reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

W biedronce fajne naklejki
Naklejki dekoracyjne Biedronka - fanBIEDRONKI.pl

i puzzle, ale 50 elementów, 2 obrazki w pudełku, na zdjęciu nie ma, ale są jeszcze z Peppą bardzo kolorowe:
Puzzle zabawki Biedronka - fanBIEDRONKI.pl

jesuuu, jak to brzmi: fan biedronki....aaaaaa

doczytałam, że te naklejki od 7.02, ale puzzle już są.

no tak, wlasnie sobie obiecalam wczoraj ze nic młdej nie kupuje, a ty mi tu z puzzlami w stonce wyskakujesz....i jak tu nie kupic????
U nas najlepsze zabawki to: ciastolina, farby, puzzle (chociaz teraz juz mniej), kuchnia. Uwielbioa tez samochody. Za to lalki moga nie istnieć.

reklama
U nas znowu wszystko co ma koła :-D, nawet walizka może robić za samochód. Mamy kolekcję samochodzików z bajki "Auta 2" i to jest numer jeden u nas, później ciuchcie, ciężarówki i reszta autek. Klocki tylko do budowania przeszkód i garaży. Puzzle rzadko i tyko z kimś.
No i jeszcze rysowanie. Zajmuje go to na jakieś pół godzinki.

JustMe ja jednak zrezygnuję z torebki, mam nadzieję, że to nie problem... Dziś wpadła siostra z prezentem urodzinowym i dostałam...bardzo podobną torebkę (bo takiej właśnie szukałam). Może Julita się skusi bo jej też się podobała :)
jeśli nadal jest opcja na raty to tak:)

kupilam sobie taka kiecka:

225921.jpg

i chcialam jeszcze kupic bolerko do niego kremowe i różowe :)

u nas tak jak u Lenki elektronika gora,zaden telefon,ipad,ipod,kamera,aparat nic sie nie oprze:-D
do tego dochodza figurki mickey mause i przyjaciele,cale przedstawienia odgrywamy
ostatnimi czasy dopiero doszly puzzle,dlugo nam nie wychodzilo teraz jest ok.

reszta sporadycznie w zaleznosci od nastroju:happy2:

u nas puzzle dopiero teraz mają jakieś zainteresowanie, mamy tylko jedne.
Aktualnie jest szał na rycerzy. Wycięłam młodemu ze sklejki tarcze, miecz i jest szał :-D
Kolorowanki, łamigłówki dobre na wszystko.
Wczoraj młody znowu mnie zaskoczył, z resztek papieru zrobił dwa strachy na wróble jak zobaczyłyśmy z mamą to byłyśmy w szoku:szok: Dzisiaj rano sam sobie wziął kolorowankę i pięknie wykolorował koguta, każde piórko na inny kolor. :-)

A my się nauczyliśmy w 2 dni rysować postać dziewczynki:tak::-). W zeszłym tygodniu byliśmy u koleżanki (równo 5 miesięcy młodszej od K.) i jak zobaczyłam, że ona rysuje księżniczki lepiej oed mnie (poważnie!), to oczy wyszły mi z orbit:szok:. Jej mama-psycholog stwierdziła, że im inteligentniejsze dziecko, tym więcej szczegółów rysuje, i że jej mała jest 'ultrainteligentna', więc nabawilam się kompleksów i Młodego też nauczyłam:-D! Ha! Nikit mi nie będzie mówił, że moje dziecko jest poniżej jakiejkolwiek normy:-p. Niestety, na mnie już za późno...:-D.

Generalnie rysowanie u nas jest tak mniej więcej w połowie zainteresowań. Młody lubi wszystko od samochodów, kolejek, puzzli, książeczek, ciastolin, kolcków przez ipady, laptopy, piloty do tv, telefony, które obsługuje perfekcyjnie, a na wszelkich zabawach na polu kończąc.

Ta mama jakas dziwna :-p
tylko w rysowaniu sie ta inteligencja objawia? :-p

U nas auta ciagle numer 1, puzzle bardzo tez lubi, ostatnio klocki polubil, ale zeby z nim budowac garaze, wiatraki, mosty, samoloty itp.
uwielbia cos wyklejac, np. Dam mu obrazek z dziewczynka, porwe na male kawaleczki np. Czerwona wycienanke i mowie ze np. Sukienka ma byc czerwona i mlody smaruje klejem i wykleja czerwona sukienke :-)
lubi malowac, rysowac, kolorowanki, choc nie potrafi ladnie kolorowac..
lubi tez naklejki ;-) z ciastolina ostatnio mu przeszlo, za to zaczal wygrzebywac srubokret i probuje wszystkie auta sobie rozkrecac, twierdzac, ze maja awarie, a on jest MECHAKIKIEM :-D

reklama
Karol urywa koła samochodom, twierdząc, że jest mechanikiem:sorry2:. Aaa, jeszcze jak zobaczy ojcową wkrętarkę, to płacze dopóki mu nie damy:sorry2:. Efekt jest taki, że odkręca drzwi od szafy perfekcyjnie, z powrotem też umie wkręcić śruby. I tak przez godzinę albo dłużej... Mechanik pełną gębą:-D.

Do góry