reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
wczoraj jeszcze kupiłam poduszkę do karmienia, taką ze wokół siebie się ją owija i na nią kładzie niemowlę - jeszcze trochę a dosawczakiem pojadę na tą porodówkę - biorąć pod uwagę że mam tam być 5 dób :baffled:

all4seasons piękne łózeczko!! wszystko pod kolor!! a ten kocyk w 1 fajny jest bo widziałam go ostatnio w Smyku i zastanawiam się nad kupnem!?

Dzięki :happy2:

Ja właśnie w Smyku też go obejrzałam i ostatecznie kupiłam. Miałam kartę rabatową z jakiejś gazety i wyszedł mi taniej niż na allegro. Jest dość gruby (zdecydowanie grubszy od zwykłego kocyka) i zamierzam go używać jako rożka, a jak mi się rożek nie sprawdzi (jak to było w przypadku wielu piszących tu dziewczyn) to będę miała go właśnie jako gruby kocyk albo podkładkę na podłogę dla brzdąca. Na razie jestem zadowolona, ale niestety nie potrafię Ci powiedzieć jak to będzie w praktyce w użytkowaniu z dzieciątkiem.

Madziu dzięki za info! szkoda ze nie mozna poloznej bo nie wiem jak to bedzie po cesarce ze mna.. tego sie obawiam najbardziej

w temacie termometru - z tego co pamiętam to ogólnie polecany był Braun duszny :-)

Melulu - czy Ty kupiłaś taki ???
http://www.allegro.pl/item492231312_najlepszy_braun_thermoscan_irt_4520_nowy_gw24mc.html

====
wpisałam w Allegro ''IRT 4520'' i wyskoczył mi przedział cenowy od 154,00 do 234,99 :szok:
czy któraś z Was kuma skąd jest ta różnica 80 złotych ???

z tego, co pamiętam to Melulu własnie taki kupiła, a co do różnicy - nie wiem skąd wynika, może Ci co taniej sprzedają mają dojście do tych termometrów ;-)

termometr mam elektroniczny z miękką końcówką, smoczek i douszny.

Musze przyciąc materac do kołyski :baffled:. Pianka kokos do łóżeczka 120x60 kosztuje około 50 zł, a na wymiar conajmniej 75, wiec mam w nosie, mam stary materacyk i chyba go przytne (a dokładniej Tomek to zreobi, a ja zaszyje pokrowiec).

Wracając do tych pasów na brzuch, to jeśli któraś z was zdecyduje się kupować ten wibracyjny, to nie kupujcie pierwszy lepszy. Ja się nacięłam, kupiłam po drugim porodzie takie niezbyt drogie g***o i cholera prąd mnie kopał:szok: Wywaliłam zaraz na drugi dzień.

reklama
Ja wczoraj tez zaszalałam. zrobiłam zakupy za 330zł
kupiłam zielona wanienke z kubusiem puchatkiem stelaż,laktator i jeszcze kilka drobiazgów,

Do góry