reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

To ja mam chyba jakieś maxymalne otępienie ciążowe. I tylko dlatego wybrałam tego sprzedawcę i jego przewijak, bo nikt inny nie miał takiej aplikacji! Ciekawe co dostanie Awru..........

reklama
z tego co widze to ten sprzedawca jeszcze na innych aukcjach ma te przewijaki wystawione jako drewex a ta firma nadstawek na lozeczka nie robi...

...........SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NO!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłyśmy (jak się okazało- ja i Awru, w tej samej chwili) przewijaki:
NADSTAWKA przewijak na LOZECZKO komoda - TANIO (983188615) - Aukcje internetowe Allegro

Powiedzcie mi, czy z treści aukcji wynika jasno, że mogą Wam dostarczyć COKOLWIEK? Tzn taki wzór jaki im będzie pasował???????? Byłam pewna, że kupuję wzór z misiem, widoczynym na zdjęciu. Przyszło coś zupełnie innego- pomarańczowo niebeiskie słonie!!! Dzwonię do Pani, ktora to sprzedaje, a ona mi na to, że pod obrazkiem jest napisane przecież: Aplikacje mogą się różnić w zależności od dostawy.
no niby tak tam napisali, ale do głowy mi nei przyszło, ze jak nie ma żadnych innych zdjęć, ani w mailu nie pytają Cię co chcesz innego, bo misie się skończyły, nagle wyślą Ci cokolwiek!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pani ma dzwonić we wtorek i powie, czy w nowej dostawie są misie..............
JustMe niby napisane że aplikaje moga być różne ale bym nie wpadła na pomysł że będa tak wyrąbane kolorystycznie:szok:
A czy Ty nie pisałas im czasami w mailu że własnie tego misia chcesz, chyba że mi się porąbało kompletnie już:eek:
Bo jeśli pisałaś to przed wysyłką powinni Ci dać znać że nie ma misiów albo bierzesz coś innego albo czekasz.
Mam nadzij że uda się to odkręcic i dostaniesz swojego misia;-)

...........SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI NO!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kupiłyśmy (jak się okazało- ja i Awru, w tej samej chwili) przewijaki:
NADSTAWKA przewijak na LOZECZKO komoda - TANIO (983188615) - Aukcje internetowe Allegro

Powiedzcie mi, czy z treści aukcji wynika jasno, że mogą Wam dostarczyć COKOLWIEK? Tzn taki wzór jaki im będzie pasował???????? Byłam pewna, że kupuję wzór z misiem, widoczynym na zdjęciu. Przyszło coś zupełnie innego- pomarańczowo niebeiskie słonie!!! Dzwonię do Pani, ktora to sprzedaje, a ona mi na to, że pod obrazkiem jest napisane przecież: Aplikacje mogą się różnić w zależności od dostawy.
no niby tak tam napisali, ale do głowy mi nei przyszło, ze jak nie ma żadnych innych zdjęć, ani w mailu nie pytają Cię co chcesz innego, bo misie się skończyły, nagle wyślą Ci cokolwiek!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pani ma dzwonić we wtorek i powie, czy w nowej dostawie są misie..............

Dla mnie nie wynika a dla Pani widocznie tak ;)
JustMe awru Ci pisała, ze TRZEBA napisac maila, że chcesz misia...

Aczkolwiek z opisu ja bym wywnioskowała, że aplikacja może się różnić np. odcieniem a nie obrazkiem.
Kłóć się ale nie stresuj i tak będzie przykryty...

JustMe nie denerwuj sie,albo przynajmniej proboj sie nie denerwowac.
choc przyznam,ze tez by mnie chyba szlag trafil.moze ja jestem jakas ociemniala ciazowo,ale dla mnie to tam pisze wyraznie,ze przewijak jest w stonowanych kolorach bezu,a aplikacja moze sie roznic,czyli misiu jest naprzyklad w innej pozycji.
Po to sa zdjecia,zeby widziec co sie kupuje!
dla mnie to jest nieuczciwy sprzedawca.

co do tematu o czapeczkach, jestem tego zdania co Estargon... nie ma co przegrzewać maleństwa. Jeśli będzie w gondoli to słońce nie będzie bezpośrednio grzało w główkę, tym bardziej, że są teraz parasolki itp. Jeśli np. będę z maleństwem leżała na kocyku przed domem to oczywiście taka cieniutka czapeczkę ubiorę małemu, na wietrzne dni też.

co do czapek, popieram Elwiwas :tak:

JustMe, Awru Cię zaraz uprzedzała że trzeba im wysłać maila że chcesz konkretnie taki. Ale przyznam że mi by do głowy nie przyszło że przyślą jakiś pomarańczowy gdy na zdjęciu jest beż!!! Złodzieje:confused2:

tak jak piszą dziewczyny.. ja się zabezpieczyłam przed zakupem ale to tylko i wyłącznie dlatego, że mam takiego hopla.. zawsze najpierw wysyłam maila do sprzedawcy aby się upewnić czy oby na pewno ma interesujący mnie towar..
treść w aukcji o innej możliwości kolorystycznej nie jest jednak sformułowana dość jasno i trzeba walczyć o swoje.. przyznam szczerze, że gdyby na zdjęciu widniały te słonie różowo pstrokate to nawet bym nie zwróciła na tę aukcję uwagi..

przyznam szczerze, że gdyby na zdjęciu widniały te słonie różowo pstrokate to nawet bym nie zwróciła na tę aukcję uwagi..

No właśnie, ja też nie kcem słoniuf:-:)-:)-( No nic, poczekam do wtorku, zobaczymy co Pani mi powie.......
Awru, jak dostaniesz przesyłkę, daj znać czy ma takie elementy blokujące przewijak na łóżeczku- bo ten, który dostałam nie ma i jeśli nie zechcą ze mną rozmawiać o zwrocie z powodu aplikacji, to będę się jeszcze kłócić o to, że nie ma właśnie tych elementów zapobiegających przesuwaniu się przewijaka na łóżku- a dla mnie to istotne i na to akurat zwróciłam uwagę w opisie.......

reklama
Do góry