reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
czy ktoras z Was kupila moze na allegro SZTYWNY ochraniacz na lozeczko (w komplecie z posciela lub sam)? jesli tak to bede wdzieczna za namiary na sprzedawce :)

Nataliak widzialam tutaj na stronce Ikei w necie tez ten lisc i sporo ludzi go przy lozeczkach bejbiakowych ma. Fajnie nawet to wyglada, szczegolnie przy tematyce pokoiku jungle. Mysle malemu tez to do lozeczka dokupic. A komarow to u nas niet.

to jakiś oszust, ja jakbym dostała już tę paczke to na bank negatywny komentarz by dostał na każdym kroku trzeba uważać
Dzieki ja tez czekam jak na zbawienie:) codziennie jak poczta przychodzila to ja za firanka filowalam czy do mnie cos maja a tu nic teraz sie nie dziwie dlaczego:)

Elwiwas spodenki cudne

ja trzymam kciuki żeby ona w ogóle do Ciebie dotarła..

Wszystkie cuszki mialam zamowione do szpitala stwierdzilam, ze mam moze zamalo
i dokupilam.. rozmawilama z facetem i uzgodnilam ,ze za przesylke nic nie place ma mi oddac pieniadze na konto.
Czas pokaz tylko ze i tak musz kupic wszystko znowu jak sie zacznie cos to MM nie bedzie latal za spiochami..:) miejmy nadzieje ze szybko przyjdzie.
Z tego co wyczulam po rozmowie z facetem badzo sie boi wlasnie o komentarze nie ma zadnego negatywa a tu nagle za 21 przedmiotow negatyw...

Musisz jeszcze troszkę poczekać.. ja zwykły list do Anglii wysyłałam przed świętami a dopiero do koleżanki dzisiaj dotarł... także jak to ekonomiczna przeysłka, to zapewne może nawet dłużej iść niż list... zwłaszcza do Irlandii

reklama
Musisz jeszcze troszkę poczekać.. ja zwykły list do Anglii wysyłałam przed świętami a dopiero do koleżanki dzisiaj dotarł... także jak to ekonomiczna przeysłka, to zapewne może nawet dłużej iść niż list... zwłaszcza do Irlandii
mam nadzieje, ze akurat moja przyjdzie w miare wczesnie.
Tak sobie tlumacze hehe:) i tak mi po tym wszystkim humor dopisuje:) choc w glebi mnie siedzi wielki wnerw....

Do góry