reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
agulam miejsce jak miejsce ale gorzej z kasą:)
nooo niestety:no:

Nadia jest wlascicielka chyba polowy kolekcji jesiennej z next:-( Co bardzo nadszarpnelo moj budzet:dry:Zakupy robilam juz od lipca,zeby tego az tak bardzo nie odczuc,tym bardziej,ze druga corka nagle stala sie bardzo wymagajaca w kwestii ubran i butow:baffled:Dla Nadii zostaly tylko lub az buty,ale tylko zimowe.Skompletowalam juz cala wyprawke do przedszkola,bo od wtorku zaczyna dni adaptacyjne,2-3 godziny dziennie.Z kolei Julka to ciagle sprawa otwarta :baffled:Zaczal sie ten wiek,kiedy trzeba;-) miec wszystko najlepsze i oczywiscie firmowe,bo jest presja ze strony rowiesnikow:no:
Ja jutro bede w h&m,jak cos,to pisac...

Ja zamawiam bezposrednio z next (z polskiej strony).w halens juz sie nie oplaca,bo jest duzo drozej niz na polskiej stronie w next.Przykladowo w halens sa rzeczy drozsze od 5 do 20 zl,a nawet i wiecej na jednej rzeczy.Przesylka z next przychodzi w ciagu trzech dni roboczych.Na pewno ze dwa razy we wrzesniu bede zamawiac w next buty,takze daj znac kiedy i co potrzebujesz,podejrzewam,ze i w pazdzierniku tez bede domawiac,bo nie wszystkie rozmiary sa jeszcze dostepne i trzeba czekac.Takze w razie czego czekam na info od Ciebie
Aga pochwal sie co tam kupiłas,jaki rozmiar kupujesz?wstaw linka bo jakos nei moge znaleźć next po polsku:zawstydzona/y::-D
jaki nr buta kupujesz Nadii?

Julita - w piątek jade do Lublina na szkolenie, mam nadzieje ze uda mi sie wyrwac na zakupy. Musze rozmiary zobaczyc na żywo, bo młoda wyskoczyla do gory. Z HM-u nie mamy nic z dlugim rekawem. Krótki rekaw na 98-104 jest za mały. Wiec wychodzi ze 110-116 trzeba brac, ale nie wiem czy rekawy nie ebda za dlugie.

A jakiej sukienki szukasz? W znaczeniu na jaka okazje?

Agulam napiszę wieczorem, bo teraz jestem w pracy i nie mam jak :( Nadii na jesień kupuje buciki w rozmiarze 27, bo 26 jest na styk.
Julita byłam w h&m i nie bylo nic co Cie interesowało, w ogóle jakas totalna klapa,normalnie czystki były, sama nie kupiłam nic dla swoich dziewczyn :(

Agnieszka ok:-)ja moze dzis pojede do hm ,ciekawe jak u nas:sorry2:
Oli kupiłam na wyprzedazach adaidask i z nike nr26,

Tysia Ola z krotkim rekawkiem tez ma 98-104 ale z długim z zimy ma na 92 jeszce,wlasnei hm zdaje mi sie ze ma długie rekawki

Julita
na wesele szukasz sukienki dla Majki?

Julita
na wesele szukasz sukienki dla Majki?

Julita - w piątek jade do Lublina na szkolenie, mam nadzieje ze uda mi sie wyrwac na zakupy. Musze rozmiary zobaczyc na żywo, bo młoda wyskoczyla do gory. Z HM-u nie mamy nic z dlugim rekawem. Krótki rekaw na 98-104 jest za mały. Wiec wychodzi ze 110-116 trzeba brac, ale nie wiem czy rekawy nie ebda za dlugie.

A jakiej sukienki szukasz? W znaczeniu na jaka okazje?
tak na wesele, ale to co u nas jest to szok 80-100zł za samą sukienkę:szok:

Poszukaj na Allegro. Takie wyjściowe sukieneczki nawet na rozmiar 104-110 nie sa zniszczone, bo ile razy mozna taka kiecke dziecku zalozyc.
tysia 3 aukcje już przegrałam bo byłam w tym czasie w pracy a trzy obserwuje może coś znajdę:)

edit Jedną sukienkę już zaklepałam, tylko nie wiem czy będzie dobra to się okaże jak przyjdzie:)

Ostatnia edycja:
byłam wczoraj na zakupach i powiem Wam ze za duzo nei kupiłam,Wiki barzdiej skorzystał:-)

OLi kupiłam tylko spodenki/getry w panterke w hm,rajstopy szare.Szału za bardzo nei było,na stronei sporo rzeczy mi sie podobało ale albo nei było albo jakies 'szmaty'co miałam wrazenei ze do pierwszego prania:dry:

dobrze ze wziełąm Ole to jej poprzymierzalam

w reserved bardziej mi sie kolekcja spodobała,Tysia ogladalam ten sweterke z kotkiem,super jest tylko nie wiedzialm jaki rozmiar OLi kupic,a ta sukeinka szara co kupiłas to sztuczna mi sie wydawała:confused:a barzdo mei spodobała...

reklama
Do góry