reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
mój Mutsy waży z gondolką albo ze sacerówką 14,2 kg... z tego co czytałam to lekkie wózki to Jane... albo takie na piakowych kołach! tylko warto najpierw się zastanowić jakie masz chodniki w otoczeniu na spacerki z dzidzią! Ja kupiłam na pompowanych kołach bo rózny jest teren!
A szczotkę kupiłam miękką z naturalnego włosia.

szczotka tylko z naturalnego włosia bo miekka i sie poddaje ja mam w zestawie z grzebykiem z canpola po Julce..

dzis kupiłam sobie koszule zapinana praiw do pepka -sprzet bedzie sie dobrze wyjmowac W carefour ogladałam te kopertowe ale w M cycki mi nie wlazły a L były pakowane po dwie.. wiec nie kupiłam bo mam juz 2 inne w domu

Madziu ja właśnie taki zestaw z canpola kupiłam szczotka i grzebyk:tak:
i do torby szpitalnej mogę dodać mikołajkowe prezenty: koszulę do karmienia i kapcie:-) więc juz mam 2 koszule to wystarczy!

dzięki za info o wózkach..w każdym razie raczej mam marne szanse na coś ultra lekkiego..(i dużo szukania przede mną:-:)tak:) a chodniki w mojej okolicy są przeróżne..także chyba pompowane koła powinien mieć mój wózek..

a co do szczotki, to w mojej szkole mówili tylko o tych z włosia sztucznego (że pozostaje ono zawsze w tej samej formie-i nie zmienia się z czasem jak mówiono o włosiu naturalnym)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi o szczotkach. U mnie na szkole rodzenia mówili właśnie też tylko o tych ze sztucznego włosia, ale jeśli ich "lepszość" ma polegać tylko na dłuższym trzymaniu kształtu, to chyba jednak wezmę tą z naturalnego. Jakoś milsze wrażenie robi.

ja dzis kupilam materac do lozeczka 78 euro skubaniec kosztowal...ale coz najwazniejszy konfort malenstwa
jeszcze kapciochy dla mnie i koszula mi zostala

reklama
Kasiu który model MUTSY kupiłas bo my sie przymierzamy ale dopiero w styczniu i ciagle nie wiem jaki wybtac rodzaj góry bo dół napewno 4 rider

Do góry