N
reklama
N
nataliak
Gość
BEZPIECZNY SEN DZIECKA - Nowość SNOOZZZ - KLIN - (879937357) - Aukcje internetowe Allegro
kolejny wynalazek - stabilizator pozycji snu
kolejny wynalazek - stabilizator pozycji snu
....o ile zastanawiałam się kiedyś nad tą senmatą, o tyle przypinanie bejbiaka do materaca wydaje mi się jakimś barbarzyństwem![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Juz bardziej przemawia do mnie to:
COCOONaBaby S3 kurier gratis 24h RED CASTLE kokon (893311967) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż drogie jak cholera.......
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Juz bardziej przemawia do mnie to:
COCOONaBaby S3 kurier gratis 24h RED CASTLE kokon (893311967) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż drogie jak cholera.......
Nie no, ustrojstwo z pasami bezpieczeństwa do łóżeczka to lekka przesada... Kokon mi sie bardziej podoba ale cena juz nie;-)
Ostatecznie dzidziok pewnie dostanie coś takiego
Poduszka Sonno - bezpieczny sen Twojego dziecka (917756924) - Aukcje internetowe Allegro
albo dwie podusie jak mama zbankrutuje na coś innego ;-)
Ostatecznie dzidziok pewnie dostanie coś takiego
Poduszka Sonno - bezpieczny sen Twojego dziecka (917756924) - Aukcje internetowe Allegro
albo dwie podusie jak mama zbankrutuje na coś innego ;-)
A ja po wczorajszych rozwazaniach zdecydowalam sie jednak na szklane butelki. Chociaz przy pierwszym uzywalam plastikowych. To przy drugim bedzie inaczej, bo ze szkla jednak wszystko inaczej smakuje, np, coca cola ze szklanej butelki i ta z plastikowej to nie to samo, podobnie z woda mineralna. Wiem, ze sa mniej praktyczne z tego powodu, ze moga sie pobic, nie sa tak jak plastik niezniszczalne, ale to nic jak sie pobije to kupi sie nowe.
N
nataliak
Gość
nataliak-o tej poduszcze KLIn juz bylo pisane,ja kupuje ja i ponoc Just Me ja kupila
a otworzylas linka?
reklama