reklama
No komplecik super....Oby Fifek wyglądał w nim lepiej niz mój Piter...Poszlismy do sklepu szukać wdzianka na roczek ( bo u nas to spora impreza )....matka zdecydowana na komplecik taki właśnie jaki Fifi będzie miał....Ubrałam w niego moje cierpliwe dziecko i ehehehe....wyglądał w nim komicznie Piotrek jest pulchny więc po ubraniu go w to wyglądał jak mały pingwin Spasowałam...Kupiłam mu porządne ogrodniczki z fajnego dzinsu...do tego taką koszule i mały pójdzie na roczek na luzaka
Ja mam zagadke co ja mam ubrać....
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Klaudia - wypasiony gajer
Adiva - albo dopasujesz sie do syna i wyskoczysz w dżinsowych ogrodniczkach, albo dla kontrastu jakaś elegancka kiecka ;-)
Adiva - albo dopasujesz sie do syna i wyskoczysz w dżinsowych ogrodniczkach, albo dla kontrastu jakaś elegancka kiecka ;-)
A tam Piotrek....i tak każdy patrzy na figure młodej mamy ;-) Normalka...porównywaniu nie będzie końca bo dużo moich znajomych zaciążyło i rodziło w podobnym czasie....
Ale w ogrodniczkach nie wyskocze Jak zawsze coś wykombinuje ;-)
Ale w ogrodniczkach nie wyskocze Jak zawsze coś wykombinuje ;-)
mamjakty
styczniówka 2009
92 - Moja Ola nadal w niektóre 74 wchodzi Co niektóre ciuszki, które były dobre latem nadal są dobre Wcześniej była okrąglejsza i ciuszki rozchodziły się w szerz A teraz wysmuklała i nadal są dobre
A ja jeszcze o rowerek się spytam, co myślicie o takim:
BEZPIECZNY ROWEREK Z PROWADNICĄ ROCKET NA PREZENT (870262502) - Aukcje internetowe Allegro
ja ogólnie szukam prostego i żeby był na wiosnę dobry Moi rodzice chca na roczek kupić Olci
Ten mi się tez podoba, ale cena tez ładna
Smoby ROWEREK BE FUN Kubusia Puchatka GWARANCJA (872422562) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi o tyle fajny, że chyba można regulować siedzisko w stosunku do kierownicy.
A ja jeszcze o rowerek się spytam, co myślicie o takim:
BEZPIECZNY ROWEREK Z PROWADNICĄ ROCKET NA PREZENT (870262502) - Aukcje internetowe Allegro
ja ogólnie szukam prostego i żeby był na wiosnę dobry Moi rodzice chca na roczek kupić Olci
Ten mi się tez podoba, ale cena tez ładna
Smoby ROWEREK BE FUN Kubusia Puchatka GWARANCJA (872422562) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi o tyle fajny, że chyba można regulować siedzisko w stosunku do kierownicy.
Moja dostanie na roczek taki różowy
ROWERKI z miękkimi kołami !! MODEL NA ROK 2010 ! (863951830) - Aukcje internetowe Allegro
Rowerek polecany przez inne mamy na forum.
ROWERKI z miękkimi kołami !! MODEL NA ROK 2010 ! (863951830) - Aukcje internetowe Allegro
Rowerek polecany przez inne mamy na forum.
klaudia011
Fanka BB :)
Ależ mi się podoba ten rowerek z Kubusiem Puchatkiem
Ależ mi się podoba ten rowerek z Kubusiem Puchatkiem
mi też - jest super
mamjakty
styczniówka 2009
mi też się podoba bardziej z kubusiem, ale tak patrzę na niego i chyba nie można tym pchaczem sterować kierownicy
Ten Kasi też bardzo mi się podoba, ale wolałabym, żeby była dodatkowo jakaś barierka wokół siedziska...
Ten Kasi też bardzo mi się podoba, ale wolałabym, żeby była dodatkowo jakaś barierka wokół siedziska...
reklama
klaudia011
Fanka BB :)
dokładnie o tym samym z mężem mówiliśmy...
no tak połączenie pchacza z kierownicą by się przydało....