reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
u nas odparzenie bylo dwa razy: po szpitalu i potem w czasie upalow sie zdarzylo ale blyskawicznie bepanthen sobie z tym dal rade. a kremik s.o.s. tez mamy, poki co lezy sobie nieuzywany ale teraz jak jest juz chlodniej to wracamy do smarowania balsamami itd wiec sie pewnie przyda. ostatnio testowalismy probke masci przeciw odparzeniom johnson's baby z serii soothing naturals, calkiem fajna jest, bardzo ladnie pachnie, pewnie siegniemy po inne kosmetyki z tej serii.
img_jak_przewijac_c_2.jpg

ha! a my juz ich nie mamy ;P zostaly tylko dwie paczki pampers baby fresh, tych zapach jeszcze zniose ale do sensitive bede miala uraz do konca zycia ;P

a takie testowałyście?
http://www.cleanic.pl/pub/Image/produkty/dziecko/chusteczki/3.jpg

Ja miałam jedno opakowanie, i jakoś mi podpasowały jak będą w promocji to kupię raz jeszcze...

odkąd mała się nabawila odparzenia po właśnie gorących dniach, viburcolu i właśnie zbyt nawilżonych pampers sensitive, używamy takich jak pokazałaś z dzidziusia... są jak dla nas optymalnie nawilżone i zapach też nam odpowiada....

hehe ja też, nie znoszę zapachu sensitive;P

ja ich mam chyba z 4 czteropaki i nie wiem co mam z nimi zrobić... kupowałam w niemczech na promocji jak głupia....
a zapach?? hmmm... jak dla mnie to nie czuję ich zapachu..... ale za bardzo nawilżone.....

ja testowalam wszystki chusteczki, jakie mi wpadly w rece i huggisy sa najlepsze, bo takie mokre i delikatne, gdyby nie huggisy, to uzywalibysmy pewnie dady, bo tez swietna. a inne? albo za suche albo zatwarde albo zapach nie ten... za mokre byly jedynie z musteli i zle sie je wyciagalo

ja testowalam wszystki chusteczki, jakie mi wpadly w rece i huggisy sa najlepsze, bo takie mokre i delikatne, gdyby nie huggisy, to uzywalibysmy pewnie dady, bo tez swietna. a inne? albo za suche albo zatwarde albo zapach nie ten... za mokre byly jedynie z musteli i zle sie je wyciagalo

ooooooo dzięki za info, bo ja własnie się czaiłam na mustele... ale w takim razie nawet nie będe w ich stronę spoglądać... bo i cena tez nie zachęca...

Awru jak dla mnie te sensitive to są bezzapachowe,a przynajmniej nie pachną jakoś tak intensywnie żeby mi to przeszkadzało.A od tych baby fresh to mi sie młody poodparzał.

reklama
Do góry