reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Julita male kobietki maja suptelne nozki a chlopy wiadomo dwa numery wiecej i wiosla daja do butow hhe... czesto juz w dziecinstwie widac te mesko - damskie roznice. Ja kupowalam na zime rozmiar 25 i juz zaluje, ze nie 26...bo ostanio Mateuszowi urosla noga i nie wiem czy....nie wyrtosnie z nich przed prawdziwym pocztekiem wloskeij zimy...

Ostatnia edycja:
a ja kupiłam takie buty Doriankowi Reserved - U0407 Byłam bez niego ale miałam łuskę i pasowały; byłam tak szczęśliwa bo tego typu buty mi się dla niego marzyły.
I co jak wkładam mu stopę to mówi, że go boli :-:)-( I teraz jestem w dupie. Ma wysokie podbicie i dlatego przypuszczam, ze go gniecie:eek: Dobrze, że się ciepło zrobiło to chodzi jeszcze w trampkach.

to jakas mała nr bo ja młodej kupiłam buty nr 24
Wiktor w zeszłym roku zimowe miał 24, wiosenne 25 i teraz mi z tych 25 wyrósł więc mam nadzieję że te 27 to nie będą jakieś mega kajaki :eek:

a ja kupiłam takie buty Doriankowi Reserved - U0407 Byłam bez niego ale miałam łuskę i pasowały; byłam tak szczęśliwa bo tego typu buty mi się dla niego marzyły.
I co jak wkładam mu stopę to mówi, że go boli :-:)-( I teraz jestem w dupie. Ma wysokie podbicie i dlatego przypuszczam, ze go gniecie:eek: Dobrze, że się ciepło zrobiło to chodzi jeszcze w trampkach.
Wiktora zazwyczaj "bolą" buty jak ich nie chce założyć :eek: nowe za duże i za luźne crocsy też go bolały ale kupiliśmy mu kolorowe ozdoby i nagle przestały boleć :confused2: to samo z adidasami, też go bolą, ale za to jego ulubione (za małe) trampki go nie bolą :eek: zimowych butów które mamy po kimś używane za chiny ludowe nie da sobie założyć, ostatnio wyjechał mi z tekstem jak mu chciałam założyć "ał ał mówie ał ał, noś mnie" :eek:
ale rzeczywiście Dorian ma problemy z nóżkami więc pewnie nie kłamie

nie nie Aureolcia u nas to na pewno nie to; bo sama czuje, że ciężko mu ta stópka wchodzi :-(
Nie wiem co teraz robić bo wydałam sporo pieniędzy na nowe łuski i one mają być do butów więc szkoda by było by chodził bez nich, a ciężko buta znaleźć żeby pasował dobrze z łuską. :-(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry