reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

My wczoraj zrobiliśmy najazd na TK maxa :D Niestety nie dostałam tego co chciałam ale za to jak się napatrzyłam na te śliczne maleńkie ubraneczka i te sukienusie :-p Niestety nie było nic na rozmiar mojego dziecka :/ Ale ceny mają na prawdę super :)
Za to w H&M kupiłam takie koszule hmprods.jpghmprod1.jpgTeraz szukam jakiś ładnych spodni wyjściowych na kancik i Kamizelki albo marynarki.
I spodnie hmprod2a.jpghmprod3p.jpg

reklama
edziook świetna ta czarna koszula z krawatem, też bym taką dla Tomka chciała.. ciekawe, czy u nas taką znajdę.. i spodnie te drugie bardzo mi się podobają (te po prawej)

Just Estragon Tkmaxx to jest thebesciarski sklep:tak: no jak moglyscie nie znac nu nu:-)

nie wiem jak w Polsce,ale u nas na polkach tkmaxsa naprawde konkretny marki kroluja za calkiem przystepne ceny:tak:
no i przynajmniej mam pewnosc,ze to oryginaly.

a do nas wlasnie dotarly dzisiaj pierwsze choinkowe prezenty dla malej i postanowilismy,ze nie bedziemy tego trzymac w szafie tylko mala dostanie dzisiaj i jutro.jakos mam wrazenie,ze jakbysmy jej wszystko zaczeli wreczac na raz to ona nie ogarnie.
takze dzisiaj wjezdza znikopis a jutro farma:happy:
Buy Tomy Megasketcher - Pink at Argos.co.uk - Your Online Shop for Arts and crafts.

Activity Farm Yard By Kiddieland - Mills Fleet Farm

aa zapomnialam dodac Edziook ty juz Simona tak nie stroj bo on already jest przystojniak:-)
superasne te koszule:tak:

Ostatnia edycja:
Aga nie wiem jak twoj tomek,ale moja Nicky to ogolnie sie szybko wszystkim nudzi
najmniej ja nudzi wylazenie na stol bo tego jej zabraniamy.
farma jest fajna,znaczy mamusi sie podoba,a ile mala sie nia zajmie to bede wiedziala jutro:happy:
znikopis byl interesujacy przez 15 minut.teraz siedzi i "czyta"a ja mam rysowac:-D

ogladalam tez taka podobna lokomotywe,tyle,ze mozna bylo tez tory w kolko ulozyc. fajne:happy:

Wonka, znam, tzn. wiem co mają w TKMaxx, ale jak już pisała, nigdy nie było mi tam po drodze. Jeden jest w centrum, gdzie w zasadzie na shopach nie byam, drugi w CH, którego niecierpię.... no ale trzeba się będzie przeprosić z BlueCity:)

Faaaaaajna ta lokomotywa.......! I fajne Simonkowe ubrania:tak:

Aga powinnaś znaleźć bo to H&Mowskie a oni w zasadzie mają wszędzie to samo :tak:

Wonka muszę stroić bo już mi szwagier zapowiedział że mały ma mieć3 różne stroje na ślub a nie ciągle w jednym garniaku pomykać :confused2: Więc szukam jeszcze jednej koszuli i spodni jakiś :tak:
Ta tablica jest super :tak: Chciałam małemu kupić coś takiego ale boję się tych magnesów :zawstydzona/y: Poza tym na etykietce było że niby od 3 lat.
A co do farmy to my mamy ten traktor Old MacDonald Tractor & Trailer – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores i jest na prawdęsuper :) Mały często się nim bawi. Jak sięwłoży zwierzaki w odpowiednie miejsca to wydają odgłosy paszczy :-D

edziok - ale czadowe ciuchy kupiłaś Simonkowi :szok::szok::tak::tak: (widziałam je wczoraj ale wolałam się nie wpatrywać);-) czarna koszula rządzi !

aga - mnie się podoba :tak:tylko wydaje mi się, że to strasznie delikatne. ale może tylko takie wrażenie.

a nam dzisiaj przyszła ŻABA - jest boska ! ogrooooomna i milutka strasznie :-):-):-)

elwi no właśnie tego się obawiam, że raz kopnie, albo rzuci i się rozpadnie..
ewentualnie szukam jakiegoś pociągu na torach, który oczywiście będzie sam jeździł ;-)

innych pomysłów chwilowo brak....

edziook oj to chyba przejadę się do H&M, bo w sumie Tomek nie ma nic eleganckiego :-p

reklama
Do góry