reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

mamusia nie zapominaj że ruch powietrzny jest wstrzymany od kilku dni. Ludzie są uziemieni na lotniskach więc paczki to będą brane pod uwagę na samym końcu:tak:

reklama
Ufff, kupiliśmy dzisiaj materacyk, a więc tym samym ostatnią "dużą" rzecz, której nam brakowało:tak: Teraz junior będzie już miał gdzie spać:tak:
Do kupienia zostały mi w zasadzie tylko karmniki, nie wiem dlaczego tak się ociągam z tym zakupem:tak:

Ufff, kupiliśmy dzisiaj materacyk, a więc tym samym ostatnią "dużą" rzecz, której nam brakowało:tak: Teraz junior będzie już miał gdzie spać:tak:
Do kupienia zostały mi w zasadzie tylko karmniki, nie wiem dlaczego tak się ociągam z tym zakupem:tak:
Pogratulować:-) A co do karmników ja nie mam żadnego takiego typowego, dokupiłam sobie ostatnio tylko taki zwykły bawełniany biustonosz a jak już bedę wiedzieć co i jak kupię coś fajnego. Chyba żeby jednak maluch się rozmyślił z wyłażeniem to może jeszcze o jakiś sklep uda mi się zahaczyć bo teraz to kiepsko było a bez zmierzenia nie kupie:no:

Witam,
Słuchajcie... mój dziadek, zrobił nam prezent ... pościel ..... za 3,5 tys :szok::szok:
Jak pomyślałam co moglibyśmy kupić za te pieniądze to aż się popłakałam. Wiem, że nie powinnam bo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale czy nie mam racji ?:eek:

Witam,
Słuchajcie... mój dziadek, zrobił nam prezent ... pościel ..... za 3,5 tys :szok::szok:
Jak pomyślałam co moglibyśmy kupić za te pieniądze to aż się popłakałam. Wiem, że nie powinnam bo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale czy nie mam racji ?:eek:

Wow...nawet nie wiedziałam że takie pościele istnieją :O Faktycznie można za to kupić kupę innych rzeczy...

Ostatnia edycja:
Elwiawas koniecznie strzel fotke tej pościeli... ale masz racje prezent to prezent...
JustMe czyli w końcu kompletna wyprawka... bez karmnika tez dasz radę...
Mamusia chyba ze względu na ten pył wulkaniczny będziesz musiała uzbroic się w cierpliwość

Witam,
"darowanemu konowi sie w zeby niezaglada"ale dzadki i babcie tak maja... :)
kolezanka dostala taka polsciel z welny owczej na slub

hehe. Dziadek aktualnie wypoczywa w busko zdroj i jutro jedziemy po to... więc jutro może coś wstawie ;)
Jakoś sobie nie wyobrażam pod tym spać, no ale zobaczymy :) Dokładnie dziadkowie tak mają ale łóżeczko też zaoferował sie kupić więc powinnam się cieszyć ;):)

reklama
dlatego do tej pory jestem w szoku... Zastanawiam się tylko czy jest tyle warta czy mu coś wcisneli ale on sam ma taką pościel, babcia tez i bardzo sobie chwalą a za swoją dali podobno jeszcze więcej ale jakieś trzy lata temu.
Mój dziadek jest specyficznym człowiekiem. Czasem żałuje 5zł a czasem ma taki gest. Przypuszczam, że gdybym mu odmówiła albo zapierała sie żeby kupił coś innego mogła bym go urazić ;) taki człowiek:)

Do góry