reklama
Aga: to zależy do czego chcesz używać.. jak tylko do miksowania oraz do użytku wielozadaniowego w domu to super.. ale jak chcesz np. głównie do zupek małemu to polecam pod rozwagę cos takiego:
Parowar i blender dla dziecka Philips Avent SCF870 (1241116199) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy któras może coś na ten temat napisać.. mnie sam opis super... ciekawe jak w praktyce...
Bardzo mi się to podoba Muszę poczytać opinie o tym urządzonku bo może ja bym się skusiła...
corina
Fanka BB :)
aga ja mam ten:
Blender, robot Braun MR 6550 MFP+HC+K *** 600W *** (1241321874) - Aukcje internetowe Allegro
ja dla mnie super, siekę cebulę, czosnek (bo tego nie lubię robic ręcznie) warzywa
kruszy lód, miele mięso do mielonego, ser do sernika, no i ma końcówkę do robienia zup-kremów
9jeszcze nie próbowałam)
poza tym można myc w zmywarce to było dla mnie najważniejsze jak kupowałam
ja tez mam taki i baaardzo sobie chwalę
ja mam taki: Blender BOSCH MSM 6150 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje jestem zadowolona
katagorka20
Fanka BB :)
mam taki sam krewetka
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Razem z koleżanką chcemu kupić kilka rzeczy u tego sprzedawcy, może i któraś z was by chciała to za przesyłkę wyszłybyśmy na zero ( bo koszt tylko jeden) jak co, to pisać mi na prv
Razem z koleżanką chcemu kupić kilka rzeczy u tego sprzedawcy, może i któraś z was by chciała to za przesyłkę wyszłybyśmy na zero ( bo koszt tylko jeden) jak co, to pisać mi na prv
estragon
mamusia synusia:P
elwiwas te rajstopki yorker + abs kupiłam ostatnio młodemu za 6,99 zł w hurtowni snc na mazowieckiej
w ogóle tam mają bardzo taniutkie ubranka, np kurtka jesienna z disneya za 19,99 zł... oglądałam i mają te same metki co ubranka disneya sprzedawane w smyku
w ogóle tam mają bardzo taniutkie ubranka, np kurtka jesienna z disneya za 19,99 zł... oglądałam i mają te same metki co ubranka disneya sprzedawane w smyku
N
nataliak
Gość
Widzialyscie jak pozmieniali kategorie na Allegro??? Wczesniej sobie wybieralam rozmiar i ogladalam co tam ciekawego w aukcjach jest, a teraz najpierw rodzaj ubranka trzeba wybrac a pozniej rozmiar - bez sensu....
tez mi sie to nie podoba :/
ja mam taki: Blender BOSCH MSM 6150 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje jestem zadowolona
mamy ten sam ale bez pojemnika, bez szalu, brakuje regulacji obrotow.
aga, ja mam taki
Blender, robot Braun MR 4050 RHC *** 450 WATT *** (1245568182) - Aukcje internetowe Allegro
zwróć uwagę jakie ma dodatkowe wyposażenie, a dokładnie, czy ma "trzepaczkę", bo przydaje się czasami. Jak kupować, to lepiej dopłacić "kilka groszy" by to też mieć.
Rozdrabniacza będziesz używała głównie do blendowania zupek małemu i może owoców do koktajli dla siebie (np truskawy), a trzepaczka dobra jest do ubijania jaj i ciast na przykłąd.
Osobiście jeszcze nigdy nie użyłam tego pojemnika z siekaczem, ale pewnie można
Nie znam się na mocy, wiec sie nie mądrze w tej kwestii
reklama
Widzialyscie jak pozmieniali kategorie na Allegro??? Wczesniej sobie wybieralam rozmiar i ogladalam co tam ciekawego w aukcjach jest, a teraz najpierw rodzaj ubranka trzeba wybrac a pozniej rozmiar - bez sensu....
A spójrzcie na to z innej strony. Ja np. najczęściej szukam konkretnej rzeczy - śpiochy lub body lub pajac lub.... i wówczas jest to super wygodne. Nie tracę czasu i wzroku, bo muszę przelukać wszystko zanim dokopię się do interesującego mnie ubranka. Tak samo z rzeczami dla mnie. Mnie osobiście to ułatwia