reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

cześć Madziu, fajnie, że już jesteś :-) - no cóż, już raczej kombinezonów nie wymienimy ;-) ale w sumie i tak na razie przyda się tylko podczas przewiezienia dziecka ze szpitala do domku, a potem na pierwszy spacerek to chyba dzidzia już nieco podrośnie... :sorry: no cóż, nie przewidzi się wszystkiego :happy::-)

reklama
ja butelki dwie małe z tommee tippee, śliniaczków ze 4-5 szt, skarpetek myslę że mam za duzo ale nie liczyłam dokładnie ile, ale cóż można było zrobić jak one takie słodkie i po prostu trzeba było kupić.. :tak:
laktatora nie mam w razie potrzeby mąż wyskoczy do sklepu i kupi..

Klaudia nie polecam Ci butelek tommee tippee, ja kupiłam i cieknie ze smoczka, mały jak przestaje ciągnąć krztusi się. Nie wiem dlaczego niby ta dziurka jest mała. Ale cieknie jak się butelkę przechyli. My używamy dr. brawna. Polecam.:tak: bardzo dobre butelki. Chodź drogie. I to jest ten minus:no:

noo Madziu super, że już jesteście w domku:tak:
a tam wielkolud on taki maleńki przecież;-)a jaki sliczny!!
Ja mam 2 kombinezony;-) jeden na 56 a drugi na 68;-)taki śpiworek!

Ja mam kombinezonik też na 62, pewnie będzie za duży, ale to nic, najwyżej malutka go dłużej ponosi ;-).
Skarpetek też mam multum, śliniaczków chyba z 5, i masę śpioszków, body, czapeczek. Generalnie mała ma całą swoją komodę ciuszków.
Ale już teraz widzę, że za dużo ciuszków mam w rozmiarze 56 i pewnie będzie tak, że połowy z nich nawet nie zdąże małej założyć. No, ale same wiecie jak to jest na zakupach - wszystko takie śliczne, że trudno się powstrzymać :tak:

ja mam kombinezon na 68 i to do tego śpiworek, ale uważam że na przejazd ze szpitala będzie akurat- i jak dziecko podrośnie to będą spacerki, a lepiej żeby był na dłużej :tak:...

Klaudia nie polecam Ci butelek tommee tippee, ja kupiłam i cieknie ze smoczka, mały jak przestaje ciągnąć krztusi się. Nie wiem dlaczego niby ta dziurka jest mała. Ale cieknie jak się butelkę przechyli. My używamy dr. brawna. Polecam.:tak: bardzo dobre butelki. Chodź drogie. I to jest ten minus:no:

dobrze że piszesz ale chyba na razie wstrzymam się z kupowaniem innych...zobaczymy może u nas nie będzie to konieczne...ehh a takie polecane te butelki...

reklama
Do góry