reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
mój Mutsy waży z gondolką albo ze sacerówką 14,2 kg... z tego co czytałam to lekkie wózki to Jane... albo takie na piakowych kołach! tylko warto najpierw się zastanowić jakie masz chodniki w otoczeniu na spacerki z dzidzią! Ja kupiłam na pompowanych kołach bo rózny jest teren!
A szczotkę kupiłam miękką z naturalnego włosia.

szczotka tylko z naturalnego włosia bo miekka i sie poddaje ja mam w zestawie z grzebykiem z canpola po Julce..

dzis kupiłam sobie koszule zapinana praiw do pepka -sprzet bedzie sie dobrze wyjmowac W carefour ogladałam te kopertowe ale w M cycki mi nie wlazły a L były pakowane po dwie.. wiec nie kupiłam bo mam juz 2 inne w domu

Madziu ja właśnie taki zestaw z canpola kupiłam szczotka i grzebyk:tak:
i do torby szpitalnej mogę dodać mikołajkowe prezenty: koszulę do karmienia i kapcie:-) więc juz mam 2 koszule to wystarczy!

dzięki za info o wózkach..w każdym razie raczej mam marne szanse na coś ultra lekkiego..(i dużo szukania przede mną:-:)tak:) a chodniki w mojej okolicy są przeróżne..także chyba pompowane koła powinien mieć mój wózek..

a co do szczotki, to w mojej szkole mówili tylko o tych z włosia sztucznego (że pozostaje ono zawsze w tej samej formie-i nie zmienia się z czasem jak mówiono o włosiu naturalnym)

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi o szczotkach. U mnie na szkole rodzenia mówili właśnie też tylko o tych ze sztucznego włosia, ale jeśli ich "lepszość" ma polegać tylko na dłuższym trzymaniu kształtu, to chyba jednak wezmę tą z naturalnego. Jakoś milsze wrażenie robi.

ja dzis kupilam materac do lozeczka 78 euro skubaniec kosztowal...ale coz najwazniejszy konfort malenstwa
jeszcze kapciochy dla mnie i koszula mi zostala

reklama
Kasiu który model MUTSY kupiłas bo my sie przymierzamy ale dopiero w styczniu i ciagle nie wiem jaki wybtac rodzaj góry bo dół napewno 4 rider

Do góry