reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

cześć Madziu, fajnie, że już jesteś :-) - no cóż, już raczej kombinezonów nie wymienimy ;-) ale w sumie i tak na razie przyda się tylko podczas przewiezienia dziecka ze szpitala do domku, a potem na pierwszy spacerek to chyba dzidzia już nieco podrośnie... :sorry: no cóż, nie przewidzi się wszystkiego :happy::-)

reklama
ja butelki dwie małe z tommee tippee, śliniaczków ze 4-5 szt, skarpetek myslę że mam za duzo ale nie liczyłam dokładnie ile, ale cóż można było zrobić jak one takie słodkie i po prostu trzeba było kupić.. :tak:
laktatora nie mam w razie potrzeby mąż wyskoczy do sklepu i kupi..

Klaudia nie polecam Ci butelek tommee tippee, ja kupiłam i cieknie ze smoczka, mały jak przestaje ciągnąć krztusi się. Nie wiem dlaczego niby ta dziurka jest mała. Ale cieknie jak się butelkę przechyli. My używamy dr. brawna. Polecam.:tak: bardzo dobre butelki. Chodź drogie. I to jest ten minus:no:

noo Madziu super, że już jesteście w domku:tak:
a tam wielkolud on taki maleńki przecież;-)a jaki sliczny!!
Ja mam 2 kombinezony;-) jeden na 56 a drugi na 68;-)taki śpiworek!

Ja mam kombinezonik też na 62, pewnie będzie za duży, ale to nic, najwyżej malutka go dłużej ponosi ;-).
Skarpetek też mam multum, śliniaczków chyba z 5, i masę śpioszków, body, czapeczek. Generalnie mała ma całą swoją komodę ciuszków.
Ale już teraz widzę, że za dużo ciuszków mam w rozmiarze 56 i pewnie będzie tak, że połowy z nich nawet nie zdąże małej założyć. No, ale same wiecie jak to jest na zakupach - wszystko takie śliczne, że trudno się powstrzymać :tak:

ja mam kombinezon na 68 i to do tego śpiworek, ale uważam że na przejazd ze szpitala będzie akurat- i jak dziecko podrośnie to będą spacerki, a lepiej żeby był na dłużej :tak:...

Klaudia nie polecam Ci butelek tommee tippee, ja kupiłam i cieknie ze smoczka, mały jak przestaje ciągnąć krztusi się. Nie wiem dlaczego niby ta dziurka jest mała. Ale cieknie jak się butelkę przechyli. My używamy dr. brawna. Polecam.:tak: bardzo dobre butelki. Chodź drogie. I to jest ten minus:no:

dobrze że piszesz ale chyba na razie wstrzymam się z kupowaniem innych...zobaczymy może u nas nie będzie to konieczne...ehh a takie polecane te butelki...

reklama
Do góry