reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Niezbyt, bo może sie jeszcze przydać.... Rozmiarowo jeszcze nam posłuzy. Najwyżej jesli okaze sie ze nie nadaje sie do dalszego uzytku to wtedy pogadamy o odkupieniu. Napisz mi adres na prv to ci wysle jutro, zeby na pewno doszło.

reklama
julita tysia ma racje ,bolerko bezdie ok,bluzka pod spod :no:

Julita - super sukienki ;) Zaloze sie ze jeszcze za tyle samo je sprzedasz ;)

W HMie byłam i oczywiscie tych bluzek ani spodni nie bylo ;/ Młodej wziełam jeansy na gumce i sukienke sweterkową. Spodnie 110 - sa ok. Sukienka 110-116 musi jeszcze chwilke poczekac. Generalnie aktualne ciuszki dla dziewczynek - nic ciekawego.

Za to w ReKidsie kupilam superancka bluzkę z rękawem 3/4 ;) i wogole wiekszy wybór niz w ReKidsie u nas.
jaka sukienke sweterkowa wzielas?wpanterke moze?

ja wczoraj tez chwilke bylam w hm i bylo sporo innych rzezcy jak bylam ostatnio,czapki rekawiczki juz sa:szok:
wzielam Oli kamizelke(bezrekawnik) w kwiaty,ostatnia sztuka byla ,pani mowi ze zeszly od razu bo tanie

Sukienke wziełam szaro - rózową. Nie ma jej juz na stronie, więc chyba jakaś poprzednia kolekcja. Na dlugi rękaw.

O taka: http://allegro.pl/nowa-piekna-sukienka-tunika-hm-110-116-i3488448928.html

Tak poza tym to widzę że większosci rzeczy z kolekcji na stronce nie bylo w sklepie ;/

Kurcze, niech szybciej rozbudowują galerie u nas, chciałabym miec HM pod nosem, inne sklepy zreszta tez.....

Ostatnia edycja:
Byłam ostatnio u nas w H&M i strasznie się zawiodłam. Jestem tak rozczarowana że brak mi słów :no:
Połowy rzeczy które sobie upatrzyłam nie ma w sklepie (bo oni nie dostają wszystkiego co jest na stronce). To po cholerę jest na stronce???:confused:
Z tego co było połowy nie było rozmiaru :crazy: było albo na 1-2lata albo 6-8:confused: No bez jaj.

kupiłam taką koszulkę mimo że wolałam szarą z dinozaurem
hmprod

hmprod

hmprod

Ze spodnie też same maleńkie dlbowielkie rozmiary więc wybrałam 2 pary
hmprod

hmprod

Taką chustkę na szyję (jedyny kolor jaki był)
hmprod

Dokupiłam jeszcze dresy, koszulkę i sweterek, których nie ma na stronce

Bylam dzis przypadkowo w biedronce, a tam tyle bajerow dla dzieci:
-kalosze z futerkiem w srodku
-plaszczyki p.deszczowe
-parasoleczki
-genialne pizamki disneya bawelniane, kupilam mlodemu z samolotami 23,99 i mlody id razu chce w niej spac
- sliczne traperki jesienne zamszowe byly, akurat rozmiaru nie bylo na Tomka, bo pewnie bym mu kupila :-p
- byly dwupaki bluzek z dl. Rekawem, ale nie dla chudzielcow :-p
- fajne sukieneczki dla dziewczynek tez widzialam z takiej chyba grubszej bawelny.

Aga kupilam te śliczne traperki dla Oli ale moja panna (ostatnio bardzo wybredna:no:)ani razu nie chciala ich pzrymierzyc i wczoraj oddalam,siostra wziela Antkowi granatowe ,fajne,bezowe tez mi sie podobaly

Kupowala ktoras piżamke od JUST?

Aga kupilam te śliczne traperki dla Oli ale moja panna (ostatnio bardzo wybredna:no:)ani razu nie chciala ich pzrymierzyc i wczoraj oddalam,siostra wziela Antkowi granatowe ,fajne,bezowe tez mi sie podobaly

Kupowala ktoras piżamke od JUST?
Ja bym chciala bezowe, ale u nas nigdzie juz nie bylo rozmiaru:sorry2:

a Just juz rozpoczela sprzedaz?

Aga tak spytalam ale nawet nie pomyslalm:dry:pzreciez czasami to dlugo trwa,pamietam jak Wiolan pisala ze fajne bo chyba na fb widziala

reklama
Do góry