reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Afi ja stawiam na sam lateks, bo jak już napisałam wcześniej jest praktyczny w razie "w", Jak dzieć się zesika w nocy, to spłynie to tymi kanalikam i później tylko się płucze i pierze pokrowiec. Poza tym jest wygodny i oddychający, na pierwsze lata, moim zdaniem, o.k. Poleciła mi kumpela, która też kupiła dla swojej córeczki, mała ma 3 lata, a koleżanka jest dla mnie wiarygodna w tym temacie, bo przez ładnych parę lat pracowała w fabryce materacy (m in. robili te do IKEI), to niemiecki producent. Zna temat bardzo dobrze, nasz materac też kupowałam po konsultacji z nią i jestem mega zadowolona z jego wygody i parametrów.

dla dzieci chodzi mi o coś takiego :

MATERAC LATEKSOWY HEVEA JUNIOR 80x160cm (1990566210) - Aukcje internetowe Allegro

ale jakby co, to mogę się jej jeszcze dopytać o inne produkty, jakby były pytania :tak:

reklama
bali naprawdę? kurcze a ja byłam dziś w rekidsie i dałabym se łeb uciąć że tam spodnie są na paskach właśnie a gumki nie mają, ale skoro tak to fajnie, moja ma wypuczasty brzuszek więc musi miec takie podatne do układania bo póki co ma same sukienki i spódnice:tak:

a małej kupiłam
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012
Reserved - Kolekcja Jesień Zima 2011/2012 ta tunika jest cudna :)
a u nas odwrotnie,same legginsy i spodenki,sukieneczki leza i czekaja,:sorry:tylko nie wiem na co:-Dod czasu do czasu zakladamy ale rzadko...

Moja Majka ma zakładane spodnie jak wychodzimy na spacer, przeważnie śmiga w kieckach bądź geterkach:tak:

Alis my tez mamy spora kupke sukienek(nie spodnic)ale smiejemy sie z mezem ze do naszej Oliny nie pasuja:-Dbo z niej taka mala chlopocora:-D,wlasnie przed chwila dorwala kijka bambusowego i chciala naparzac braciszka,a jakjej kazaqlam odlozyc to placz bez łez:no:

Hahaha no ja też zawsze w spodniach więc może faktycznie coś w tym jest ;)

Dziewczyny ile te rajtki w polsce kosztują? Bo nie umiem ich w necie znaleść a pamiętam że wiele z Was je swojego czasu kupowało: http://www.ebay.com/itm/Random-Pick...ddler_Girls_Clothing&var=&hash=item8bb48394e1
Chciałabym je kupić Majce ale nie wiem czy cena jest dobra (w przeliczeniu wychodzi jakieś 11zł, przesyłka gratis)

Ostatnia edycja:
Moja córa też tylko w spodniach, sukieneczki kupowane miała jedynie na urodziny, żeby ładnie się prezentować. Teraz kupuje jej jedynie do szkoły na jakieś uroczystości, ma też 3 jeansowe, ale ich nie nosi, bo twierdzi, że są niewygodne.

reklama
Hahaha no ja też zawsze w spodniach więc może faktycznie coś w tym jest ;

Dziewczyny ile te rajtki w polsce kosztują? Bo nie umiem ich w necie znaleść a pamiętam że wiele z Was je swojego czasu kupowało: Random Pick 90cm New Boy Girl Baby Pants Trousers Animal Leggings Size 1 | eBay
Chciałabym je kupić Majce ale nie wiem czy cena jest dobra (w przeliczeniu wychodzi jakieś 11zł, przesyłka gratis)
nie kupuj, ja kupiłam 3 pary i ubrał tylko jedną, mechacą się szybko i są kiepskiej jakości

Do góry