reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Lucy - Karolka ma takie skarpety - sa super :tak: nóżka się w nich nie poci, nie ślizga się i do soboty Karolka jeździla na spacer w rajtuzkach, tych skarpetach i w spiworku i nóżki zawsze były ciepłe :tak: no i jak się je pierze, to nic się nie dzieje...mam nadzieję, że tez będziesz z nich zadowolona

Lucy - my też mamy te skarpetki po domu, zawsze zakładam je na rajtuzki - bo u nas zimno jakoś tak jest :confused2: są fajne, tyle, że dość często jej się zsuwają - chyba przez to, że na rajtuzy zakładam :sorry:

Mamjakty - my też zawsze na rajtuzki zakładamy, ale Karolci nigdy się jeszcze nie zsunęły :eek: może za duże masz ? :sorry:

nie wiem czy za duże - to są te najmniejsze chyba :-D w sumie guma jest na całej długości stópki - może Olcia ma tak chude nóżki że się tak kiepsko trzymają te skarpetki :sorry: nie wiem ;-) one czasem z rajtkami się zsuwają, a czasem z rajtek :sorry:

Buciki super....!Tylko ta cena aż mnie w serce zakuła...ale widze , że taniej też można kupić...U nas jedyna wada - przylepiec....długo na stópkach nie będą....My musimy mieć takie metalowe zatrzaski jak w Befado są właśnie....
Wczoraj złaziłam całą galerie i nie mogłam dostac rozmiaru 20...19 jest za ciasny...21 za duży....20 wcieło :-) Były owszem ale z przylepcem....

dziewczyny a o jakich skarpetkach piszecie??
Mogłabym link prosić...??! :-)

Dla nas z befado buciki są ok..w domku zakładam je w ciagu dnia w sumie na chwile...ale przez weekend u dziadków młody cały czas w nich jest bo tam strasznie ciagnie od podłogi...

reklama
Do góry