reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Madzia - dobrze, że piszesz, bo ja się zastanawiałam dlaczego moje Bartki i Primigi nie mają wyprofilowania :sorry2: już czułam się naciągnięta , bo sprzedawca zapewniał, że mają certyfikat "zdrowej stópki" a ten brak wyprofilowania mnie zmylił :zawstydzona/y:

Kuleczko - świetna piaskownica, ehhh... taka mi się marzyła.... no, ale cóż - trawka wygrała ;-)

reklama
Ja kupiłam małej wczoraj właśnie klapki na piętkę w ccc bardzo fajne na basen i pod prysznic na wakacje oraz kalosze w Bartku z wkładką ocieplaną. Potrzebne są nam nad morze i w góry tylko nigdzie nie ma płaszczyków przeciwdeszczowych? Kupowałyście może?
.

my z Iza miałysmy na mysli poduszeczkę po wewnetrznej stronie bucika a nie wkładki - takie daje sie np do butów memo

Lucy roznie mówią-- nasza rehabilitantka mowi ze moze byc byle delikatna w mazurkach powiedziała ze za duza.. Bartki, ecco, memo nie maja (teraz młoda ma 28 z bartka i juz ma profilowanie przeciwplatfusowe) Memo wogóle jest płaskie i wkleja sie odpowiednie wkładki

Kuleczka - super ta piaskownica !
Mamjakty- byliśmy z Olą w sklepie kupować czapeczke na lato i był tam śliczny wózek dla lalek , Ola jeździła nim po całym sklepie , drogi ok 90 zł (spacerowy) ale bardzo stabilny a taki my akurat potrzebujemy, zastanawiam sie nad nim. Jak na allegro zamawiałam fotelik samochodowy to ten sam sprzedawca miał też fajny wózek HIT FIRMOWY DUZY WIELOFUNKCYJNY WOZEK DLA LALEK+?? (1004017694) - Aukcje internetowe Allegro , ale nie wiem czy nie wywrotny. Podoba mi sie to że wielofunkcyjny a te dodatki to raczej już dla starszego troche dziecka

Dzisiaj właśnie kupiłam Karolci wózek dla lalek - ponieważ nie wiedziałam, czy będzie wogóle zainteresowana, więc wzięłam najprostszy za 30 zł... nie miałam dziecka przez godzinę, nawet mlekiem nie była zainteresowana ;-) musiałam schować, bo by się nie odczepiła od niego :-D najlepszą zabawą było bieganie z wózkiem, wciąganie go na kanapę i chodzenie z nim po kanapie :dry: na lepszy chyba poczeka, bo ona nie potrafi powoli chodzić i albo nie wytrzymałby wózek albo ściany :-D no i co to za wózek, którego na tapczan nie da się wciągnąć :-D

Madzia - to wg Ciebie ten pierwszy bucik na teraz byłby lepszy? Jest chyba wyższy.. ale mi się ten drugi podoba bardziej... No ale najwyżej za rok te drugie by miała ;-)

but1.jpgbut2.jpg

Co do wózeczka też jakiś prosty, tańszy kupię :tak: Jakaś zwykła parasolka :tak:

Moja dzisiaj dostała właśnie wózeczek parasolkę od babci, kupiła w smyku. Laura jest zachwycona i wózeczek jest rewelacyjny:)
mamjakty super buciki

reklama
ja kupiłabym te wyzsze.... co do wozka to uwazam ze nie ma co kupe kasy wydawac bo i tak jak kazda zabawka pojdzie w kąt.. naszym teraz młody sie najwiecej bawi...

Do góry