reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

tysia - młody właśnie dostał od babci te memory. ale jest tych kart strasznie dużo.

bali - u nas wózek też poszedł w odstawkę, teraz jest on tylko zbędnym przedmiotem, który utrudnia mi w pościgach za moim gargamelem :-D

wczoraj byliśmy w h&mie i w ostatniej chwili zobaczyłam promocje, młody dostał kilka cuchów od babci, przecenione np z 40zł na 20zł a najbardziej podoba mi się taką bluza/sweterek bejsbolówka za którą daliśmy 30zł a na metce było 70zł:-)

reklama
wczoraj byliśmy w h&mie i w ostatniej chwili zobaczyłam promocje, młody dostał kilka cuchów od babci, przecenione np z 40zł na 20zł a najbardziej podoba mi się taką bluza/sweterek bejsbolówka za którą daliśmy 30zł a na metce było 70zł:-)
takie zakupy są najlepsze:)

Obstawiałam że Memory poczekaja w szafce jeszcze z rok, tymczasem Aguske je wyciagnela i najlepsza zabwa teraz to szukanie par. Oczywiscie wszystkie karty obrazkami do góry leaza. Kart jest duzo wiec na poczatku trudno bylo jej znalezc takie same obrazki. 2 dni i trafia bezbłędnie. Za chwile zaczniemy chyba grac tak jak nalezy. I w koncu puzzle - pociag poszly w odstawke. Cala rodzina odertchnela z ulga ;)

A jak to memory wygląda? Drewniane papierowe? Chyba muszę kupić, bo dzisiaj Młody mnie mega zaskoczył. W ikei są takie punkty dla dzieci i tam jest gra memory, pierwszy raz w nia grał ( w ogóle grał pierwszy raz w memory)i nie robił w ogóle błędów:szok:.:szok::szok:Byłam bardzo zaskoczona, więc pomyślałam, żeby kupić mu takie coś... Btw mam filmik, jak jutro będę czasowa, to wrzucę.

reklama
mamy dziewczynek mam do sprzedania sukienkę z Next-a, nową z metkami, rozmiar 2-3 lata. Kupiłam kuzynce ale jest duża.
Cena: 50 zł + przesyłka (mogę wysłać z Polski po 15 lipca lub z UK teraz) w rzeczywistości wygląda naprawdę ładnie:))

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 36
Do góry