reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ale mozna bylo wejsc w rozmiar a pozniej w konkretne ubranka wiec Tobie to roznicy nie zrobi a teraz jest odwrotnie i nie mozna przegladac wszystkich ubranek w danym rozmiarze. ciekawe czy bedzie jakis bunt uzytkownikow i wroca do starych opcji?;)

co do blendera jeszcze to to urzadzenie avent jest super ale u nas blender bardziej przydatny bo uzywamy go do robienia koktajli, sosow, pesto itd. sami leniuszkowi jeszcze nie gotujemy, mysle ze zaczniemy jak skonczy 6miesiecy.

reklama
ale mozna bylo wejsc w rozmiar a pozniej w konkretne ubranka wiec Tobie to roznicy nie zrobi a teraz jest odwrotnie i nie mozna przegladac wszystkich ubranek w danym rozmiarze. ciekawe czy bedzie jakis bunt uzytkownikow i wroca do starych opcji?;

popieram. Ja czesto wybieralam konkretny rozmiar a potem ogladalam co jest ciekawego, teraz to niemozliwe, chociaz istnieje mozliwosc wyboru juz w danej kategorii jaki rozmiar nas interesuje. Zobaczymy jak się to będzie sprawdzać.

o temat blendera na tapecie:-)
ja tez sie przymierzam do zakupu:tak:
Ten z aventu suuuper :-)pewnie bym sie skusila ale mamy garnek do gotowania na parze wiec raczej sobie odpuszcze.
Robota tez mamy z blenderem wprawdzie ale z tym wielkim kubkiem miksujacym i jak wrzuce tam jednego ziemniaka i marchewke to tej papki stamtad nie wyskrobie:no: ale ja mysle o takim najprostszym
zastanawiam sie np nad tym
BLENDER ZELMER 480.6 NP 400 W FUNKCJA TURBO 1,2 L (1234647909) - Aukcje internetowe Allegro

ale mozna bylo wejsc w rozmiar a pozniej w konkretne ubranka wiec Tobie to roznicy nie zrobi a teraz jest odwrotnie i nie mozna przegladac wszystkich ubranek w danym rozmiarze. ciekawe czy bedzie jakis bunt uzytkownikow i wroca do starych opcji?;)

co do blendera jeszcze to to urzadzenie avent jest super ale u nas blender bardziej przydatny bo uzywamy go do robienia koktajli, sosow, pesto itd. sami leniuszkowi jeszcze nie gotujemy, mysle ze zaczniemy jak skonczy 6miesiecy.

A ja anwet różnicy nie zaułważyłam hehe...... ale wsio jest bardziej posortowane.....ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaić

Mam pytanie do mam które już mają krzesełka do karmienia.Mamy zamiar kupic Erykowi krzesełko,bo po Mai mamy takie drewniane,ale dość dużo miejsca zajmuje ,a teraz mamy ciaśniej i chaiałam takie które nie zajmie dużo miejsca,ewentualnie takie które mogę łatwo złożyć i schować.Znalazłam takie na allegro https://ssl.allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-z-funkcja-bujania-skladane-i1248969211.html to jest skladane ,albo myślałam tez o takim 24h FISHER PRICE Krzesełko do karmienia Nadstawka (1243849410) - Aukcje internetowe Allegro .A może mi polecicie jeszcze innne.

To FP jest fajne, ale ja wolałabym to pierwsze. Mam bardzo podobne i jest o tyle fajne, że można regulować wysokość, bo czasem karmiąc Jagodę siadałam na krześle, czasem na pufce, czasem na kanapie. Jak P. karmił to też dopasowywał do siebie, bo on wyższy ode mnie. No i się składa, więc można gdzieś wstawić, choć ja w zasadzie z tej opcji nie korzystałam, bo szkoda mi było czasu.
Takie mamy: TUKANA zielonego
http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-pepe-2010-5-kolorow-i1231726889.html

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam ten kubek ale jeszcze nie używamy, nasza Maja dopiero od niedawna trzyma pewnie różne przedmioty więc pewnie lada dzień zaczniemy ćwiczyć :)

reklama
Do góry