reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Mamjakty- butki ładne tylko tego wiązania bym sie bała
Madzia- jakich używasz pieluchomajtek dla Krzysia ? może masz jakieś sprawdzone, one sie nie zsuwają, nigdzie nie obcierają ?

reklama
kurcze jakie te buty są drogie :szok:
dziewczyny a jak szybko maluchowi rośnie noga?
dziś byłam w sklepie obuwniczym i chcialam kupić małej półbuty - znalazłam takie fajne z elefanta za 99 zł :szok: (też kosmos cenowy jak dla mnie) i tak sie zastanawiam czy jak kupię jej na wiosnę te buciki to nowe na jesień czy niekoniecznie?

dzis na zakupki skoczylismyz młodą i kupiliśmy 2 kurtki jedną w 5 10 15 za 40 zł a polarku a drugą w c&a imitacje skóry odjzadową do tego czapka dzokejka , podkoszulki i skarpetyz księzniczkami
Mowie wam ze rozmiarówka dziwna - podkoszulki na 92 jedna kurtka na 104 a druga na 116

młodemu poki co nic bo po młodej duzo rzeczy mamy

ale pewnie i on sie obłowi bo 1go marca asystentka mojego męza otwiera szmateks i jedziemy tam w piatek albo sobotę...

Madziu, a mogłabyś wkleić foto tej kurteczki dla Julki?? Ja mam do Natasi taki płaszczyk różowy:tak:, ale na co dzień chciałam jakąś kurtkę, ale już nie taką drogą, słyszałam, ze w 5 - 10 - 15 są fajne, ale nie pojechałam jeszcze, może wyskoczymy w weekend.

A do Mata tez w C&A kupiłam:-), ale inną, nie skórę, a tez na polarku, ten polarek można potem odpiąć i jest taka wiatrówka. Dla mnie bomba.

mamjakty super te buciki :-D

kurcza ja szukam dalej chciałabym Fifkowi adidasy kupić..ale jakie mi wpadną w oko to są na rzepę...w sumie to na razie na necie patrzyłam więc może jak ruszę na sklepy to co wypatrzę..;-)

Dziewczyny doradźcie - lepsze na rzepę czy sznurowane?
Ze sznurowanymi w sumie nie mamy problemu, Ola zimowe ma sznurowane i są ok. Na rzepę nie mamy.
Waham się między tymi:
*ECCO*ROZM 19 (912350045) - Aukcje internetowe Allegro
ECCO -MIMIC R 19 - NOWA KOLEKCJA 2010! (937645662) - Aukcje internetowe Allegro
Obie pary mi się podobają :zawstydzona/y: I mam mętlik, a chciałabym już kupić, bo w zimowych ciężko się Oli chodzi :hmm:

Co do ceny - fakt, są drogie, sama sobie w takiej kategorii cenowej butów nie kupuję.. Jednak ponieważ to będą tak naprawdę pierwsze butki Oli chcę zainwestować i kupić sprawdzone, polecane.

Ostatnia edycja:
Mamjakty lepiej sprawdzja się na rzepy bo maluchy rozwiazuja często same..
jednak ja jestem zwolenniczka wyzszych lepiej trzymajacych kostkę. i miałam takie dla młodej
Jedz jednak do sklepu i nie kupuj na alegro bo 19 20 bedzie za małe
w ecco mozna wyjac wkładki z wiekszosci butów i przymierzyć ale w tych sznurowanych chyba akurat nie (jak wykopie z szfy to sprawdze i dam Ci znać)
bucik musi byc co najmniej 1 cm wiekszy tak aby po zapieciu z tyłu swobodnie włożyć palec
ecco zaleca nawet 1,5 cm
ja kupiuje tak buty aby były na 2 sezony wiosne jesień - teraz jeszcze wiosna nastepna nam sie załapie ale i tak bede kupowac bo na lato tez musi miec pełne buty.. ja kupuje w outlecie tam sa koncówki serii albo zeszloroczne modele i sa tansze
a i ecco ma to do siebie ze robi buty na waskie stopy w przeciwieństie do bartrka

Pysia zrobie fotke i wkleje ale poki co jest w praniu bo młody chcial sobie ja ubrac na swiezo wysmarowany łebek

Ja robię tak samo, jak Madzia:tak:. Kupiłam dziś np. buty dla Natasi za 38zł, z zeszłorocznej kolekcji, w środku skórka, normalnie nie mogłam nie kupić, choć w sumie ma jeszcze 1 parę białych z CCC takie jakby adidaski i 1 parę wyjściowych do sukienki np. do kościoła:-). Ale zawsze się przydadzą, i może jeszcze na jesień będą. Potem też wkleję foty.

Mamjakty, ja bym nie kupiła za tą cenę, dla mnie za drogo:-:)szok:, teraz i tak dzieciom nóżki szybko rosną, po paru m-cach będą za małe, nawet zniszczyć nie zdąży :eek::sorry::confused2:.

Madziua gdzie kupujesz w outlecie? Taki jest chyba s Katowicach na Sokolskiej..
mamjakty ja chcę coś takiego jak te drugie wkleiłaś..potem szybko zrobi się ciepło, a i na lato będa dobre!
Ale z rozmiarem to Madzia ma rację...ja chyba już młodej 21 kupię! Teraz ma 20:tak:

reklama
Do góry