reklama
Wonka, cudne wszystkie bez wyjątku!
Agulam, chodzi Ci o bezrękawniki? Nie wiem jak na starsze dzieci, ale ja sie zakochałam w tym, tylko nie wiem właśnie, czy to nam się faktycznie bardzo przyda...... QUILTED WAISTCOAT WITH HOOD - Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - New collection - ZARA Poland
Agulam, chodzi Ci o bezrękawniki? Nie wiem jak na starsze dzieci, ale ja sie zakochałam w tym, tylko nie wiem właśnie, czy to nam się faktycznie bardzo przyda...... QUILTED WAISTCOAT WITH HOOD - Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - New collection - ZARA Poland
Wonka uk
Fanka BB :)
Truskawkowe sa super prawda? mala w truskawkowym kapelusiku wyglada tak slodko:-)
Wiolan kalosze sa za duze,wyskakuja jej jak idzie co wcale nie przeszkadza malej wyciagac ich rano z szuflady i zakladac
JustMe super ta kamizelka,u nas sie przydaje.jak jedziemy gdzies samochodem czy na zakupu do centrum to zakladam kamizelke wlasnie.w zeszlym roku "wychodzila"bardziej niz kurtke.
Wiolan kalosze sa za duze,wyskakuja jej jak idzie co wcale nie przeszkadza malej wyciagac ich rano z szuflady i zakladac
JustMe super ta kamizelka,u nas sie przydaje.jak jedziemy gdzies samochodem czy na zakupu do centrum to zakladam kamizelke wlasnie.w zeszlym roku "wychodzila"bardziej niz kurtke.
estragon
mamusia synusia:P
dzięki za info, zatem jak mąż wróci z pracy jedziemy do kappahlaod dzis w kappahl jeszcze wieksze przeceny i dodatkowo -20% dla posiadaczy karty stalego klienta. grzech nie skorzystac, kupilismy lenie 6ciuszkow o wartosci 270zl za jedyne 72zl
aldonta
czadowe te ubranka, zwłaszcza truskawy!
taaa jestem zaaa....kedys 5 10 15 była koszulka z truskawa i jej nie ma teraz buuu
kurczak1305
mamusia synusia
Wonka,superowe ciuchy :-)wonka boskie ciuszki ale next to jednak nie to co tygrysy lubia najbardziej
od dzis w kappahl jeszcze wieksze przeceny i dodatkowo -20% dla posiadaczy karty stalego klienta. grzechem byloby nie skorzystac, kupilismy lenie 6ciuszkow o wartosci 270zl za jedyne 72zl
Właśnie dzisiaj mi smsem przylazło o tych przecenach,ale na wszystkie ciuchy Natalia,czy na wybrane jakieś, są te przeceny ?
reklama
Agnieszka77
Wonka śliczne ciuszki.Nadia ma taki sam komplet tunika z truskawkami i legginsy,z tym,że na teraz.Tez bardzo lubię nexta,ale Nadia najlepiej wygląda w ciuszkach zary,bo one raczej na szczuplizny są.I mothercare jeszcze wchodzi w rachubę ;-)