reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Awru wiem, wiem :) To Ty właśnie mnie natchnęłaś na to krzesełko :p A tak wogóle jak się sprawuje? Bo ja właśnie licytuję używane, bo nowych na allegro brak...:(

sprawuje się super - nie jest to może krzesło najwyższej jakości ale spełnia swoją funkcję ;) ja kupiłam na stonce sweet baby bo na allegro nie mieli 'mojego' koloru
Jonasz uwielbia w nim siedzieć nawet wtedy, kiedy nie ma pory karmienia - przyznam, że bujak nigdy nie wzbudzał takiego entuzjazmu ;)

nie sieje paniki tylko wkleilam co mi wpadlo w oko..sprawdzailam producenta moim pianek i ma 151 certfikatow typu gioccattoli sicuri...importer jest wloski oczywiscie :-))) ale pewnie producent chinski...nie ppodejrzewam zeby sie oplacalo prdukowac takie cos we wloszech czy innych krajach UE

reklama
Do góry