reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Tylko moje dziecię jakoś średnio takimi większymi rzeczami się interesuje, jak była młodsza miała sporo takich zabaweczek gdzie było mnóstwo pierdół w jednym i jakoś nie bardzo ją to interesowało, tak jakby nie potrafi się skupić dłużej na jednej zabawce, woli coś małego, ostatnio kupiłam jej takie coś:
Fisher-Price**Okrągłe Kubeczki**K7166 (856356602) - Aukcje internetowe Allegro
i super się sprawdza,

ooo fajna ta wieża, wiele możliwości daje a moja Olka też ostatnio nic tylko by otwierała zamykała pudełka różniste, piramidkę też swoją lubi ale juz ją opanowała mniej więcej.:tak:

reklama
My myślimy nad trochę innym prezentem na roczek Chcemy zafundować Kubie sesję zdjęciową Będzie świetna pamiątka A rodzina ma się zrzucić na fotelik i rowerek bo ilość zabawek tak nam się drastycznie zwiększyła po świętach że kolejny wysyp nas zapcha:dry:

my poki co rowerek odpuszczamy bo i tak bedzie tylko miejsce zabierac..ppoczekamy az naprawde bedzie mozna z niego korzystać
myslę o rowerku takim który ma zabezpieczenia wokół pasa dziecka i podstawki na nogi i mozna nim kierowac patykiem niestety nie mam tkiego po młodej bo mielismy pozyczony
taki model naprawde sie sprawdza mozna go potem rozebrac na normalny rowerek polecam
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.urwis.pl/sklep/zdjecia/5933/2.jpg

My myślimy nad trochę innym prezentem na roczek Chcemy zafundować Kubie sesję zdjęciową Będzie świetna pamiątka A rodzina ma się zrzucić na fotelik i rowerek bo ilość zabawek tak nam się drastycznie zwiększyła po świętach że kolejny wysyp nas zapcha:dry:

Zdjęcia super pamiątka. Ja sama robie sesje Olce :-) Co pare dni łapie aparat i przyłapuję ją w różnej pozie z różnymi minkami. Lubię mieć zdjęcia na papierze w albumie. Już zaczęliśmy trzeci :-) Teraz dziadkom na Gwiazdkę porobiliśmy albumy z fotkami wnusi od jej pierwszych dni życia do dziś. Zastanawiałam sie nad sesją profesjonalną u fotografa ale jak robiliśmy Olce "widoczek na twarz" do paszportu i wizy to nie była do końca sobą. Fakt była wtedy młodsza i kazali jej siedzieć na taborecie z poważną miną a taka sesja prywatna to coś zupełnie innego :tak: Fantastyczna sprawa !

Taka sesja to fajna sprawa, może Oli by się takie coś przydało, może profesjonalny fotograf potrafiłby uchwycić moje dziecię - bo zrobić jej fajne zdjęcie to nie lada wyczyn! Nawet nie mogę z jej fotek wybrać coś fajnego, żeby do ramki wstawić :-(

Co do prezentu zabawkowego zastanawiam się też nad czymś takim:
Wesoly pchacz licencja Disney Puchatek.my Baby PRO (857806846) - Aukcje internetowe Allegro
mamy pchacza typowego ale Ola nie potrafiła go prawidłowo wykorzystać, a teraz już chodzi i pchaczem się w ogóle nie interesuje :sorry2: a może taki bardziej by jej przypadł do gustu :confused::sorry2: mogłaby sobie go popychać, ciągnąć ...
Klocki magnetyczne z Geomag chrzestny kupił już Oli :tak: Chrzestna jakiś ciuszek chyba kupi, bo pytała się mnie o rozmiar jaki Ola teraz nosi ;-)Rodzice to pewnie jakieś pieniążki dadzą, to będzie można na wiosnę rowerek kupić - bardzo podobają mi się te co Kasia i Kuleczka kupiły :tak: Jakoś wole takie proste, bez żadnych "dodatków" :tak:

no i ja teraz tez nie wiem co kupic bo okazalo sie ze chrzestny do nocnika dokupil szczeniaczka:sorry2:
musze sie za czyms rozgladnac na allegro. z rowerkiem na razie sie wstrzymuje...

mamjakty ten pchacz fajny:-)

Mamjakty owszem fajne sa ale poki co niestety musza poczekac dosc długo az dziecko bedzie mogło korzystac... a z takim jak ja pisałam juz wiosna bez problemu z maluchem na spacer mozna isć

co do zdjec to nawet nie pisze ile albumów mam z Julka a teraz z młodym nawet jeszcze nie powkładałam ostaniego rzutu..
sesje zdjeciowa mamy juz zamówiona u fajnej dziewczyny z Katowic (na Młyńskiej- info dla Kasi J82)

No właśnie mam nadzieje że go profesjonalista lepiej złapie bo ja mam 80% zdjęć rozmazanych:-( Nie nadają się do wywołania

Przeglądnęłam szafę i jednak nie bardzo miałabym co wybrać na roczek Filipa...to w H&M skusiłam się na spodnie kamizelkę i koszulę z muszką...
o takie
h&m.jpg

pewnie kamizelki nie wykorzystamy..ale później sprzedam cały zestaw na allegro bez problemu ;-)

I zamówiłam opłatek na torcik...zdecydowałam sie na taki ze zdjęciem Filipa...musze powiedzieć ze rewelacyjne wykonanie i bardzo szybka dostawa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry