reklama
Ufff, kupiliśmy dzisiaj materacyk, a więc tym samym ostatnią "dużą" rzecz, której nam brakowało Teraz junior będzie już miał gdzie spać
Do kupienia zostały mi w zasadzie tylko karmniki, nie wiem dlaczego tak się ociągam z tym zakupem
Do kupienia zostały mi w zasadzie tylko karmniki, nie wiem dlaczego tak się ociągam z tym zakupem
Pogratulować:-) A co do karmników ja nie mam żadnego takiego typowego, dokupiłam sobie ostatnio tylko taki zwykły bawełniany biustonosz a jak już bedę wiedzieć co i jak kupię coś fajnego. Chyba żeby jednak maluch się rozmyślił z wyłażeniem to może jeszcze o jakiś sklep uda mi się zahaczyć bo teraz to kiepsko było a bez zmierzenia nie kupieUfff, kupiliśmy dzisiaj materacyk, a więc tym samym ostatnią "dużą" rzecz, której nam brakowało Teraz junior będzie już miał gdzie spać
Witam,
Słuchajcie... mój dziadek, zrobił nam prezent ... pościel ..... za 3,5 tys
Jak pomyślałam co moglibyśmy kupić za te pieniądze to aż się popłakałam. Wiem, że nie powinnam bo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale czy nie mam racji ?
Jak pomyślałam co moglibyśmy kupić za te pieniądze to aż się popłakałam. Wiem, że nie powinnam bo darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby ale czy nie mam racji ?
Witam,
Wow...nawet nie wiedziałam że takie pościele istnieją :O Faktycznie można za to kupić kupę innych rzeczy...
Ostatnia edycja:
Elwiawas koniecznie strzel fotke tej pościeli... ale masz racje prezent to prezent...
JustMe czyli w końcu kompletna wyprawka... bez karmnika tez dasz radę...
Mamusia chyba ze względu na ten pył wulkaniczny będziesz musiała uzbroic się w cierpliwość
JustMe czyli w końcu kompletna wyprawka... bez karmnika tez dasz radę...
Mamusia chyba ze względu na ten pył wulkaniczny będziesz musiała uzbroic się w cierpliwość
"darowanemu konowi sie w zeby niezaglada"ale dzadki i babcie tak maja...Witam,
kolezanka dostala taka polsciel z welny owczej na slub
hehe. Dziadek aktualnie wypoczywa w busko zdroj i jutro jedziemy po to... więc jutro może coś wstawie
Jakoś sobie nie wyobrażam pod tym spać, no ale zobaczymy Dokładnie dziadkowie tak mają ale łóżeczko też zaoferował sie kupić więc powinnam się cieszyć
Jakoś sobie nie wyobrażam pod tym spać, no ale zobaczymy Dokładnie dziadkowie tak mają ale łóżeczko też zaoferował sie kupić więc powinnam się cieszyć
reklama
dlatego do tej pory jestem w szoku... Zastanawiam się tylko czy jest tyle warta czy mu coś wcisneli ale on sam ma taką pościel, babcia tez i bardzo sobie chwalą a za swoją dali podobno jeszcze więcej ale jakieś trzy lata temu.
Mój dziadek jest specyficznym człowiekiem. Czasem żałuje 5zł a czasem ma taki gest. Przypuszczam, że gdybym mu odmówiła albo zapierała sie żeby kupił coś innego mogła bym go urazić taki człowiek
Mój dziadek jest specyficznym człowiekiem. Czasem żałuje 5zł a czasem ma taki gest. Przypuszczam, że gdybym mu odmówiła albo zapierała sie żeby kupił coś innego mogła bym go urazić taki człowiek