reklama
agulam
Fanka BB :)
ja bym wybrala CROCSYpatrzcie jakie słodziaśne - crocsy się nie umywają!
MELISSA Ultragirl II - Zielone Gumowe Balerinki Dziecięce - 30901 50961 30901 50961 - Baleriny Buty Dzieci | MivoKids
Afi fajna tuniczka
Julita jak tam ,zdescydowals sie juz na rowerek biegowy?czy zwykly bedzie?
otworzyli mi GAP'a we wro, coś czuję, że jak tam zajrzę to stracę majątek
A mnie GAP na żywo jakoś za każdym razem rozczarowuję, OK, na przecenach upolowałam klasyczną bluzę, z kapturem, na zamek i kalosze, ale żeby na naszych modeli były takie cuda... Najbardziej podobają mi się kolekcje dla niemowlaków, aktualna z Peterem Rabbitem- urywa dooopę! Ale im większe rozmiary, tym szał mniejszy... jest więc szansa, że zostanie ci co nieco na koncie;-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
raczej biegowyja bym wybrala CROCSY
Afi fajna tuniczka
Julita jak tam ,zdescydowals sie juz na rowerek biegowy?czy zwykly bedzie?
tysia123
Własnie, w ramach przywoływania wiosny, zakupiłam młodej sukienkę pod hasłem: "wieś tańczy i spiewa"......
Sukienka letnia w piękne kolorowe kwiaty roz 3-4 (3119956319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sukienka letnia w piękne kolorowe kwiaty roz 3-4 (3119956319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dziewczynki jak wam się podoba na roczek Boikido MUZYCZNY JEŹDZIK PCHACZ 2w1 SORTER drewno (3098142020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
mnie sie bardzo podoba, ale jedyny minus zauwazam, to brak skretnych kolek, bo wozek sam w sobie dosc wazy.. i pociaganie go przez roczne dziecko moze byc dla niego sporym wyzwaniem..
a tak to super!!
Wonka uk
A mnie GAP na żywo jakoś za każdym razem rozczarowuję
myslalam,ze tylko ja tak mam Nicky ma tylko jedna bluze z Gapa,jakos nic tam ciekawego nie moge wypatrzyc
bardzo sie podoba
reklama