reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

A co nie jest teraz produkowane w chinach? I Nataliak ma rację, tam nawet nie jest napisane o jakie konkretnie puzzle chodzi tzn. jakich firm/producentów.

Ostatnia edycja:
reklama
isa wyprzedaze w H$M ale to co chcialam to nie bylo w odp rozmiarze:-(

te czapki co kupowalysmy po 10 zl,golfiki i rekawiczki po 5 ,ale dopiero byli wtrakcie zmieniania cen

Ja w sprawie książek zdam się na biblioteki, przynajmniej w większości...niestety książki są drogie a u nas z kasą krucho narazie...
Mam sporą biblioteczkę książek z własnego dzieciństwa zresztą wiele takich serii które obecnie zostały wznowione jak m.in. Poczytaj mi mamo czy Mikołajek także na początek wystarczy :)

Co do książek dla dzieci, to jesli miałabym kupować coś co nie jest klasyką, to wolałabym zobaczyć to na wlasne oczy. Głownie ze względu na jezyk. U mojej kuzynki widzialam juz rozne cuda - ksiazka super fajna wizualnie, ilustrowana itp, a napisana takim jezykiem że....szkoda gadać. No chyba ze kupujemy ksiazke dla obrazkow a nie do czytania.

Wczoraj przyszly albumy dla rodzicow, zdjecia wybrane, pozostaje je wywolac i wkleic ;)

Misie te po 50 zł z Fundacji DDTVN sa w Rossmannach - można obejrzec, dotknac i nie trzeba placic za przesylke.

Pampersow moglo nie byc w gazetece jesli promocja dotyczyla tylko niektorych sklepow. Sklepy sa przydzielane do jednej ze stref cenowych. Oznacza to ze ten sam produkt moze w roznych sklepach Rossmanna miec rozna cene, w zalezonci w ktorej strefie jest sklep. Mozliwe ze promocja dotyczyla jednej strefy tylko.

No a dla chlopakow nie ma takiego wyboru...spodnie jedne zawsze do drugich podobne i tyle grrrr
Ja musz<e teraz przypolowac na jakies komplety dresowe do zlobka...glownie bluza i spodnie...mamy w szafie 15par spodni odziedziczonych lub podarowanych, ale glowneie to jeansy lub sztruksy a szlajac sie po podlodze w zlobku to w nich bedzie niewygodnie. No i komplet cieplych skarpetek na 5 dni z ABSem...to tezx jest na liscie wyprawki do zlobka. We wloszech przeceny startuja dopierow styczniu.... pewnie drugi weekend stycznia wiec sie wybiore na jakies polowanka

reklama
Strega, przy okazji pobytu w PL, wpadnij do Kapp Ahl'a. Mają ofertę na spodnie dresowe, 3 w cenie 2 i są pasujące do tego bodziaki. Ja kupiłam Frankowi 4 takie zestawy, piorę to non stop i naprawdę dobrze się noszą!:tak: No i cena jest bardzo OK.

Do góry