reklama
No to mnie nastraszyłyscie teraz z tymi fotelikami i testami, kupujac fotelik (za bony do wyboru by jeszcze innej formy w ktorym pasy nie dzialaly i byl tanszy) nie kierowalam sie testami nawet mi to do glowy nie przyszlo niestety mam coneco zenith niby w testach ma ocene ogólna bd, sprawdzałam w tabelce ktora podala jedna z was, chyba dobrze widze?
na prezent chce kupic malemu cos grajacego, ale on to do zabawyvnajlepiej kabelki i pudelko po.
ubranie no roczek i swieta mamy juz dostalam od kolezanek z pracy fajny komplet dresowe spodenki, koszulka i bluza z kapturem jasny szary z dodatkiem czerwonego, chvialabym kupic te smieczne czapeczki kolorowe imprezowe, mysle ze maly zarabiscie by wygladal.
na prezent chce kupic malemu cos grajacego, ale on to do zabawyvnajlepiej kabelki i pudelko po.
ubranie no roczek i swieta mamy juz dostalam od kolezanek z pracy fajny komplet dresowe spodenki, koszulka i bluza z kapturem jasny szary z dodatkiem czerwonego, chvialabym kupic te smieczne czapeczki kolorowe imprezowe, mysle ze maly zarabiscie by wygladal.
Ostatnia edycja:
perla2212
Fanka BB :)
w Argosie jest w promocji za 24,99£...a ja nieco zejdę z tematu i wrócę do prezentów gwiazdkowych.Jednak zmieniliśmy zdanie i nie kupujemy namiociku(i tak kupimy na wiosnę).
oto nowy prezent dla Natalci
Fisher-Price Infant Toys
http://www.fisher-price.com/img/product_shots/P6235_d_1.jpg
aga_q
TRZYNASTEGO :)
niby w testach ma ocene ogólna bd, sprawdzałam w tabelce ktora podala jedna z was, chyba dobrze widze?
''bd'' oznacza brak danych - masz to w rubryce "średnia cena".
w rubryce ''bezpieczeństwo - masz znak (-) - co oznacza, że dany fotelik nie brał do tej pory udziału w testach konsumenckich w Europie.
aga_q
TRZYNASTEGO :)
aniaj151
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi o roczek to ja też w domu robię. Będzie ok 12 osób + my (3 osobniki) + 4 dzieciaczków. Ciężko będzie ale damy radę. Gorzej z jedzeniem będzie - tort zamówię ale sałatki jakieś i coś na gorąco trzeba będzie na tyle osób upichcić. Co do stroju to coś znajdziemy fajnego dużo ciuszków mamy ogóle nie używanych!!!:-):-):-)Ja się zastanawiałam raczej nad wystrojem pokoju, żeby później w ferworze przygotowywania jedzenia nie zapomniećMuszę jakieś baloniki i serpentynki kupić - te czapeczki też by fajne były
mamjakty
styczniówka 2009
My wczoraj byliśmy w Krakowie i przy okazji weszłam do H&M sprawdzić czy są takie buciki:
~H&M~ATŁASOWE BUCIKI KOKARDKA 18/19__GWIAZDKA (854605071) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam je właśnie na necie i strasznie mi się spodobały - tym bardziej, że super pasowałyby do sukienki na roczek No i kurna w szoku byłam, w sklepie były o wiele tańsze! zapłaciłam za nie 25 zł, a tu łącznie z przesyłką zapłaciłabym prawie 40 zł - duża różnica! Ogólnie to zauważyłam, że ciuszki z H&M na Allegro są droższe niż w sklepie!
~H&M~ATŁASOWE BUCIKI KOKARDKA 18/19__GWIAZDKA (854605071) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam je właśnie na necie i strasznie mi się spodobały - tym bardziej, że super pasowałyby do sukienki na roczek No i kurna w szoku byłam, w sklepie były o wiele tańsze! zapłaciłam za nie 25 zł, a tu łącznie z przesyłką zapłaciłabym prawie 40 zł - duża różnica! Ogólnie to zauważyłam, że ciuszki z H&M na Allegro są droższe niż w sklepie!
reklama