reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

A ja dokładnie ma taki rowerek jak Kasia szaro-rożowy.
Dostaliśmy go na roczek od chrzestnej - także jest to prezent.

Mamajakty Leny wóżek jest tej samej firmy co rowerek z kubuśiem - smoby - myślę ze będziesz zadowolona, bo mają fajne rzeczy

reklama
Rowerki super ale nie liczylabym ze Ola bedzie krecic pedalami. Dla tak malych dzieci najlepiej kupowac rowerek scisle do pchania. I najlpeiej zeby zamiast takich nieruchomych pedalow to byla cala platrforma od dolu bo sie nozki zeslizguja.
Jezeli chodzi o konstrukcje to cos takiego ROWEREK,MIĘKKIE KOŁA, PROWADNICA,ŚWIECI,GRA (868911904) - Aukcje internetowe Allegro. Ten akurat dla mnie jest okropny z wygladu ale nie mam czasu szkac slicznego ;-)

Rowerki super ale nie liczylabym ze Ola bedzie krecic pedalami. Dla tak malych dzieci najlepiej kupowac rowerek scisle do pchania. I najlpeiej zeby zamiast takich nieruchomych pedalow to byla cala platrforma od dolu bo sie nozki zeslizguja.
Jezeli chodzi o konstrukcje to cos takiego ROWEREK,MIĘKKIE KOŁA, PROWADNICA,ŚWIECI,GRA (868911904) - Aukcje internetowe Allegro. Ten akurat dla mnie jest okropny z wygladu ale nie mam czasu szkac slicznego ;-)

No właśnie i dlatego na razie nie myślę o rowerku. Poczekam do wiosny, choc potem mogą ceny podskoczyć ze wzgędu na sezon. Zobaczymy, może dopiero na Dzień Dziecka, dziadki zafundują. Oni planowali zakup już na Gwiadkę ;-)

jatez poczekam az sie ciepło zrobi bo poki co w komórce i tak placu brak na jeszcze jeden rower :)
i kupię cos takiego jak rondzia wkleiła w sklepie dzieciencym widziałam za 150 zł a pewnie auchanie w sezonie beda koło 100 -120 zł
uwazam ze nie ma co szalec i kasy kupe wydawac bo i tak to bardziej gadzet dla rodzica niz dla malucha po pierwsze a po drugie ile razy bedziemy z niego korzystac...

A ja właśnie uważam że taki rowerek może posłużyć na dłużej, dopóki dziecko nie nauczy się jeździć na dwóch kółkach :tak: Dlatego nie chce takiego bez pedałów, szukam żeby miał i podpórki dla dziecka małego i pedały na potem ;-) Póki co rozglądam się, nie kupuję na łapu capu bo teraz i tak z niego korzystać nie będziemy ;-)
Ten spełnia moje wymogi i jeśli do wiosny uzbieramy na niego kasę to go kupimy:
Rower SMART TRIKE de luxe Rowerek jak marzenie ! (868635372) - Aukcje internetowe Allegro

Te z platforma tez maja pedaly. Chcialam tylko dac sygnal ze z podporek dzieciom nogi sie zsuwaja. Mam jeszcze po Michasiu i Michas byl na rowerze raz bo byla walka bez sensu i dla dziecka i dla nas.
Ale przeciez nic nie krytykuje ani nie narzucam swego zdania
A do pedalowania Michas mial jakis taki http://allegro.pl/item867471213_rowerek_3_kolowy_funny_bicycle_ht_5310_2_5_lat.html tylko ubozsza wersje z Reala chyba za 40 zl. Michas pocinal po chalupie az milo. Ale tez byl starszy

Ostatnia edycja:
rowerek najczesciej jest gadzetem dal rodziców bo na placu zabawaw najczesciej stoi gdzies porzucony a dziecko lata od zjezdzalni po piaskownice itp... naet droga na plac zabaw to kilka razy schodzenie

Oliwia miała rowerek właśnie z tą platformą, pedały też są, i rączka z tyłu gdzie można dziecko pchać. A siedzisko też jest regulowane do przodu. Młoda chętnie w nim jeździła ale uwielbiała też pchać za tą rączkę dla dorosłego (ona też jest regulowana). Potem jak nauczyła się pedałować to było już jej bardzo ciężko i przerzuciliśmy się na rower 12 ''.

Załączniki

• PIC_0152 (2).jpg
    PIC_0152 (2).jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 44
  • PIC_0158 (2).jpg
    PIC_0158 (2).jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Kupiłam Kubie te buciki ZDROWOTNE TRZEWIKI NA RZEPKI Dr.Fabio 37046 R. 18 (874329531) - Aukcje internetowe Allegro ale nie jestem do końca zadowolona Trochę są przy sztywne przez te wysokie zapiętki małemu ciężko wstać bo kostka jest prawie całkowicie unieruchomiona Muszę poszukać jednak czegoś innego Też miałam kupować rowerek ale teraz się zastanawiam Kuba dostał pod choinkę samochód-jeżdzik SUPER KOLOROWY chodzik JEZDZIK MP3 PCHACZ,BUJAK (867302150) - Aukcje internetowe Allegro wytrzymuje w nim kilka minut najwięcej bawi się tymi grzechotkami myślę że na razie wystarczy nam on na spacery wiosenne a potem zobaczymy

Do góry