reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Madzia - dobrze, że piszesz, bo ja się zastanawiałam dlaczego moje Bartki i Primigi nie mają wyprofilowania :sorry2: już czułam się naciągnięta , bo sprzedawca zapewniał, że mają certyfikat "zdrowej stópki" a ten brak wyprofilowania mnie zmylił :zawstydzona/y:

Kuleczko - świetna piaskownica, ehhh... taka mi się marzyła.... no, ale cóż - trawka wygrała ;-)

reklama
Ja kupiłam małej wczoraj właśnie klapki na piętkę w ccc bardzo fajne na basen i pod prysznic na wakacje oraz kalosze w Bartku z wkładką ocieplaną. Potrzebne są nam nad morze i w góry tylko nigdzie nie ma płaszczyków przeciwdeszczowych? Kupowałyście może?
.

my z Iza miałysmy na mysli poduszeczkę po wewnetrznej stronie bucika a nie wkładki - takie daje sie np do butów memo

Lucy roznie mówią-- nasza rehabilitantka mowi ze moze byc byle delikatna w mazurkach powiedziała ze za duza.. Bartki, ecco, memo nie maja (teraz młoda ma 28 z bartka i juz ma profilowanie przeciwplatfusowe) Memo wogóle jest płaskie i wkleja sie odpowiednie wkładki

Kuleczka - super ta piaskownica !
Mamjakty- byliśmy z Olą w sklepie kupować czapeczke na lato i był tam śliczny wózek dla lalek , Ola jeździła nim po całym sklepie , drogi ok 90 zł (spacerowy) ale bardzo stabilny a taki my akurat potrzebujemy, zastanawiam sie nad nim. Jak na allegro zamawiałam fotelik samochodowy to ten sam sprzedawca miał też fajny wózek HIT FIRMOWY DUZY WIELOFUNKCYJNY WOZEK DLA LALEK+?? (1004017694) - Aukcje internetowe Allegro , ale nie wiem czy nie wywrotny. Podoba mi sie to że wielofunkcyjny a te dodatki to raczej już dla starszego troche dziecka

Dzisiaj właśnie kupiłam Karolci wózek dla lalek - ponieważ nie wiedziałam, czy będzie wogóle zainteresowana, więc wzięłam najprostszy za 30 zł... nie miałam dziecka przez godzinę, nawet mlekiem nie była zainteresowana ;-) musiałam schować, bo by się nie odczepiła od niego :-D najlepszą zabawą było bieganie z wózkiem, wciąganie go na kanapę i chodzenie z nim po kanapie :dry: na lepszy chyba poczeka, bo ona nie potrafi powoli chodzić i albo nie wytrzymałby wózek albo ściany :-D no i co to za wózek, którego na tapczan nie da się wciągnąć :-D

Madzia - to wg Ciebie ten pierwszy bucik na teraz byłby lepszy? Jest chyba wyższy.. ale mi się ten drugi podoba bardziej... No ale najwyżej za rok te drugie by miała ;-)

but1.jpgbut2.jpg

Co do wózeczka też jakiś prosty, tańszy kupię :tak: Jakaś zwykła parasolka :tak:

Moja dzisiaj dostała właśnie wózeczek parasolkę od babci, kupiła w smyku. Laura jest zachwycona i wózeczek jest rewelacyjny:)
mamjakty super buciki

reklama
ja kupiłabym te wyzsze.... co do wozka to uwazam ze nie ma co kupe kasy wydawac bo i tak jak kazda zabawka pojdzie w kąt.. naszym teraz młody sie najwiecej bawi...

Do góry