reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

To ja biorę dwie pierwsze kiecki i ostatni zestaw tunika czerwona z legginasami, tylko proszę o ceny i jak z przesyłką ? wiadomość na pw poproszę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolan pytalas kiiedys onPTAKA,napisala Ci juz Aguska ale ja tez cos napisze.to jest zajebiscie duze centrum handlowe ,nie ma tam oryginalnych sklepow typu zara ,h&m itp.mozna tam chodzic caly dzien a i tak nie przejdziesz wszystkiego:szok:no chyba ze szybka jestes i szukasz konkretnej rzeczy.czynne tylko od rana do 14

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolan komplet 45,spodenki 42 czyli 87 :-)

a odbior to moze osobisty zrobisz?:tak:
bardzo chętnie.. tylko mam nadzieje ze nie w okolicach 20 wrzesnia, bo wtedy jadę na audit gdzieś w okolice Sieradza.... na dwa dni..
ale z liczeniem to u mnie nieźle co??? tak sobie w sklepie zawsze jak zaokrąglę, to potem w kasie się miło rozczarowuję....:p

aguśka, agulam: dzieki bardzo.. wlasnie mi mąż zapodał temat PTAKA.. mowie mu ze tam chyba sie producenci albo hurtownicy wystawiaja a nie ma sklepów sieciówek... ale sie ze mną kłócił...

Ucz się i baw! Szkoła 1

są te foteliki w kształcie biedronki i żaby, które kiedys juz były. Wiem, że niektóre z was je mają - jak się sprawuja?
Poza tym drewniane zabawki takie jak z Ikei ;) Skoczę dziś zobaczyc jak jakościowo wygladają.

My mamy żabę, fajna jest. Jak Cypek był mniejszy służyła nam do karmienia do czasu aż przesiadł się na krzesełko do karmienia. Mieliśmy też krowę, ale córcia weszła na nią kolanami i szwy popękały :dry:

A z drewnianych zabawek kupiłam wczoraj sorter kształtów z klockami, Cypek zadowolony ;-)

Wzbogaciłam się dziś w próbki kosmetyków j&j 50ml płyn do mycia ciała i włosów 3w1, 50ml mleczko pielęgnacyjne i 15ml ochronny krem przeciw odparzeniom (https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html) - akurat takie małe kosmetyki przydadzą się na wyjazd. W piątek przyszła mi paczuszka z emulsją do kąpieli Oilatum Soft - nagroda pocieszenia od babyonline.pl (sama już nie pamiętam za co).

poźniej resztę doczytam, chciałam teraz napisać że o godz 21, wstawię do grupy kilka ciuszków na chłopaka, nie są to nowe rzeczy ale w dobrym stanie, ja dostałem masę ciuszków od mamy chłopca ktorym się opiekowałam i chciałam się z Wami podzielić bo dorian nie zdąży wszystkiego ubrać.
zaznaczam NIE NAPALAJCIE SIĘ, BO TO NIE SĄ JAKIEŚ REWELACJE ale może akurat komuś sie przydadzą.

Truskawkowo:-)
qq7l6v.jpg

33nx735.jpg

euhcpf.jpg

b4w6fq.jpg

5yds49.jpg

wk332d.jpg

Kalosze na modelce:-)
zirf2t.jpg

10rlt37.jpg

A to juz tatus zaszalal:happy: Ralph Lauren:happy:
2pzctv5.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wonka: niezłe łowy.. ale coś czuję że te truskawki tez mamy.... i do tej tuniki z truskawkami mamy taką bluzę..... ale się dopiero dowiem za 2 tygodnie.... ogrodniczki są bardzo fajne...

no i niezła modelka w kaloszach:) kaloszki śliczne... one są takie malutkie, czy są wieksze i troche za duze na Nicky??

Ostatnia edycja:
Do góry