reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziewczyny po dzisiejszym USG pojechalismy odebrac mebelki i fotelik samochodowy :-D Jak tylko je poskladamy, to wkleje fotki.

Z przyrzadow do karmienia na razie mam zamiar kupic na razie tylko 2 najmniejsze butelki i laktator. Reszte dokupi sie pozniej,jesli bedzie potrzeba. Butelki zawsze sie przydadza- chociazby po to, zeby dziecku dac herbatke koperkowa na kolki :-) Zastanawiam sie jeszcze,czy smoczek kupowac.

reklama
Ta jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki... Mi podgrzewacz bardzo sie przydal i teraz musze kupic bo mialam po bratanku.
Super pomysl z parowarem, dzienks. Mam gdzies w szafce zakurzony bo rzadko uzywam a teraz jak znalazl. Chociaz ja parzylam goraca woda.
A co do wody przegotowanej to tak nam w nawyku zostalo ze do tej pory stoi w butelce przegotowana...

Ostateczny kształt "miniporadnika ciuszkowego": https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2009-f240/zakupy-styczniowek-2009-a-17596/index39.html#post2635523

dorzucam tyle:
body może by rozpinane na całej długosci...
Uwzględniłam :)

widzę Melulu, że jesteś pomysłowa - nie przyszłoby mi do głowy, żeby stworzyć taką listę ;-) na pewno dla początkujących mam - w tym dla mnie - się przyda :-D
dzięki :wink:
Mamjakty - skoro nie umiałam sobie wygooglać takiego poradnika, to go sobie sama zrobiłam :-) A potem dziewczyny mi pomogły go poprawić dorzucając swoje uwagi. Skoro mi czegoś takiego brakowało, to może komuś innemu też się przyda :-)

Zdjecia dopiero co skręconego łóżeczka i wylicytowanego na allegro pajacyka :-D

Załączniki

• tygrysek.JPG
    tygrysek.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 40
  • łóżeczko.JPG
    łóżeczko.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 47
Celinka - widać zakupowe szaleństwo trwa :-D śliczne proste łóżeczko i fajniutki tygrysek :-) no ja jeszcze nie mam się czym pochwalić.... na razie mam leżaczek i chodzik od kuzynek, na resztę czekam ;-)

celinka83- rewelacyjny pajac!!! Łóżeczko też super!!! Jejku jeszcze troche i ja też wpadne w szał zakupów (czuję to w kościach);-):-):-p

reklama
Do góry