reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

aga ja wiem o jakie ci chodzi spodnie! My mamy takie z zeszłego roku i widziałam je wczoraj w h&m. One były w cieniutkie granatowe paseczki. Jutro jadę do bonarki, więc oblookam je.

reklama
aga ja wiem o jakie ci chodzi spodnie! My mamy takie z zeszłego roku i widziałam je wczoraj w h&m. One były w cieniutkie granatowe paseczki. Jutro jadę do bonarki, więc oblookam je.

tak takie cieniutkie, powiedz mi tam nogawka jest dość wąska, czy raczej szerokie są te spodnie?
ciekawe, czy Malina była dziś w H&M..

melduję się po zakupach.
Raport:
aga ma spodnie r.86, Julita tunikę r.98, wiolan nie ma NIC (przykro mi - były tylko strasznie wielkie rozmiary)
a martiny gaci tez nie było (tzn były wszelkie inne kolory ale nie kobaltowe)

czuję się,jakbym pole przeorała

martina -a czy Ty przypadkiem już zamawiałaś w next???? bo jak nie to mam romans do Cię!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry