reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Widzialyscie jak pozmieniali kategorie na Allegro??? Wczesniej sobie wybieralam rozmiar i ogladalam co tam ciekawego w aukcjach jest, a teraz najpierw rodzaj ubranka trzeba wybrac a pozniej rozmiar - bez sensu....

reklama
Aga: to zależy do czego chcesz używać.. jak tylko do miksowania oraz do użytku wielozadaniowego w domu to super.. ale jak chcesz np. głównie do zupek małemu to polecam pod rozwagę cos takiego:
Parowar i blender dla dziecka Philips Avent SCF870 (1241116199) - Aukcje internetowe Allegro

ciekawe czy któras może coś na ten temat napisać.. mnie sam opis super... ciekawe jak w praktyce...

Bardzo mi się to podoba :) Muszę poczytać opinie o tym urządzonku bo może ja bym się skusiła...

elwiwas te rajstopki yorker + abs kupiłam ostatnio młodemu za 6,99 zł w hurtowni snc na mazowieckiej
w ogóle tam mają bardzo taniutkie ubranka, np kurtka jesienna z disneya za 19,99 zł... oglądałam i mają te same metki co ubranka disneya sprzedawane w smyku

Widzialyscie jak pozmieniali kategorie na Allegro??? Wczesniej sobie wybieralam rozmiar i ogladalam co tam ciekawego w aukcjach jest, a teraz najpierw rodzaj ubranka trzeba wybrac a pozniej rozmiar - bez sensu....

tez mi sie to nie podoba :/

mamy ten sam ale bez pojemnika, bez szalu, brakuje regulacji obrotow.

aga, ja mam taki
Blender, robot Braun MR 4050 RHC *** 450 WATT *** (1245568182) - Aukcje internetowe Allegro

zwróć uwagę jakie ma dodatkowe wyposażenie, a dokładnie, czy ma "trzepaczkę", bo przydaje się czasami. Jak kupować, to lepiej dopłacić "kilka groszy" by to też mieć.
Rozdrabniacza będziesz używała głównie do blendowania zupek małemu i może owoców do koktajli dla siebie (np truskawy), a trzepaczka dobra jest do ubijania jaj i ciast na przykłąd.

Osobiście jeszcze nigdy nie użyłam tego pojemnika z siekaczem, ale pewnie można :)
Nie znam się na mocy, wiec sie nie mądrze w tej kwestii :)

reklama

A spójrzcie na to z innej strony. Ja np. najczęściej szukam konkretnej rzeczy - śpiochy lub body lub pajac lub.... i wówczas jest to super wygodne. Nie tracę czasu i wzroku, bo muszę przelukać wszystko zanim dokopię się do interesującego mnie ubranka. Tak samo z rzeczami dla mnie. Mnie osobiście to ułatwia :)

Do góry