reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
estragon - hahaha:-D ja zobaczyłam Nowa Huta i mnie odepchnęło od razy :-p co do nożyczek hmmm są takie nożyczki bez metalu :sorry:??
My mieliśmy te z ikey ale szybko się stępiły i żal mi było dziecka jak się męczy więc używał takich naszych duży (moja mama panikara oczywiście drżała( więc kupiłam mu normalne ale małe :tak:

justme - jak zdecydujesz się kupić te zwierzaki, piramidkę to napisz mi proszę jaka jest grubość bo myślę by zrobić młodemu takie, a dodatkowo pomyślałam, że zrobiła bym mu dodatkową kostkę z kolorami.

dziewczyny wiem ze nie raz było juz o tym pisane ale nie moge sie dokopac, polećcie fajny, spawdzony rowerek biegowy. tyle tego jest na allegro ze juz zbaraniałam:dry:

elwi są, bo koleżanka kiedyś kupiła takie w makro, ale podobno już ich tam nie ma:/. Wolę, żeby były bez metalu, bo nie utną włosów czy materiału, a Młody ma fantazję, więc obawiam się, że mógłby np dywan przyciąć, koszulki czy koce :-D

julita my mamy taki:
Rowerek biegowy Strider ST-3 zielony

Jestem zadowolona, bo jest lekki (chyba najlżejszy z dostępnych na rynku) a przy tym solidny, można dokupić większe (pompowane) koła i hamulec.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry