwnie wyblakł i mogłam sobie zgłaszac anse :baffled:.

ratunku !!!
w Złotych Tarasach zaniosło mnie prosto do sklepu next-a:szok:
no i już mam dwupak pajacyków ''I love my mummy / daddy'' :zawstydzona/y:
Aga, po ile ten dwupak? Bo moja kumpela jest zakochana w ciuchach next'a, ale ona dla swojej małej szukała głównie egzemplarzy z metkami w ciucharniach, bo ponoć drogie są, a wiadomo, na pierwsze miesiące to długo nie ponosi...

Melulu - ten miłosny kosztował 45 złotych.
kupiłam ''up to 3 months weight 6 kg'';
jeden pajac wychodzi więc 22,50 - a to nie jest aż taka szalona cena, bo w identycznej kupowałam pajacyk w C&A;

a do mnie przyszły dziś te z allegro - I love mummy/daddy - za 35 zeta trójpak - ale jestem zadowolona, bawełna bardzo fajna :tak: no i korci mnie ten leżaczek, strasznie :sorry2: chyba jednak wcześniej go kupię... :-D

reklama
Do góry