reklama
kurcze jakie te buty są drogie
dziewczyny a jak szybko maluchowi rośnie noga?
dziś byłam w sklepie obuwniczym i chcialam kupić małej półbuty - znalazłam takie fajne z elefanta za 99 zł (też kosmos cenowy jak dla mnie) i tak sie zastanawiam czy jak kupię jej na wiosnę te buciki to nowe na jesień czy niekoniecznie?
dziewczyny a jak szybko maluchowi rośnie noga?
dziś byłam w sklepie obuwniczym i chcialam kupić małej półbuty - znalazłam takie fajne z elefanta za 99 zł (też kosmos cenowy jak dla mnie) i tak sie zastanawiam czy jak kupię jej na wiosnę te buciki to nowe na jesień czy niekoniecznie?
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
dzis na zakupki skoczylismyz młodą i kupiliśmy 2 kurtki jedną w 5 10 15 za 40 zł a polarku a drugą w c&a imitacje skóry odjzadową do tego czapka dzokejka , podkoszulki i skarpetyz księzniczkami
Mowie wam ze rozmiarówka dziwna - podkoszulki na 92 jedna kurtka na 104 a druga na 116
młodemu poki co nic bo po młodej duzo rzeczy mamy
ale pewnie i on sie obłowi bo 1go marca asystentka mojego męza otwiera szmateks i jedziemy tam w piatek albo sobotę...
Madziu, a mogłabyś wkleić foto tej kurteczki dla Julki?? Ja mam do Natasi taki płaszczyk różowy, ale na co dzień chciałam jakąś kurtkę, ale już nie taką drogą, słyszałam, ze w 5 - 10 - 15 są fajne, ale nie pojechałam jeszcze, może wyskoczymy w weekend.
A do Mata tez w C&A kupiłam:-), ale inną, nie skórę, a tez na polarku, ten polarek można potem odpiąć i jest taka wiatrówka. Dla mnie bomba.
klaudia011
Fanka BB :)
mamjakty super te buciki
kurcza ja szukam dalej chciałabym Fifkowi adidasy kupić..ale jakie mi wpadną w oko to są na rzepę...w sumie to na razie na necie patrzyłam więc może jak ruszę na sklepy to co wypatrzę..;-)
kurcza ja szukam dalej chciałabym Fifkowi adidasy kupić..ale jakie mi wpadną w oko to są na rzepę...w sumie to na razie na necie patrzyłam więc może jak ruszę na sklepy to co wypatrzę..;-)
mamjakty
styczniówka 2009
Dziewczyny doradźcie - lepsze na rzepę czy sznurowane?
Ze sznurowanymi w sumie nie mamy problemu, Ola zimowe ma sznurowane i są ok. Na rzepę nie mamy.
Waham się między tymi:
*ECCO*ROZM 19 (912350045) - Aukcje internetowe Allegro
ECCO -MIMIC R 19 - NOWA KOLEKCJA 2010! (937645662) - Aukcje internetowe Allegro
Obie pary mi się podobają I mam mętlik, a chciałabym już kupić, bo w zimowych ciężko się Oli chodzi
Co do ceny - fakt, są drogie, sama sobie w takiej kategorii cenowej butów nie kupuję.. Jednak ponieważ to będą tak naprawdę pierwsze butki Oli chcę zainwestować i kupić sprawdzone, polecane.
Ze sznurowanymi w sumie nie mamy problemu, Ola zimowe ma sznurowane i są ok. Na rzepę nie mamy.
Waham się między tymi:
*ECCO*ROZM 19 (912350045) - Aukcje internetowe Allegro
ECCO -MIMIC R 19 - NOWA KOLEKCJA 2010! (937645662) - Aukcje internetowe Allegro
Obie pary mi się podobają I mam mętlik, a chciałabym już kupić, bo w zimowych ciężko się Oli chodzi
Co do ceny - fakt, są drogie, sama sobie w takiej kategorii cenowej butów nie kupuję.. Jednak ponieważ to będą tak naprawdę pierwsze butki Oli chcę zainwestować i kupić sprawdzone, polecane.
