reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Kupinosia - ja kupiłam te skarpetki w rozmiarze 19-20 i są w porządku, na wiosnę myślę kupić te większe.
To widzę, że nasze Ole podobną długość stópek mają :tak: Moja ma taką wąską, szczuplutką stópkę :-)
Jeszcze raz Madzia dzięki - jutro planujemy wybrać się do sklepu, mam nadzieję, że będą buciki takie jakie mi się podobają... :rolleyes2:

reklama

Załączniki

• 913377208.jpg
    913377208.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 34
Jesli one są zapinane na przylepiec a ty masz w domu jakieś wykładziny lub dywany to nie polecam...a tak to bardzo ładne chociaż na obuwie domowe szkoda by mi było tyle kasy..:sorry:

Kuleczko - ładne te ortopedki :tak: ja Karolci kupilam podobne, ale nie chce w nich chodzić, chyba za sztywna nóżka w nich jest ...no i rzepy odpiina momentalnie... nie zmuszam więc, niech chodzi w skarpetach... o dziwo na dworze w kozaczkach chodzi ładnie ;-)
Kupinosia - pytanie co prawda nie było do mnie, ale się wtrące ;-)ja kupiłam teraz skarpetki 21-22, bo 19-20 juz za małe są, one w praniu się chyba troche zbiegły :sorry:

no i mam problem,
bo Lenie trochę się stopa poci w tych skarpetkach podgumowanych (a niby oddychające), a biega po parkiecie i kafelkach to bez tych skarpet by się poobijała

Kuleczko - a masz te skarpety z całą podeszwą gumową, czy z taką poprzecinaną (że tak to nazwę ;-))? może Lence będą odpowiadały te ortopedki, ale jak ona lata po domu w skarpetach, to watpię :sorry: moze lepsze sandałki...

Dzięki Madziu! też myślałam o Jaworznie. Więc tam pojedziemy:tak:
Moja chodzi teraz w 20 więc kupię na pewno większe!

reklama
kuleczka - ja mam te ortopedki dla karolci ale wiązane i wiesz co - porażka :-( ona wcale nie chce w nich chodzić :szok: chyba ma w nich za sztywną stopeczkę a bucik kończy jej sie no może nie na wysokości łydki ale znacznie wyżej niż kostka i jak zaczyna w nich raczkować to jęczy i prawie płacze a jak posiedzi chwilkę na kolankach to aż jej się odciskają ranciki bucików (jkaby były za wysokie) ale w tych butach właśnie o to chodzi więc rezultat jest taki ze buciki siedzą w szafie a mała biega w skarpetkach albo zwykłych sandałeczkach i jest zadowolona :sorry:

wklejam linka do bucików karolci porównaj ze swoimi czy wysokość jest podobna bo jesli tak to oby się sprawdziły
http://www.allegro.pl/item931961924_buciki_ortopedyczne_daniel_rozmiar_17_5cm_26.html

Ostatnia edycja:
Do góry