reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Skarpety o których pisałyśmy doszły.... ciutke a duze ale ok nie spadają:-) Sa ciepłe i mają superancki ABS nie załuje zakupu!!! i polecam ;-)

reklama
No to mnie nastraszyłyscie teraz z tymi fotelikami i testami, kupujac fotelik (za bony do wyboru by jeszcze innej formy w ktorym pasy nie dzialaly i byl tanszy) nie kierowalam sie testami nawet mi to do glowy nie przyszlo niestety:zawstydzona/y: mam coneco zenith niby w testach ma ocene ogólna bd, sprawdzałam w tabelce ktora podala jedna z was, chyba dobrze widze?

na prezent chce kupic malemu cos grajacego, ale on to do zabawyvnajlepiej kabelki i pudelko po.

ubranie no roczek i swieta mamy juz dostalam od kolezanek z pracy fajny komplet dresowe spodenki, koszulka i bluza z kapturem jasny szary z dodatkiem czerwonego, chvialabym kupic te smieczne czapeczki kolorowe imprezowe, mysle ze maly zarabiscie by wygladal.

Ostatnia edycja:
Jeżeli chodzi o roczek to ja też w domu robię. Będzie ok 12 osób + my (3 osobniki) + 4 dzieciaczków. Ciężko będzie ale damy radę. Gorzej z jedzeniem będzie - tort zamówię ale sałatki jakieś i coś na gorąco trzeba będzie na tyle osób upichcić:eek::eek::eek::eek:. Co do stroju to coś znajdziemy fajnego dużo ciuszków mamy ogóle nie używanych!!!:-):-):-)Ja się zastanawiałam raczej nad wystrojem pokoju, żeby później w ferworze przygotowywania jedzenia nie zapomnieć:shocked2::shocked2:Muszę jakieś baloniki i serpentynki kupić - te czapeczki też by fajne były:happy:

My wczoraj byliśmy w Krakowie i przy okazji weszłam do H&M sprawdzić czy są takie buciki:
~H&M~ATŁASOWE BUCIKI KOKARDKA 18/19__GWIAZDKA (854605071) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam je właśnie na necie i strasznie mi się spodobały - tym bardziej, że super pasowałyby do sukienki na roczek :-D No i kurna w szoku byłam, w sklepie były o wiele tańsze! zapłaciłam za nie 25 zł, a tu łącznie z przesyłką zapłaciłabym prawie 40 zł - duża różnica! Ogólnie to zauważyłam, że ciuszki z H&M na Allegro są droższe niż w sklepie!

mamjakty buciki cudne. Blance też je chciałam kupić ale nie było rozmiaru, 20 za duża a 16-17 za małe a 18 już nie było.

reklama
Do góry