reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

czy któraś chce sprzedać bujaczek leżaczek ?

a my ciuchcie będziemy mieć tę LILLABO Kolejka drewniana, 20 elem. - IKEA ; ciocia zaoferowała się kupić młodemu :-)
bardzo fajna jest ta ciuchcia:tak:. Ostatnio Karolek bawił się nią u kolegi, poza tym można ją rozbudowywac, bo ta częśc z linka to podstawa. Gdyby nie brak miejsca, to bym ją zafundowała Młodemu

aaa no i można tworzyc z torów różne kombinacje, przejazdy, skrzyżowania itd.

reklama
edziok, tworzysz sobie tak dlugie/krotkie tory jak chcesz, weic nie sadze aby byl problem z walaniem sie torow.. u nas nei raz kacper tworzyl takie kombinacje, ze szok.. ona naprawde wyzwala w dziecku wielką tworczosc...

elwiwas, pamietaj ze ten zestaw torów z Ikei jest niekompatybilny z innymi torami, np tymi z linka mojego... jestes "skazana" na rozbudowywanie tylko ikeowskimi torami... takie specyficzne ikeowskie zabawki...:)

wiem dziewczyny; znam bardzo dobrze te zabawkę bo kupowałam ją nawet mojemu podopiecznemu na drugie urodziny;
wiolan- mnie wystarczy ta postawa a z czasem dokupię mu więcej - jak dla mnie ta ciuchcia co wklejałaś jest bardzo podobna; nasze jedynie nie ma tylu drobiazgów ale na tym mi nie zależy, jak dla mnie nawet zbędne te drzewka. no i nie jest elektryczna co też uważam za plus. :tak:

Wiolan super ta drewniana kolejka
chyba ja sobie kupie,moze i malej sie spodoba:-)

Lenka Fajne to autko :)

Wonka :tak: Szwagra :tak:Pierwszy raz zobaczą Simona na żywo :)
czyli rozumie,ze wesele w Indiach? ojoj chcialbym zobaczyc taka impreze:tak:
dawno temu pracowalam na hinduskich weselach,ale to byly wesela z tej wysokiej polki.piekne stroje,prezenty zwalajace z nog(np.bmw x5),pan mlody na bialym koniu.fajnie bylo:-)

Wiolan, własnie ten synek przyjaciółki ma też krzesełko uczydełko i wszystkie obecne na urodzinach dzieci od razu na nim siadały i były na maxa wkręcone i on też podobno nadal się nim bawi...

a u nas krzeselko nie zrobilo szalu:baffled:
wymienilysmy sie jakis czas temu ze znajoma,bo jak bylismy u nich to Nicky sie nawet bawila,po czym po powrocie do domu kompletnie olala sprawe:sorry2:

elwi, chodzilo mi o to ze jakbys chciala z innej firmy cokolwiek z torow dokupic to lypa, bo polaczenia torow z ikei sa inne niz tych drewnianych co ja wklejalam...:tak: wiadomo, jak dla mnie drzewka, krowki to tylko dodatki do torów..;-) i jak jest zestaw to raczej nie mozna sobie rozkompletowac...a kolejka?? do tych torów pasuje wiele kolejek (np pociagi tomka co wczesniej wklejałam, metalowe, drewniane) i nie koniecznie są (a nawet w zdecydowanej wiekszosci) elektryczne....
tak naprawde, jak moj kacper rozkłada te tory to az milo sie patrzy jak buduje przejazdy, mosty, zwrotnice, polączenia, przeciecia..... kiedyś wykorzystaliśmy kompletnie co do ostatniego elementu budując tory... nie zostal ani jeden tor... ale pokoj calusi był w torach przez 2 tygodnie.... taki byl dumny ze swojej budowli...:-D

wiolan - masz rację, bardzo mi się podoba jak chłopcy bawią się w takie zabawy, ale Dorianek pewnie jeszcze prędko nie będzie umiał takich skomplikowanych konstrukcji budować. Poza tym ja- jak i moja przyjaciółka w tym przypadku mamy ograniczony budżet ;-)
ale zobacz chyba jak się dokupi to można pokombinować LILLABO Szyna - IKEA
LILLABO Kolejka, most, tunel, 12 elem. - IKEA

edziok, tworzysz sobie tak dlugie/krotkie tory jak chcesz, weic nie sadze aby byl problem z walaniem sie torow.. u nas nei raz kacper tworzyl takie kombinacje, ze szok.. ona naprawde wyzwala w dziecku wielką tworczosc...

elwiwas, pamietaj ze ten zestaw torów z Ikei jest niekompatybilny z innymi torami, np tymi z linka mojego... jestes "skazana" na rozbudowywanie tylko ikeowskimi torami... takie specyficzne ikeowskie zabawki...:)
Tylko mi się cały czas wydaje że Simon jest za mały na takie zabawki i będzie je tylko zrzucał ze schodów tak jak to robi teraz z innymi :baffled: a ja będę się potykać i zbierać.
Pewnie że mi się podobają i chętnie sama bym się pobawiła :) :tak:

Wonka u nas też ma być biały koń :tak: tylko Beemki nie będzie :laugh2:

A ja wczoraj kupiłam młodemu śmieciarkę w Biedronce Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK taki mały prezent na 1,5 roczku. Cypek zachwycony, jako śmieci wkłada do środka klocki i jeździ od pokoju do pokoju.
Wader na topie:) Ja kupiłam jako jeden z gwiazdkowych prezentów dla Jaśka kontener:)
Wader-Woźniak Sp. Z o.o. - FABRYKA ZABAWEK
Dość pancerne są te zabawki.
Najlepsze, że Smyk ma też podobne ale przebitka cenowa prawie 100%

picture.php

picture.php

picture.php

ojejjj ...jakby to powiedzial Mateusz....nie w sklepach i necie ...dostepnego zestwu Lego duplo Tomek i rpzyjaciele zestaw startowy nr 5544 wszystko juz niedostepne i w we wlsozech tez juz tego nie ma

LEGO DUPLO Tomek i Przyjaciele 5544 :: Swiat-zabawek.pl
jakby ktorejs z Was wpadl w oko w necie odtepny ten zestaw..prosze dajcie znac...w necie i necie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry