reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
ja jakoś nie myślę o prezentach - wiadomo coś tam się kupi, ale w międzyczasie tyle rzeczy nowych dostaje - a to ubranko, a to jakaś zabawka właśnie :sorry::happy:
ostatnio kupiłam jej klocuszki z fishera - takie:
MZK Aktywne klocki FISHER PRICE (796705879) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze nie doszły więc nie wiem jakie są :-p;-)
no i tego pchacza kupiłam dziś więc też czekamy na przesyłkę :tak: planuję kupić też taki stolik - ale używany, bo na nowy szkoda mi kasy :sorry: Ola lubi tak stać sobie i coś tam gmerać więc może taki stoliczek jej podpasuje ;-)
a te jeździki fajne są też, ja będę chciała kupić na wiosnę taki rowerek :tak:

Ostatnia edycja:
a ja sie zastanawiam nad zjeżdżalnią do kulek :-)
co prawda ta zjeżdżalnia to jeszcze nie będzie używana ale ta masa kulek kolorowych to będzie szał dla karolki i psa jednocześnie
już przez coś takiego przeszliśmy u moich rodziców - normalnie dizecka nie było przez godzinę
każda kulka w łapki oglądana, rzucana albo dawana psu do pyska :sorry::sorry::sorry::sorry:
Adiva twój piotruś tez za kulkami jest no nie?
Aaaa ja sie zapisałam z karolką na basen i zaczynamy od 21.11. :cool::cool::cool: aż się ie mogę doczekać bo moje dziecie to wariactwo odwala w wannie :-D i mam taką cichą nadzieję że basen też sie jej spodoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie uznaje basenów....szczególnie w okresie zimowym....dla mnie basen to wylęgarnia świnstwa i nie zapisze na to Piotrka....może dlatego, że ja zawsze jakieś cholerstwo łapałam i sie zraziłam....

A ja meble kupiłam............Uwaga.....na allegro :-D :-D U nas w Opolu wielka ujnia pod tym względem więc zaczełam łazić po necie....I kupiłam w sumie przez sklep z Poznania :-) Na wszystko jest umowa i troszke to trwa ale nie czas jest tu ważny....Zobaczymy teraz jakie te meble przyjadą...A dużo taniej niż w Agata Meble albo Bodzio....

mroovka - bardzo fajne te stoliki :tak: ja właśnie nad tym z fishera się zastanawiałam :-) a panel muzyczny Ola ma taki sam :-) po kuzynostwie ;-)
adiva - pochwal się zdobyczami meblowymi :-D;-)

Oj te meble to taka niewiadoma troszke...niby wszystko jest spisane i nie ma jak nas gościu wytentegować...sklep oficjalny meblowy ktory prowadzi też sprzedaż przez allegro...Bez narzutów wiec cena jest niższa...ale póki co czekamy na meble i zobaczymy wtedy...i wtedy tez bede sie ewentualnie chwalic :-) A do tego czasu jeszcze ze 2-3 tygodnie ;-)

reklama
Do góry