reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

nie. na stronie producenta jest napisane o granulacie ale nie sa to wyczuwalne kulki. ciezko opisac jakie jest to wypelnienie ale jest naprawde rewelacyjne. miekkie ale sprezyste. od 5miesiaca ciazy spie z kojcem ktory ma takie samo wypelnienie i musze przyznac ze w zyciu nie mialam tak wygodnej poduszki pod glowa :)
jak bedziesz cos z motherhood kupowala to warto bezposrednio od nich albo na allegro bo wszystkie produkty maja w smykach ale znacznie drozsze. poza poduchami maja tez fajne flanelki, przewijak, podkladke pod przescieradlo i otulaczek :)
a w ogole kojarzysz moze jakas hurtownie z artykulami dzieciecymi w zg? bo slyszalam ze jest jakas tania i mysle o tym zeby tam rodzine oddelegowac w razie potrzeby ;)

reklama
ja mam właśnie taki kojec Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl i przyznam, że w chwili obecnej sprawdza się znakomicie.. spać z nim nie dam rady bo wkurza mnie szelest tych kuleczek ale jeśli zapowiada się dłuższa posiadówka w jednym miejscu to zawsze go biorę ;-)
myślę, że do karmienia też się nada (moje dwie znajome używały identycznych), poza tym bejbiak już od dobrych paru miesięcy słyszy szelest tych kulek więc dla niego też niespodzianek nie będzie ;-)

wiesz, moja jest taka zwykła allegrowa a nie oryginalna z motherhood więc prawdopodobnie stąd ta różnica

nie. na stronie producenta jest napisane o granulacie ale nie sa to wyczuwalne kulki. ciezko opisac jakie jest to wypelnienie ale jest naprawde rewelacyjne. miekkie ale sprezyste. od 5miesiaca ciazy spie z kojcem ktory ma takie samo wypelnienie i musze przyznac ze w zyciu nie mialam tak wygodnej poduszki pod glowa :)
jak bedziesz cos z motherhood kupowala to warto bezposrednio od nich albo na allegro bo wszystkie produkty maja w smykach ale znacznie drozsze. poza poduchami maja tez fajne flanelki, przewijak, podkladke pod przescieradlo i otulaczek :)
a w ogole kojarzysz moze jakas hurtownie z artykulami dzieciecymi w zg? bo slyszalam ze jest jakas tania i mysle o tym zeby tam rodzine oddelegowac w razie potrzeby ;)

Słyszałam, że w Dariuszu w Przylepie jest dość tanio, ale powiem Ci szczerze, że ja robiłam zakupy w marketach - korzystając z promocji albo w aptece, no i w sumie nie miałam po co tam jechać. Przekazuję Ci więc tylko zasłyszane opinie :-)

ja też mam kojec z motherhood i nie czuję żadnych granulek..
czuję jak nirmalna poduszka w dobrym kształcie ;-)
uzywana przeze mnie od jakiegoś 4-5 miesiąca i już trochę ją "wymiętoliłam" :-p

Krewetka i inne rozpakowane mamusie mam do Was pytanie z innej beczki. Ile zużywacie dziennie pieluszek? Bo zastanawiam się czy skorzystać z promocji i zaopatrzyć się w kolejne dwa opakowania pampersów 2, czy może wstrzymać się z tym zakupem...

Czy któraś z Was kupiła już poduszkę do karmienia?

co do pieluch to ie wiem ile idzie :baffled: ,ale chyba tak ok 7szt, jeszcze nie skończyłam paczki (94szt) ale ja pewnie będę dłużej używać 2 bo Lilianka jest malutka.

co do poduszki to ja mam kojec i nadal z nim śpię:-D a i do karmienia jest super

reklama
Do góry