reklama
agulam
Fanka BB :)
no wlasnieAlis84;6389780]A co nie jest teraz produkowanie w chinach?]
kupilam dzisiaj w rossmanie pampersy promocja 39,99 jumbopacki,ale w gazetcev tego nie ma
Disney Baby Śpij Kochanie [NOWA] (1363420354) - Aukcje internetowe Allegro o tą serie mi chodziło czy ktoś miał styczność z tymi książeczkami ??? chciałam małemu zafundować bo wydaję mi się fajne
Ja w sprawie książek zdam się na biblioteki, przynajmniej w większości...niestety książki są drogie a u nas z kasą krucho narazie...
Mam sporą biblioteczkę książek z własnego dzieciństwa zresztą wiele takich serii które obecnie zostały wznowione jak m.in. Poczytaj mi mamo czy Mikołajek także na początek wystarczy
Mam sporą biblioteczkę książek z własnego dzieciństwa zresztą wiele takich serii które obecnie zostały wznowione jak m.in. Poczytaj mi mamo czy Mikołajek także na początek wystarczy
tysia123
Co do książek dla dzieci, to jesli miałabym kupować coś co nie jest klasyką, to wolałabym zobaczyć to na wlasne oczy. Głownie ze względu na jezyk. U mojej kuzynki widzialam juz rozne cuda - ksiazka super fajna wizualnie, ilustrowana itp, a napisana takim jezykiem że....szkoda gadać. No chyba ze kupujemy ksiazke dla obrazkow a nie do czytania.
Wczoraj przyszly albumy dla rodzicow, zdjecia wybrane, pozostaje je wywolac i wkleic
Misie te po 50 zł z Fundacji DDTVN sa w Rossmannach - można obejrzec, dotknac i nie trzeba placic za przesylke.
Pampersow moglo nie byc w gazetece jesli promocja dotyczyla tylko niektorych sklepow. Sklepy sa przydzielane do jednej ze stref cenowych. Oznacza to ze ten sam produkt moze w roznych sklepach Rossmanna miec rozna cene, w zalezonci w ktorej strefie jest sklep. Mozliwe ze promocja dotyczyla jednej strefy tylko.
Wczoraj przyszly albumy dla rodzicow, zdjecia wybrane, pozostaje je wywolac i wkleic
Misie te po 50 zł z Fundacji DDTVN sa w Rossmannach - można obejrzec, dotknac i nie trzeba placic za przesylke.
Pampersow moglo nie byc w gazetece jesli promocja dotyczyla tylko niektorych sklepow. Sklepy sa przydzielane do jednej ze stref cenowych. Oznacza to ze ten sam produkt moze w roznych sklepach Rossmanna miec rozna cene, w zalezonci w ktorej strefie jest sklep. Mozliwe ze promocja dotyczyla jednej strefy tylko.
strega
No a dla chlopakow nie ma takiego wyboru...spodnie jedne zawsze do drugich podobne i tyle grrrr
Ja musz<e teraz przypolowac na jakies komplety dresowe do zlobka...glownie bluza i spodnie...mamy w szafie 15par spodni odziedziczonych lub podarowanych, ale glowneie to jeansy lub sztruksy a szlajac sie po podlodze w zlobku to w nich bedzie niewygodnie. No i komplet cieplych skarpetek na 5 dni z ABSem...to tezx jest na liscie wyprawki do zlobka. We wloszech przeceny startuja dopierow styczniu.... pewnie drugi weekend stycznia wiec sie wybiore na jakies polowanka
Ja musz<e teraz przypolowac na jakies komplety dresowe do zlobka...glownie bluza i spodnie...mamy w szafie 15par spodni odziedziczonych lub podarowanych, ale glowneie to jeansy lub sztruksy a szlajac sie po podlodze w zlobku to w nich bedzie niewygodnie. No i komplet cieplych skarpetek na 5 dni z ABSem...to tezx jest na liscie wyprawki do zlobka. We wloszech przeceny startuja dopierow styczniu.... pewnie drugi weekend stycznia wiec sie wybiore na jakies polowanka
reklama
Strega, przy okazji pobytu w PL, wpadnij do Kapp Ahl'a. Mają ofertę na spodnie dresowe, 3 w cenie 2 i są pasujące do tego bodziaki. Ja kupiłam Frankowi 4 takie zestawy, piorę to non stop i naprawdę dobrze się noszą! No i cena jest bardzo OK.