reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

Adiva - piękne, piękne :-)

Ja w dalszym ciągu sie wstrzymuje z kombinezonem 2 częściowym. Mam już 2 jednoczęściowe i licytuje trzeci. W sumie to mam nadzieje że go nie wygram, dałam swojego maxa i czekam. Faktycznie troche już przesadzam. Mój mąż ma racje.

Ostatnio kupiłam kurtkę i czapkę.
DSC00243.jpg

762684910

reklama
Aaaaaaaleeeeeeeeee zakupy zrobiliśmy....Wow:dry:

W H&M wielka ujnia.....były te w krateczke różowe i niebieskie...szkoda tylko że dwie sztuki...i obie za duże i jakoś dziwnie szyte....W 5-10-15 były bardzo fajne ale sztywne...Ubrałam małemu na próbę kurtke to pewnie cały sklep go słyszał....W Smyku moda jak dla starego niedorobionego a to do cholery niemowlę jest....
Qrde
Poszłam na zakupy....nastawiona na wydanie kasy co sie u mnie żadko zdarza...i co? Wróciliśmy do domu wkurzeni, młody zły i głodny...weszłam na allegro i kupiłam tam...Od razu kupiłam miekkie butki na zimę...W H&M jedyne co kupiłam to piękny komplecik czapka i szalik - jasnoniebieski...

Nastawiłam sie na podbój świata a nie wyjechałam nawet poza własne miasto....

Kupinosia kurtka super a czapka jeszcze bardziej..az zal ze chłopakowi nie pasuje...
Adiva j wczoraj tez nic nie kupiłam... na młoda kurtke fajnow widziałamale ona jej nie chciała... a młodemu chciałam body na ramiaczkach kupic to rozmiaru nie było/..

na fotce Młody w płaszczku po siostrze..
2pttmaf.jpg

Zakupy dla mojej córci w H&M:tak:

kombinezon r.80 (9-12mies)+ czapka i rękawiczki, buciu dostała od mojej siostry w prezencie!

Dżinsy i dresiki r.80 (9-12 mies)

Bluza next za całe 9.99 z allegro jak nówka:tak:

Madziu Krzysiu wygląda superowo!! Ja mam dla małej jeden kombinezon wklejony wyżej, kurtkę puchową i kożuszek taki lekki przejsciowy (dostałam od koleżanki jak nowe)!

A to moja Laurunia jutro 9 miesięcy! w rajstopkach z pingwinkami r.80!!

Ostatnia edycja:
No dokładnie ten kombinezon oglądałam tylko że w wersji niebieskiej :-)

Piękne zakupki zrobiłaś...Bluza ekstra :-)

Krzyś wygląd super...W życiu bym nie powiedziała że to po siostrze...:-)

Spokojnie....sklepy nie są tak samo wyposażone :-) Oni dopasowują sie do potrzeb klientów...A jeśli bedą otwierać to na pewno będzie pełno towaru..To po pierwsze, a po drugie ja mam swoje wymagania dotyczące ubrań dla Piotrka...nie lubie sztywnych i sztucznych tworów...Musi umieć sie swobodnie ruszać..No i moje dziecko jest nietypowo zbudowane więc i z ubraniami jest problem....

Jeśli ten kombinezon z allegro okaże sie niewymierny to se w łeb strzele...Ale koleżanka go zamówiła dla córy i dała pomacać :-) całkiem fajny był...jak na tą cene to aż podejrzane...

KOMBINEZON WIELORYBEK 2 CZ. 9-ok.74 KOLORY (761683406) - Aukcje internetowe Allegro taki -szary

i takie kapciuszko-buciki ŚLICZNE WELUROWE KAPCIUSZKI -BAMBINOS 56,62,68,74 (772862776) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie

Mam na oku miekkie kozaczki ale zobaczymy....

adiva mam nadzieje, że na otwarcie to rzucą cos fajnego;-) A jeśli chodzi o ubrania to ja też zwracam uwage na materiał, tez nie lubie sztucznych i tez lubie luźno :)
Te paputki są fajniutkie tylko ciekawe czy ciepłe... ja właśnie się boje czasami z allegro kupować bo nie można pomacać i na zdjęciu nie zawsze widać jak to faktycznie wygląda chyba że są to jakieś ciuchy sprawdzonych firm czy alegrowiczów... ehh tchórz ze mnie

Zerknełam sobie na pogode na 16 dni i powiem Ci że na pewno będą za lekkie...U nas w dzien deszcze ze śniegiem i 4 stopnie...:shocked2:Ubiore na rajstopki ciepłe skarpetki i te paputki...Natomiast po takie cieplejsze ale jeszcze nie usztywniane ide do sklepu...Miałam je obejżeć ostatnio ale jakoś kombinezony mnie dobiły...:rofl2:

Piotrek spi już 2,5 godziny mądrala....pewnie dlatego mam tyle czasu na kompa :-D

super zakupy dziewczyny!!

moja młoda nie cierpi jak jej sie ubiera kurtkę - masakra! pręży się i piszczy, a jak już jej założę to siedzi jak na szpilkach - ręce rozłożone i ta jej mina :eek: masakra :-( jak zbliża się pora spaceru to niedobrze mi się robi :no:
ten kombinezon fajny się wydaje - ale nie wyobrażam sobie jak miałabym młodej go założyć jak on jest tylko na jednej nodze rozsuwany :no:

reklama
Do góry