reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja używam oliwke z nivea, z johnsona wcześniej używałam i mnie nie uczulała - a kupiłam z nivea bo tam było takie zdanie: dla kobiet w ciąży :-p ach - co ten marketing ze mną zrobił ;-)

reklama
Oj to teraz się dowiedziałam...na sobie spróbuje, może mnie nie uczuli..a na przyszłość faktycznie będę pamiętać co by Dzidziusia nie narażać i kupię kosmetyki z innej firmy!
Jeszcze dużo nauki przede mną :tak:

ojej dziewczyny to ja też się troszkę wystraszyłam tymi kosmetykami z Jonsona
hmmm....mnie narazie nic nie uczula, ale dla dzidzi w takim razie kupię inne :-D
No proszę a ten jonson ma takie fajne reklamy z maluszkami w roli głównej :tak: a taki niefajny w rzeczywistości :dry:

a my dla maluszka kupimy zwykłą parafinę, 2 krople do wanienki i już potem nie trzeba ciałka nawilżać.
Potem jakiś płyn 2w1 do włosków i wsio.

Oliwii wyszły kiedyś na nóżkach jakieś podrażnienia to kupiliśmy szare mydło i wszystko pięknie zeszło do tej pory myje się w szarym mydełku.

Ja na rozstepy mam Pharmaceris krem, ale niestety nie dziala :-( Na cialo uzywam kremu xerialine z SVR do skory atopowej, ktory jest nieziemsko drogi, ale niestety u mnie nic innego nie dziala...

Moj mezus dzisiaj do mnie zadzwonil i powiedzial,ze zamowil wozek dla malenstwa. Umowil sie ze sprzedawca, ze odbierzemy go w grudniu :-D Wozek Edge duo combi Emmaljunga, kolor Jungle

Załączniki

• edge duo combi.jpg
    edge duo combi.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 53
Ania.Falco u nas raczej z chico kosmetyki i akcesoria mało popularne Ciekawe jakie bedą
Daga - fakt szare mydło jest rewelacyjne na wiele rzeczy...

fajny wózeczek Celinka :tak:

to ja pochwalę się tym co ja kupiłam, ale nie robiłam zdjęć bo wszystko w paczkach jeszcze jest, z allegro skopiowałam zdjęcia ;-)
kocyk akrylowy - bardzo fajny, cieplutki i gruby
body kopertowe z długim rękawem i półśpiochy
skarpetki :-)
okrycie kąpielowe, ale kolor ananasowy :tak:
i kupiłam jeszcze taka torbę na spacery i wyjazdy:
Pojemna TORBA spacerowa + mata do przewijania (447413609) - Aukcje internetowe Allegro

Załączniki

• akryl4.jpg
    akryl4.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 47
  • bodydl7.jpg
    bodydl7.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 43
  • polspioch5.jpg
    polspioch5.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 47
  • sk13a.jpg
    sk13a.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 432387979.jpg
    432387979.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
MAMJAKTY wspaniałe zakupki:) i jakie kolorowe:) torba na pewno Ci sie przyda!!CELINKO piękny wózeczek macie dla waszego maleństwa!!Ja teraz na rozstępy używam Dax Cosmetics Perfecta Mama i naprawdę polecam wchłania sie szybko i rozstepow nie widac! wczesniej miałam z Ziaji i też okey:)

Do góry