reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Co do prezentów to wszystkim zaznaczam, że apsolutnie chodzika nie chcemy. A reszta rzeczy im skromniejsza tym lepsza. Tzn jeśli chodzi np o ubranka to ostrzegam, że nie lubię tandety, wole np bluzeczkę jednokolorową niż naciupciane różnych rysuneczków..;)[/QUOTE]

Dobre kobiety witam poweekendowo................ale sie uśmiałam czytajac o rezentach,,,,,,,,,,,,,,,,,,,jak gdzies jedziemy to z duszą na ramieniu otwieram prezenciki.............uf.......A O CHODZIKU TO KRZYCZE ŻE NIEEEEEE mój A kiedys sobie strzelił że sie mała w chodzik wsadzi NO TO MU WYTŁUMACZYŁAM i akurat program na ten emat leciał.......przeciez jak ktoś przyniesie takiego grata to wywale od razu za free na allegro!!! co do ciuszków tez wole je sama wybierać.........
prezenty bywaja stresujace very bardzo !!!

reklama
Babcia faktycznie umarła niedawno :( ale wybierała sie na tamten świat długo i w zasadzie z radością bo nic juz jej po smierci dziadka nie cieszyło...

Co do prezentów to nie spodziewamy się za wiele. Rodziców naszych nie stać na to co my bysmy chcieli więc nabylismy wszystko sami :)
Moja mama pewnie będzie przynosić jakieś drobiazgi typu chusteczki okazjonalnie ciuszek, od teściowej mamy wkład w gospodarstwo w postaci pysznego papu na wynos i czasem pewnie jakiegoś drobiazgu na drutach/szydełku i to wystarczy :)))

A

wole mały drobiażdżek niż co na widok czego mam płakać że ktoś się wykosztował a mnie to sie nie podoba
poza tym................miałam babcię która zawsze kasa mnie obdarowywała i 2 skromną która dawała to co miała.....ciasteczka, jakiespierdólki i wiecie ()że tak to ujme) która "wolałam" ta drugą :)

Co do prezentów to rzeczywiście lepiej jest powiedzieć co się chce niż potem ma leżeć i się kurzyć.Mamie czy rodzeństwu to można powiedzieć ale jak jakaś "ciotka klotka":-D ma przyjść to raczej trzeba robić ładne minki nawet jeśli prezent jest nie w moim guście,no chyba że się wcześniej zapyta co chcemy:-)

reklama
Do góry