reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Co do oliwek Johnsona to ja od lat używam dla siebie i bardzo jestem zadowolona, ale dla dziecka nie będę ryzykować, bo też słyszałam, że często uczula. Zostaję przy parafinie albo oilatum. :-)

Oilatum też super jak coś się dzieje, ale na dłuższą metę nie ma co stosować bo skórka musi sama odpowiednio się nawilżać.

Celinko wózeczek super.

Mamjakty o szalejesz z zakupkami. Super

Ania.falko pościelka śliczna. Też mi się bardzo podoba

zapomniałam się pochwalić:-)

kupiliśmy jakiś czas temu łóżeczko w kolorze olcha, bo tak nam pasuje do sypialni;
o takie: http://www.allegro.pl/item446483389_lozeczko_frezja_nova_olcha_szuflada_zakryta.html
od razu kupiłam w tym samym sklepie materacyk.
stało sobie spakowane razem w kąciku, aż przyszło mi do głowy, że trzeba skręcić i sprawdzić czy są wszystkie części.
w poprzednią sobotę skręciliśmy i jest bardzo ładne.
póki co testowaniem zajęła się kocia rodzina - matka kotka z dwiem córkami często na noc przychodzą do łóżeczka :-D

śliczne :-). Ta pokrywa na szuflade fajna, jak moje jej nie ma to pogonię męża by dorobił.

Posciel też śliczna :-).

Ja mam już prześcieradełka z gumeczką w ilości wystarczjacej na 2 domy :-p. Do tego okrycie kapielowe po 5 zł uzywane, wiec ręczniki też już skresliłam z listy. i kupiłam kombinezoniko-spiworek misiowy :-). Chciałam inny, ale jak dwa razy mi się nie udało go wylicytowac, to zrezygnowałam i kupiłam przez kup teraz taki:
448070153_1
.

No a łózeczko już zapłaciłam i jak tylko będę miała gdzie je postawic to zabieram :-).

aga q łóżeczko śliczne i szuflada super sprawa u nas sprawdziła się w 100%

Ja ma pościelkę po Oliwce 2 komplety i 2 prześcieradełka i zastanawiam się czy kupować nową, Bo jest ładna nie zniszczona. Musze jedynie dokupić okrycia kąpielowe, pieluszki flanelowe, kosmetyki i czapeczki malutkie cieplejsze. I ubranko na wyjście ze szpitala.

Kluliczku - Ty już wszystko masz :-) a ja nie mam żadnej pościeli jeszcze, jak już będę po obronie (nadal czekam na termin) to wybiorę się do takiej hurtowni koło mojego bloku w Krakowie - kuzynka wszystko tam kupowała, włącznie z łóżeczkiem, które moja mała odziedziczyła :-D chyba tam sobie pokupuję resztę rzeczy - bo z tego, co pamiętam chy ba Madzia żałowała zakupu pościeli na allegro - też sie boje rozczarowania...
kurna, nie mogę mojego zmobilizować żeby łóżeczko złożył :wściekła/y: aż szkoda mi tych desek, takie osamotnione, nie złożone podpierają ścianę... :sorry2:

aga-q - łóżeczko śliczne, ania.falko - pościel słodziutka ;-)

KLULICZKU Ty to już wszystko masz:) Piekny śpiworek kupiłaś.. ja wczoraj znowu nie kupiłam bo kurcze chce ecru a same nieieskie i różowe wszedzie ale mają sie pokazać:)wiec czekam:)ANIA FLKO super posciel!!AGA Q jakie fajne łóżeczko! To mówicie dziewczynki że z szufladą lepiej kupić..bo też się zastanawiam nad takim:)DAGA jak masz 2 komplety i to w dobrym stanie to szkoda wydawac kasy lepiej na cos innego przeznaczyc.. ja niestety wiem co mówię, bo wszystko kupuje od zera! Nikt w rodzince nie ma małego dziecka wiec wszystko nowe a ceny sa z kosmosu!...............................................Teraz z mężem kupujemy leżaczek bujaczek z Fisher Price na allegro bo jest o wiele taniej niz w sklepie, a łóżeczko i pościel mama nam kupuje ...tylko druga będziemy musieli dokupić, ale to tylko poszewki i ten ochraniacz! Wczoraj byłam w sklepie co będziemy zamawiać wózek i polecili zamówic wcześniej żeby przed swiatami juz był bo czeka sie ok 2-3 tyg. więc pod koniec listopada będziemy zamawiac naszego Mutsyego:) Wybraliśmy już kolorki czerowna gondolka a spacerówka taka zielona morska i fotelik chyba czarny i czarna torba, żeby do wszystkiego pasowała!

reklama
ja miałam łożeczko bez szuflaty i tez sobie chwaliłam bo miałam gdzie trzymac np fotelik samochodowy , paczki pieluch itp

Lezaczek-bujaczek tez mam z fishera i jestem bardzo zadowolona (tezz alegro)

Do góry