reklama
Kota zachwycona wiązaniami do ochraniacza Generalnie kotki z niewiadomych przyczyn uwielbiają wszystkie dziecięce rzeczy- wózek, leżaczek. W ciuszkach jak rozłożę to się tarzają z taką błogością na pyskach... Może to zapach proszku dziecięcego? Czy samego dziecka? (Większość rzeczy używane)
A wczoraj maż dał się wciągnąć w dyskusję czy smoczek dla małego powinien być przezroczysty czy kolorowy... Stanęło na przezroczystym, żeby było widać buzię
A wczoraj maż dał się wciągnąć w dyskusję czy smoczek dla małego powinien być przezroczysty czy kolorowy... Stanęło na przezroczystym, żeby było widać buzię
Kota zachwycona wiązaniami do ochraniacza Generalnie kotki z niewiadomych przyczyn uwielbiają wszystkie dziecięce rzeczy- wózek, leżaczek. W ciuszkach jak rozłożę to się tarzają z taką błogością na pyskach... Może to zapach proszku dziecięcego? Czy samego dziecka? (Większość rzeczy używane)
potwierdzam - moje robią dokładnie to samo - najgorsze jest spanie w łózeczku... Puszkin pierwszy sie tam ładuje, a zaraz za nim Fusia sie gramoli..
Smoczek jeden mam TT a drugi Nuka - takie silikonowe, o kształcie tradycyjnym. Ale jak sie da bez smoczka - to sprobuje...
Butelki ja mam 4 szklane, te wieksze francuskiej firmy raczej w polsce niedostepne, smoczki mam tez silikonowe i tez francuskiej firmy w Polsce niedostepnej. Musze dokupic jeszcze ze 3 butelki mniejsze, tez szukam szklanych. A teraz nielatwo tu szklane znalezc.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ja mam 2 smoczki z Aventu-przezroczyste ale ten z Nuka zielony jest super z Kubusiem Puchatkiema ja mam dokladnie takie dwa jeden lateksowy a drugi silikonowy
Komi ja kupiłam jedną z TT a drugą z Avent.. była gratis do przewijaka ;-)nie interesowalam sie jeszcze butelkami i tak pwoli zaczynam myslec nad kupnem jakiejs ,jaki wy kupujecie? tnz chodzi mi o firme
Ostatnia edycja:
reklama
Butelkę mam TT, narazie zakupiłam 150 ml bo w zupełności wystarczy. Niemowlak na raz zje tyle co na dnie tej butelki (może ciut więcej) także większe kupię z czasem Smoczek mam silikonowy TT Pure.
Wacików do uszu dla dziecka nie kupuję, choćby z tego względu że to co ma po porodzie w uszach samo mu wyleci a wpychając waciki uzyskuje się odwrotny efekt co chyba dla każdego jest logiczne Wystarczy po kąpieli przetrzeć rogiem pieluszki czy ręcznika a nie grzebać tam patyczkami do uszu.
Laktatora też postanowiłam nie kupować, nawet jeśli będzie nawał pokarmu to zwyczajnie go przeczekam w międzyczasie okładając cycki kapustą Odciąganie tylko nakręca pojawianie się pokarmu także walka z wiatrakami
Wacików do uszu dla dziecka nie kupuję, choćby z tego względu że to co ma po porodzie w uszach samo mu wyleci a wpychając waciki uzyskuje się odwrotny efekt co chyba dla każdego jest logiczne Wystarczy po kąpieli przetrzeć rogiem pieluszki czy ręcznika a nie grzebać tam patyczkami do uszu.
Laktatora też postanowiłam nie kupować, nawet jeśli będzie nawał pokarmu to zwyczajnie go przeczekam w międzyczasie okładając cycki kapustą Odciąganie tylko nakręca pojawianie się pokarmu także walka z wiatrakami