:-)zakładaj, zakładaj, i fotki rób;-) no proszę baldachim gratis, fajnie :-)Właśnie przyszła zamówiona pościel z Allegro :-)
Ja na ciekawską babę przystało idę wszystko założyć, żeby potem zdjąć i schować
A najlepsze jest to, że postanowiłam nie kupować baldachimu,bo to bezużyteczne,kurz się zbiera i szkoda kasy na takie pierdółki....no i dostałam baldachim GRATIS! No i teraz jak nic muszę stelaż kupić :-)
reklama
Na potrzeby naszych mężczyzn najmniejszych muszą byc wystarczająco męskie. Zresztą czego tu się wstydzić - lasek w tym wieku jeszcze nie będą wyrywać, z chłopakami na piwo nie pójdą więc nikt ich nie obśmieje;-) byle się mamuni podobali:-)
poprzednia odpowiedz to miało być nawiązanie do JustMe:-)Takie rozwiązanie w body jest bardzo dobre, bo przez te zakładki otwór na główkę automatycznie się powiększa. Innym rozwiązaniem są zatrzaski przy dekolcie- ale te, wiadomo, trzeba rozpinać i zapinać, więc ja wolę takie wyjście jak na aukcji:-)
Przypomniało mi się jak przy jednych z pierwszych zakupów dla naszego maluszka, mój mąż stwierdził że takie zakładki to są "chyba tylko dla dziewcyznek"- w sensie, że nie są męskie
N
nataliak
Gość
spotkalyscie sie moze z ubrankami firmy 'natural colour cotton'? ich produkty sa z czystej organicznie bawelny. mam od nich pajacyka i bodziak, swietne jakosciowo i w naturalnych kolorach. mozna sobie wygooglac, kilka sklepow internetowych sprzedaje juz ta firme.
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Mój mąż uświadomił mnie, że nie będzie niszczył ściany dla napisu(imię) nad łózkiem(jakby nie patrzeć 10 gwoździ....) :-( Muszę więc jakiś ładny obrazek kupić nad łózeczko
Fotki ;-) Widok z góry,z boku,zasłonki i zapas(prześcieradło,usztywniany rożek z poduszka,pościel do wózka,zapasowe nawleczki na poduszkę i kołdre i baldachim z kokardami i "Bobaskiem"):-)zakładaj, zakładaj, i fotki rób;-) no proszę baldachim gratis, fajnie :-)
Załączniki
lenkaa*
Fanka BB :)
No anusiak pokoik i wszystko co w nim cud, miód i orzeszki. Teraz tylko czekać na mieszkańca A jak rozwiążecie kwestię wstawania w nocy do małego? Będziecie spac z nim w jednym pokoju czy będziesz chodzić do niego w nocy?
aga0411 mam nadzieję że wyjaśniłaś panu listonoszowi że w środku wibruje leżaczek a nie jakieś inne urządzenia z wibracjami
A ja poczytałam wasze posty o ubrankach i stwierdzam że na 56 to u mnie cienizna. Dziś dowiedziałam się ze jednak będę musiała wziąć kilka ubranek do szpitala i wyszerałam na allegro jakieś najtańsze bodziaki kopertowe.Wyobraziłam sobie tą masówkę przy kąpieli w szpitalu i pielęgniary które wykręcają mi dziecko na wszystkie strony - byle szybciej ubrać i stwierdzam że biorę TYLKO KOPERTOWE. Wyszukałam takie:
BODY KOPERTOWE długi rękaw całe rozpinane r 56 (894432150) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze u tego sprzedawcy znalazłam kocyk do fotelika ale nie wiem czy się przyda na lato - co sądzicie?
Kocyk do fotelika samochodowego śpiworek okrycie (888218355) - Aukcje internetowe Allegro
aga0411 mam nadzieję że wyjaśniłaś panu listonoszowi że w środku wibruje leżaczek a nie jakieś inne urządzenia z wibracjami
A ja poczytałam wasze posty o ubrankach i stwierdzam że na 56 to u mnie cienizna. Dziś dowiedziałam się ze jednak będę musiała wziąć kilka ubranek do szpitala i wyszerałam na allegro jakieś najtańsze bodziaki kopertowe.Wyobraziłam sobie tą masówkę przy kąpieli w szpitalu i pielęgniary które wykręcają mi dziecko na wszystkie strony - byle szybciej ubrać i stwierdzam że biorę TYLKO KOPERTOWE. Wyszukałam takie:
BODY KOPERTOWE długi rękaw całe rozpinane r 56 (894432150) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze u tego sprzedawcy znalazłam kocyk do fotelika ale nie wiem czy się przyda na lato - co sądzicie?
Kocyk do fotelika samochodowego śpiworek okrycie (888218355) - Aukcje internetowe Allegro
było widać pudełko fisher price i foto leżaczka, więc wiedział, ze to tylko leżaczek
lenkaa, a może jak patrzysz na kopertowe, to może kaftaniki??
reklama