reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

OOO dzięki za info. Do mnie przyszły staniki do karmienia - dwie sztuki: czarny i biały. No i totalna porażka. Beznadzieja. Jedyne jak mogę to usprawiedliwić - to niska cena. ...wyszło, że adekwatna do jakości. Muszę więc nowy zakup poczynić

polecam H&M 59,90 moje D ładnie sie trzyma, choc bawełniane.....tylko są 3 rodzaje i trzeba sprawdzić....ja mam taki z przeszyta miseczką przez całą długoć a inne są do polowy :) bardzo wygodny

reklama
Położna która ostatnio oglądała moje piersi stwierdziła, że zamiast stanika 75C powinnam mieć na jej oko 70E ale dobrany indywidualnie bo ten zniekształca mi biust...

A na szkole rodzenia mówiono, że stanik do karmienia powinien być na tyle elastyczny by można było wcisnąć do niego dodatkowo oprócz cycka dwie pieści.

Położna która ostatnio oglądała moje piersi stwierdziła, że zamiast stanika 75C powinnam mieć na jej oko 70E ale dobrany indywidualnie bo ten zniekształca mi biust...

A na szkole rodzenia mówiono, że stanik do karmienia powinien być na tyle elastyczny by można było wcisnąć do niego dodatkowo oprócz cycka dwie pieści.

Noco wy. Niiiieeee. :( Ledwo miseczkę E znalazłam! Gdzie ja G znajdę??

Noco wy. Niiiieeee. :( Ledwo miseczkę E znalazłam! Gdzie ja G znajdę??
E a nawet G to jeszcze nie problem...
Wczoraj oglądałam "Rozmowy w toku" na TVNie, tematem przewodnim były gigantyczne piersi. Ale kobiety, które gościły w programie miały na tyle ogromny biust, że musiał być zmniejszany operacyjnie ze względów zdrowotnych....
Natomiast jedna z Pań opowiadała, że jak pierwsze dziecko karmiła piersią to dziecko miała przed sobą na poduszce, a pierś musiała trzymać żeby dziecka "nie zabić". Przed drugim dzieciątkiem poddała się operacji zmniejszenia biustu (i tak był kolosalny) to jak maluszek się urodził i zaczęła karmić piersią, to wreszcie mogła normalnie dziecko przystawić i poczuć tę bliskość, nawiązać tę więź... jak o tym opowiadała to aż się popłakała.

ja na razie biustonosza do karmienia nie kupuję- jak będę w szpitalu, to mama mi zakupi i nie będzie problemu. A teraz? Musiałabym "strzelac" z rozmiarem, bo przed ciążą miałam C, a teraz mam F. Kto wie jaki będzie jak mleko obicie popłynie:)))P???

Koszulę jedną do karmienia już mam, także kupię jeszcze jedną- myślę, że więcej nie trzeba...

dziewczyny,
jaki steleż pasuje do standardowej wanienki czyli chyba takiej 100-102 cm?
mam mozliwosc kupienia tanio stelaza, a wanienki jeszcze nie posiadam i zastanawiam sie wlasnie czy bedzie do niej pasował.
ten stelaz ma wysokość stelaża po rozłożeniu 87 cm, wanienke stawia się na wysokości 70 cm, szerokość 40 cm.

ponawiam pytanie

reklama
A ja bylam w Luxmedzie na badaniach i tradycyjnie zaszłam do lumpeksu ktory z nim sąsiaduje i kupiłam 20 szt ciuszków (68 zł) w rozmiarach od 56-74 cm

Wklejam przeglad:

sweterek i kurtka

koszulki, body i pajace

sukienusia rampers, galotki

porciachy

Do góry