reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
julita...ale te tunikę to chciałaś w końcu w paseczki biało - błękitną..???? bo naszły mnie watpliwości, czy dobrze się dogadałyśmy wczoraj??? a dziś chciałbym WAa wysłaś zakupy - priorytetem

Bylam dzis z mama na bazarku i kupila dla malej sukieneczke bedzie akurat na swieta

Malina tak wszystko sie zgadza:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas zajączkowe prezenty będą następujące: od nas zestaw "jedzeniowy" (talerzyk, miska, kubek z brankami:)) i ciężarówka DUPLO z lwem; od mojej mamy ciuchy i kupiła mu jakąś zabawkę (nie zrozumiałam za dobrze:sorry:); od moich dziadków te buckiki PUMY. And that's it. Oczywiście nie wspominam o jajeczkach, kurczaczkach i owieczkach od Pana Lindta;-)

dziewczyny pomocy!!!
nie mam jeszcze nic dla młodego na święta i nie mam wogóle pomysłu co mu kupić :baffled:

a zastrzeliłaś mnie tym pytaniem, jak to prezent na Święta Wielkanocne dla dziecka??..u nas nie ma tego zwyczaju..
choć pewnie każda okazja jest dobra, by dać maluszkowi prezent:-)

dziewczyny pomocy!!!
nie mam jeszcze nic dla młodego na święta i nie mam wogóle pomysłu co mu kupić :baffled:
Ja tez nic nie mam, tzn od nas chyba nic nie dostanie, ale za to pewnie cos od dziadkow, ciotek, wujkow itd, bo jedziemy do moich rodzicow :-)
nie wiem co Wiktor lubi, ale u nas sprawdzilobu sie wszystko co wyglada jak auto i jezdzi po podlodze :-) ewentualnie ksiazeczka :-)

reklama
hehe malina tez się zdziwiłam ;-)
Ostatnio nawet moja mama mówi do mnie "pasowało by może coś Doriankowi kupić na święta, co?" jak mówię "jak to?"
I dopiero mnie mama uświadomiła, że teraz się dzieciom robi króliczka.
Dla mnie każdy dzień jest dobry na prezenty, niekoniecznie święta.
Ja króliczka nigdy nie miałam :-p:-p:-p

Do góry