Ostatnia edycja:
Mamjakty lepiej sprawdzja się na rzepy bo maluchy rozwiazuja często same..
jednak ja jestem zwolenniczka wyzszych lepiej trzymajacych kostkę. i miałam takie dla młodej
Jedz jednak do sklepu i nie kupuj na alegro bo 19 20 bedzie za małe
w ecco mozna wyjac wkładki z wiekszosci butów i przymierzyć ale w tych sznurowanych chyba akurat nie (jak wykopie z szfy to sprawdze i dam Ci znać)
bucik musi byc co najmniej 1 cm wiekszy tak aby po zapieciu z tyłu swobodnie włożyć palec
ecco zaleca nawet 1,5 cm
ja kupiuje tak buty aby były na 2 sezony wiosne jesień - teraz jeszcze wiosna nastepna nam sie załapie ale i tak bede kupowac bo na lato tez musi miec pełne buty.. ja kupuje w outlecie tam sa koncówki serii albo zeszloroczne modele i sa tansze
a i ecco ma to do siebie ze robi buty na waskie stopy w przeciwieństie do bartrka
Pysia zrobie fotke i wkleje ale poki co jest w praniu bo młody chcial sobie ja ubrac na swiezo wysmarowany łebek
jednak ja jestem zwolenniczka wyzszych lepiej trzymajacych kostkę. i miałam takie dla młodej
Jedz jednak do sklepu i nie kupuj na alegro bo 19 20 bedzie za małe
w ecco mozna wyjac wkładki z wiekszosci butów i przymierzyć ale w tych sznurowanych chyba akurat nie (jak wykopie z szfy to sprawdze i dam Ci znać)
bucik musi byc co najmniej 1 cm wiekszy tak aby po zapieciu z tyłu swobodnie włożyć palec
ecco zaleca nawet 1,5 cm
ja kupiuje tak buty aby były na 2 sezony wiosne jesień - teraz jeszcze wiosna nastepna nam sie załapie ale i tak bede kupowac bo na lato tez musi miec pełne buty.. ja kupuje w outlecie tam sa koncówki serii albo zeszloroczne modele i sa tansze
a i ecco ma to do siebie ze robi buty na waskie stopy w przeciwieństie do bartrka
Pysia zrobie fotke i wkleje ale poki co jest w praniu bo młody chcial sobie ja ubrac na swiezo wysmarowany łebek
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja robię tak samo, jak Madzia. Kupiłam dziś np. buty dla Natasi za 38zł, z zeszłorocznej kolekcji, w środku skórka, normalnie nie mogłam nie kupić, choć w sumie ma jeszcze 1 parę białych z CCC takie jakby adidaski i 1 parę wyjściowych do sukienki np. do kościoła:-). Ale zawsze się przydadzą, i może jeszcze na jesień będą. Potem też wkleję foty.
Mamjakty, ja bym nie kupiła za tą cenę, dla mnie za drogo:-szok:, teraz i tak dzieciom nóżki szybko rosną, po paru m-cach będą za małe, nawet zniszczyć nie zdąży .
Mamjakty, ja bym nie kupiła za tą cenę, dla mnie za drogo:-szok:, teraz i tak dzieciom nóżki szybko rosną, po paru m-cach będą za małe, nawet zniszczyć nie zdąży .
Madziua gdzie kupujesz w outlecie? Taki jest chyba s Katowicach na Sokolskiej..
mamjakty ja chcę coś takiego jak te drugie wkleiłaś..potem szybko zrobi się ciepło, a i na lato będa dobre!
Ale z rozmiarem to Madzia ma rację...ja chyba już młodej 21 kupię! Teraz ma 20
mamjakty ja chcę coś takiego jak te drugie wkleiłaś..potem szybko zrobi się ciepło, a i na lato będa dobre!
Ale z rozmiarem to Madzia ma rację...ja chyba już młodej 21 kupię! Teraz ma 20
reklama