reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Najgorzej jest wszystko do siebie ładnie dopasować:-) Ja jak już w końcu zdecyduję czy kupować pościel tą z kubusiem co wklejałam czy hipcia z drewexu to kupię firanki:-)
I tu masz duużo racji...całość ładnie się komponuje jak jest łądnie dobrana...więc trzeba się trochę namęczyć żeby coś sensownego stworzyć:tak::tak:

I nie zawsze można pozwolić sobie na to co się podoba...bo ceny odstraszaja:(

reklama
dokupilam kilka rzeczy dla leniuszka: podklad pod przescieradlo z motherhood, 3flanelki (w te standardowe wzorki jak posciel z allegro, potem dokupie jeszcze z motherhood), platki kosmetyczne, patyczki higieniczne, plyn do kapieli z oliwka i krem s.o.s. z serii nivea nutri sensitive oraz chusteczki pampers sensitive z pudelkiem (dla mnie zbedny wydatek ale malz chcial bo stwierdzil ze dla niego wygodniejsze bedzie pudelko).
rozejrzalam sie za stanikami i doszlam do wniosku ze kupie 2pak (czarny + bialy) z bawelny organicznej z h&m za 79zl, potem po porodzie bede myslec o dokupieniu czegos kolorowego z fiszbinami jak juz sie upewnie co do rozmiaru.

..........właśnie ciągle zastanawiam się kiedy załatwić kwestię stanika...? Tzn do jakiego momentu mam czekać, żeby wiedzieć jaki rozmiar będzie odpowiedni???

u mnie wiecej niz c na pewno nie bedzie wiec spokojnie moge juz teraz kupic. poza tym te bawelniane sa ciut rozciagliwe jakby potrzeba bylo wiecej miejsca ;)

reklama
ja poczekam do ostatniej chwili chyba... tzn maja ze stanikiem.

Dostaliśmy wczoraj z powrotem od mojego brata pościel, którą ich Jagoda dostała od nas pod choinkę. Nie rozpakowali jej,młoda już jest za stara na ochraniacz do szczebelków a nie chcą rozdzielać kompletu. Jakże miło z ich strony :-)

3 częściowy Ferretti:

Załączniki

• IMG_0881..jpg
    IMG_0881..jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 52
Do góry