reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
patrzcie jakie słodziaśne - crocsy się nie umywają!
MELISSA Ultragirl II - Zielone Gumowe Balerinki Dziecięce - 30901 50961 30901 50961 - Baleriny Buty Dzieci | MivoKids
MELISSA Ultragirl II - Zielone Gumowe Balerinki Dziecięce - 30901 50961 30901 50961 - Baleriny Buty Dzieci | MivoKids
bessęsu, mojego osiedla (podobno największego) tu nie ma, więc się obrażam i nie chcem
eee bo to chyba dzielnice są
estragon
mamusia synusia:P
Ano dzielnice, ale nie czuję więzi z Prądnikiem, nie bywam, nie znameee bo to chyba dzielnice są
to jak już tu jestem- poszukuję nożyczek dla Młodego, ale bez metalu, maksymalnie bezpiecznych, gdyż moje dziecko obdarzone jest nadmierną wyobraźnią
estragon - hahaha ja zobaczyłam Nowa Huta i mnie odepchnęło od razy co do nożyczek hmmm są takie nożyczki bez metalu ??
My mieliśmy te z ikey ale szybko się stępiły i żal mi było dziecka jak się męczy więc używał takich naszych duży (moja mama panikara oczywiście drżała( więc kupiłam mu normalne ale małe
justme - jak zdecydujesz się kupić te zwierzaki, piramidkę to napisz mi proszę jaka jest grubość bo myślę by zrobić młodemu takie, a dodatkowo pomyślałam, że zrobiła bym mu dodatkową kostkę z kolorami.
My mieliśmy te z ikey ale szybko się stępiły i żal mi było dziecka jak się męczy więc używał takich naszych duży (moja mama panikara oczywiście drżała( więc kupiłam mu normalne ale małe
justme - jak zdecydujesz się kupić te zwierzaki, piramidkę to napisz mi proszę jaka jest grubość bo myślę by zrobić młodemu takie, a dodatkowo pomyślałam, że zrobiła bym mu dodatkową kostkę z kolorami.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dziewczyny wiem ze nie raz było juz o tym pisane ale nie moge sie dokopac, polećcie fajny, spawdzony rowerek biegowy. tyle tego jest na allegro ze juz zbaraniałam
estragon
mamusia synusia:P
elwi są, bo koleżanka kiedyś kupiła takie w makro, ale podobno już ich tam nie ma:/. Wolę, żeby były bez metalu, bo nie utną włosów czy materiału, a Młody ma fantazję, więc obawiam się, że mógłby np dywan przyciąć, koszulki czy koce
julita my mamy taki:
Rowerek biegowy Strider ST-3 zielony
Jestem zadowolona, bo jest lekki (chyba najlżejszy z dostępnych na rynku) a przy tym solidny, można dokupić większe (pompowane) koła i hamulec.
julita my mamy taki:
Rowerek biegowy Strider ST-3 zielony
Jestem zadowolona, bo jest lekki (chyba najlżejszy z dostępnych na rynku) a przy tym solidny, można dokupić większe (pompowane) koła i hamulec.
Ostatnia edycja:
Julita, my mamy ten:
Shop Onlie Junior Bikes - bTwin Run Ride
jest OK.
A tutaj masz konkurs, może akurat Wam się poszczęści: Lena&Kuba
Shop Onlie Junior Bikes - bTwin Run Ride
jest OK.
A tutaj masz konkurs, może akurat Wam się poszczęści: Lena&Kuba
katagorka20
Fanka BB :)
estragon - hahaha ja zobaczyłam Nowa Huta i mnie odepchnęło od razy .
czuję się urażona co mam się czuć gorsza?
reklama
katagorka - wybacz, zapomniałam oczywiscie nie chodzi o Ciebie po prostu nie lubie huty, kojarzy mi sie tak jak mi sie kojarzy i chyba to sie nie zmieniczuję się urażona co mam się czuć gorsza?