reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Dziewczyny po dzisiejszym USG pojechalismy odebrac mebelki i fotelik samochodowy :-D Jak tylko je poskladamy, to wkleje fotki.

Z przyrzadow do karmienia na razie mam zamiar kupic na razie tylko 2 najmniejsze butelki i laktator. Reszte dokupi sie pozniej,jesli bedzie potrzeba. Butelki zawsze sie przydadza- chociazby po to, zeby dziecku dac herbatke koperkowa na kolki :-) Zastanawiam sie jeszcze,czy smoczek kupowac.

reklama
Ta jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki... Mi podgrzewacz bardzo sie przydal i teraz musze kupic bo mialam po bratanku.
Super pomysl z parowarem, dzienks. Mam gdzies w szafce zakurzony bo rzadko uzywam a teraz jak znalazl. Chociaz ja parzylam goraca woda.
A co do wody przegotowanej to tak nam w nawyku zostalo ze do tej pory stoi w butelce przegotowana...

Ostateczny kształt "miniporadnika ciuszkowego": https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2009-f240/zakupy-styczniowek-2009-a-17596/index39.html#post2635523

dorzucam tyle:
body może by rozpinane na całej długosci...
Uwzględniłam :)

widzę Melulu, że jesteś pomysłowa - nie przyszłoby mi do głowy, żeby stworzyć taką listę ;-) na pewno dla początkujących mam - w tym dla mnie - się przyda :-D
dzięki :wink:
Mamjakty - skoro nie umiałam sobie wygooglać takiego poradnika, to go sobie sama zrobiłam :-) A potem dziewczyny mi pomogły go poprawić dorzucając swoje uwagi. Skoro mi czegoś takiego brakowało, to może komuś innemu też się przyda :-)

Zdjecia dopiero co skręconego łóżeczka i wylicytowanego na allegro pajacyka :-D

Załączniki

• tygrysek.JPG
    tygrysek.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 46
  • łóżeczko.JPG
    łóżeczko.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 51
Celinka - widać zakupowe szaleństwo trwa :-D śliczne proste łóżeczko i fajniutki tygrysek :-) no ja jeszcze nie mam się czym pochwalić.... na razie mam leżaczek i chodzik od kuzynek, na resztę czekam ;-)

celinka83- rewelacyjny pajac!!! Łóżeczko też super!!! Jejku jeszcze troche i ja też wpadne w szał zakupów (czuję to w kościach);-):-):-p

reklama
Do góry