reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

ja mam 10 butelek...i wszystkie dostałam hahaha :-)
a ile mam sliniaczków ?
57 :-) też dostałam wszystkie bądz były gratis do czegoś...
laktatora jeszcze nie posiadam...moze tez dostane ...a jeśli nie a bedzie mi potrzebny to w szpitalu pokaża mi rozne i nauczą uzywac i bede juz wiedziec ktory jest dla mnie najwygodniejszy...

reklama
Ja mam skarpetek ok 40 par :-D:-D:-D od koleżanki dostałam. Wszystkie takie grube, cieplutkie i bardzo mało zniszczone :-)
Tylko szkoda ze niektóre różowe bo to po dziewczynce :-p ale kto tam będzie patrzył na skarpetki! Ważne żeby małemu było ciepło!!:tak:
A butelek mam dwie z aventu plus jeszcze jedną z laktatorem

Ostatnia edycja:
ja skarpetek mam 6 par - dostalam, tylko chyba śliniaczków mam za mało, bo jakieś 5 no i 2 w kompletach ale to wiadomo że odgrywa rolę bardziej ozdoby. a śliniaczków troszkę trzeba. jak dzidzia zacznie np ząbkować to śliniaczek ciągle jest mokry więc trzeba ciągle wymieniać.

Ja śliniaczki mam 4 też z gratisów, ale nastawiam się na stosowanie pieluszek tetrowych - mają lepszy zasięg ochronny ;-) A skarpetek mam 3 pary grubych frotkowych i 1 parę cieniutkich. Jak widać, do Waszych rekordów mi baaaardzo daleko :-)

Laktatora nie kupiłam. Jakos sobie poradze bez.
A dzisiaj przyszła paczka z allegro z mustela poporodową:-). Juz sie nie moge doczekac zeby zaczac katować te moje rozstępy.

Oj ja też zauważyłam ,że rozstępy mi wyszły:-:)-:)-:)-(szkoda....myślałam że może uda się ich uniknąć:no: Śliniaczek mam tylko jeden-jak się sprawdzi to dokupie a skarpetek - multum!!:-pCienkie, grube, frotte - chyba oszalałam!:-p:sorry2:

Przed chwilą przyjechał do mnie kurier. Wytoczyłam sie przed drzwi i jak zwykle troche faceta cofnęło na widok mojego brzucha:-D. Ja nie wiem dlaczego wszyscy tak reagują. Ale najważniejsze że moj monitor oddechu juz doszedł:-). Nie moge sie co prawda polapac jak to zamontować ale szczesliwa jestem straszliwie:-).

ja też mam śliniaczki z gratisów, butelki dotsałam w ramach zestawu, a ze skarpetkami się zapędziłam sama- i mam na każdy dzień tygodnia, ale i tak do pobicia waszych rekordów jeszcze mi daleko :-D...
a laktatora chyba nie zakupię, w razie czego pożyczę sobie...zastanawiam się tylko nad elektroniczna nianią- bo mam piętro do pokonania, ale to się chyba wszystko okaże " w praniu":-D...

ja butelki dwie małe z tommee tippee, śliniaczków ze 4-5 szt, skarpetek myslę że mam za duzo ale nie liczyłam dokładnie ile, ale cóż można było zrobić jak one takie słodkie i po prostu trzeba było kupić.. :tak:
laktatora nie mam w razie potrzeby mąż wyskoczy do sklepu i kupi..

reklama
Laski kombinezon na 62 (ten z C@A) jest duzo za duzy!!!! nawet na mojego wielkoluda... maz własnie pojechał kupic mniejszy...!!!!!!!!!!!!! czapka na 39 tez niestet bedzie na poźniej...

Do góry