reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

W biedronce fajne naklejki
Naklejki dekoracyjne Biedronka - fanBIEDRONKI.pl

i puzzle, ale 50 elementów, 2 obrazki w pudełku, na zdjęciu nie ma, ale są jeszcze z Peppą bardzo kolorowe:
Puzzle zabawki Biedronka - fanBIEDRONKI.pl

jesuuu, jak to brzmi: fan biedronki....aaaaaa

doczytałam, że te naklejki od 7.02, ale puzzle już są.

no tak, wlasnie sobie obiecalam wczoraj ze nic młdej nie kupuje, a ty mi tu z puzzlami w stonce wyskakujesz....i jak tu nie kupic????
U nas najlepsze zabawki to: ciastolina, farby, puzzle (chociaz teraz juz mniej), kuchnia. Uwielbioa tez samochody. Za to lalki moga nie istnieć.

reklama
U nas znowu wszystko co ma koła :-D, nawet walizka może robić za samochód. Mamy kolekcję samochodzików z bajki "Auta 2" i to jest numer jeden u nas, później ciuchcie, ciężarówki i reszta autek. Klocki tylko do budowania przeszkód i garaży. Puzzle rzadko i tyko z kimś.
No i jeszcze rysowanie. Zajmuje go to na jakieś pół godzinki.

JustMe ja jednak zrezygnuję z torebki, mam nadzieję, że to nie problem... Dziś wpadła siostra z prezentem urodzinowym i dostałam...bardzo podobną torebkę (bo takiej właśnie szukałam). Może Julita się skusi bo jej też się podobała :)
jeśli nadal jest opcja na raty to tak:)

kupilam sobie taka kiecka:

225921.jpg

i chcialam jeszcze kupic bolerko do niego kremowe i różowe :)

u nas tak jak u Lenki elektronika gora,zaden telefon,ipad,ipod,kamera,aparat nic sie nie oprze:-D
do tego dochodza figurki mickey mause i przyjaciele,cale przedstawienia odgrywamy
ostatnimi czasy dopiero doszly puzzle,dlugo nam nie wychodzilo teraz jest ok.

reszta sporadycznie w zaleznosci od nastroju:happy2:

u nas puzzle dopiero teraz mają jakieś zainteresowanie, mamy tylko jedne.
Aktualnie jest szał na rycerzy. Wycięłam młodemu ze sklejki tarcze, miecz i jest szał :-D
Kolorowanki, łamigłówki dobre na wszystko.
Wczoraj młody znowu mnie zaskoczył, z resztek papieru zrobił dwa strachy na wróble jak zobaczyłyśmy z mamą to byłyśmy w szoku:szok: Dzisiaj rano sam sobie wziął kolorowankę i pięknie wykolorował koguta, każde piórko na inny kolor. :-)

A my się nauczyliśmy w 2 dni rysować postać dziewczynki:tak::-). W zeszłym tygodniu byliśmy u koleżanki (równo 5 miesięcy młodszej od K.) i jak zobaczyłam, że ona rysuje księżniczki lepiej oed mnie (poważnie!), to oczy wyszły mi z orbit:szok:. Jej mama-psycholog stwierdziła, że im inteligentniejsze dziecko, tym więcej szczegółów rysuje, i że jej mała jest 'ultrainteligentna', więc nabawilam się kompleksów i Młodego też nauczyłam:-D! Ha! Nikit mi nie będzie mówił, że moje dziecko jest poniżej jakiejkolwiek normy:-p. Niestety, na mnie już za późno...:-D.

Generalnie rysowanie u nas jest tak mniej więcej w połowie zainteresowań. Młody lubi wszystko od samochodów, kolejek, puzzli, książeczek, ciastolin, kolcków przez ipady, laptopy, piloty do tv, telefony, które obsługuje perfekcyjnie, a na wszelkich zabawach na polu kończąc.

Ta mama jakas dziwna :-p
tylko w rysowaniu sie ta inteligencja objawia? :-p

U nas auta ciagle numer 1, puzzle bardzo tez lubi, ostatnio klocki polubil, ale zeby z nim budowac garaze, wiatraki, mosty, samoloty itp.
uwielbia cos wyklejac, np. Dam mu obrazek z dziewczynka, porwe na male kawaleczki np. Czerwona wycienanke i mowie ze np. Sukienka ma byc czerwona i mlody smaruje klejem i wykleja czerwona sukienke :-)
lubi malowac, rysowac, kolorowanki, choc nie potrafi ladnie kolorowac..
lubi tez naklejki ;-) z ciastolina ostatnio mu przeszlo, za to zaczal wygrzebywac srubokret i probuje wszystkie auta sobie rozkrecac, twierdzac, ze maja awarie, a on jest MECHAKIKIEM :-D

reklama
Karol urywa koła samochodom, twierdząc, że jest mechanikiem:sorry2:. Aaa, jeszcze jak zobaczy ojcową wkrętarkę, to płacze dopóki mu nie damy:sorry2:. Efekt jest taki, że odkręca drzwi od szafy perfekcyjnie, z powrotem też umie wkręcić śruby. I tak przez godzinę albo dłużej... Mechanik pełną gębą:-D.

Do góry