reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
A ja zainwestowałam w termometr, dzisiaj przyszedł: TERMOMETR BRAUN IRT 4520 SUPER CENA 2LATA GWARAN. (447102944) - Aukcje internetowe Allegro
Poleciła mi go moja cytowana już tu nieraz kumpela, mamusia 9-ciomiesięcznej córki. Ponoć termometry elektroniczne dla dzieci są beznadziejne poza tym jednym jedynym modelem Brauna. I nie ma sensu kupować nic innego, nawet za 100 zł. A co do tego modelu to trzech różnych pediatrów jej potwierdziło, że może być. Tzn. rozmowa była taka:
- Jak pani mierzyła dziecku temperaturę?
- Termometrem elektronicznym w uchu.
- Elektronicznym? Ale to niedobrze... a jakim?
- Brauna.
- A, no chyba że tak!
A wygoda jest naprawdę ogromna - mierzy w sekundę. I nie trzeba malucha męczyć mierzeniem w odbycie. I dla rodziców też się przyda :-D

Kasia, chociaz str4asznie sie ciesze ze moj Popiel zdrowyw brzuchu to to co zaprezentowalas to wlasnie to czego mi bedzie brakowac, hehe :-D

Kasia -ja przez Ciebie teraz zamiast pracować, to oglądam i szukam po necie tez takich śliczności :-)
nie ma mocnych w weekend robię zdjęcia tego co kupimy z moim m bo w ten weekend już mu nie podaruję - jedziemy na zakupy dla Karolki i koniec :-D

ANIK567 w takim razie udanych zakupów i czekam na foteczki:))Fajnie, że wam się ciuszki podobają:) to tylko część bo chyba cały dzień bym je wklejała;))

KasiaJ82 - fajowe ciuszki!!!!:-)Ja jak do tej pory tylko skarpetki kupiłam..:sorry2:trochę się boję tych zakupów bo mam ochotę na mnóstwo różowych puchatych ubranek a wszyscy mnie straszą ,że mojej córeczce kutasek wyrośnie i potem będzie mi głupio jak go na różowo ubiorę:-p:no:

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Kasia super ciuszki...az mi sie chce cos kupic ale ja uziemniona Młoda dalej chora wiec w domku siedzi a mąz wraca wieczorem...wiec nawet wtedy nie mam czasu ani juz siły adziadki dalej obrazone wiec nie mam z kim jej zostawic nawet na 5 min.. Do tego ona zmierzła az ise jej znowu dzis oberwało..potem to ja sie popłakałm ze nie wuytrzymałam..:wściekła/y:

ja mam pytanie o zakupy, ale dla nas Mamusiek :)
Powiedzcie dziewczyny jaki balsam polecacie? ja miałam z garniera , a wyczytałam że nie może mieć kwasów owocowych..i sama nie wiem czy to prawda...

reklama
Do góry